Şimdi Ara

Samsung Galaxy M51 vs Realme 6 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,


    Bu iki telefon arasından hangisini önerirsiniz? Batarya konusu tartışmaya kapalı kesinlikle Samsung önde. Fakat kamera ve diğer özellikleri kıyasladığınızda hangisi ön planda olur ve hangi telefonu daha uzun süre kullanabiliriz? Realme'nin 90Hz olması gerçekten avantaj. Fakat kamera konusunda hangisi daha iyi bilmiyorum.


    Mi 10 lite ve Note 9 Pro kronik sorunlardan dolayı eledim. 4K bütçeye kadar tavsiye edebileceğiniz f/p cihazı ne olabilir?


    Bütçeyi düşürecek olursak Mediatek işlemciye sahip olan Realme 6 çok mu kötü bir tercih olur? Tavsiyelerinizi rica ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanzatu_ -- 5 Ekim 2020; 11:10:22 >



  • Bu ikiliden tercihim m51 olur.90hz'e pek takılmayın derim 60 ile 90 hz arası pek hissedilebilir değil ve bataryayıda çok tüketen birşey,asıl olay 120hz'de ama onlarında fiyatlar malum.Kamera olarak bakarsan m51'in kamerası a71'in kamerasıyla aynı,relme 6 pro ile kıyaslayacak olursan ana kameralar benzer performans sunarken,geniş açıda m51 biraz daha iyi.4k'ya kadar aslında en iyi cihaz mi 10 litedır.Kronik sorunu olmayan bir telefon yok zaten,belki 6pro veya m51'lerde bile sorun yaşama ihtimalin var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Ten

    Bu ikiliden tercihim m51 olur.90hz'e pek takılmayın derim 60 ile 90 hz arası pek hissedilebilir değil ve bataryayıda çok tüketen birşey,asıl olay 120hz'de ama onlarında fiyatlar malum.Kamera olarak bakarsan m51'in kamerası a71'in kamerasıyla aynı,relme 6 pro ile kıyaslayacak olursan ana kameralar benzer performans sunarken,geniş açıda m51 biraz daha iyi.4k'ya kadar aslında en iyi cihaz mi 10 litedır.Kronik sorunu olmayan bir telefon yok zaten,belki 6pro veya m51'lerde bile sorun yaşama ihtimalin var.

    Ben realme kamerası iyi diye düşünüyordum ama o zaman m51 biraz daha önde. Eğer fiyatı uygunlaşırsa realme almak daha mantıklı olur.

  • samsung

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

    samsung

    mesela tercih sebebi ne olmalı?

  • sanzatu_ S kullanıcısına yanıt

    çok büyük bi fark yok zaten aralarında kameraları benzer samsung batarya açısından önde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

    çok büyük bi fark yok zaten aralarında kameraları benzer samsung batarya açısından önde

    teşekkür ederim

  • M51 daha doğru bir tercih olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Samsung galaxy m51 den yana kullandım ama işlemci 750G olması gerekmiyormu ?




    Samsung Galaxy M51 vs Realme 6 Pro

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, eski bir iphone kullanıcısıyım. Iphone u bırakıp andoide geçeli yıllar oldu. Uzun yıllardır 64 hafıza kartıya efsane samsung s7 edge kullanıyorum. Hala canavar gibi çalışıyor çok memnunum. Ama hafıza ve batarya artık yetmiyor. Çok araştırdım bütçe olarak 3500 belirledim tabiki az bişey zorlayabilirim.


    M51 ve A51 inceledim internetten M51 internete özel çıktığını söylediler mediamarkt teknosa gibi mağazalarda yok büyük ihtimal inceleme olarak gelmez dediler. Ama telefon tam bir F/P ürünü izlediğim videolara ve değerlendirmelere göre


    Bende almayı düşünüyorum kullanan varmı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 9 Ekim 2020; 3:31:49 >
  • Sabaha kadar M51

    Powerbank gibi telefon daha ne olsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.