Şimdi Ara

Millenicom'dan Geçiş Macerası (18.günde mutlu son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15'inde internetten başvurmuştum. 18'i sabahı evraklarım ulaştı. Israrla sisteme yüklenmiyor evraklarım. Birçok kez destekten yazdım, buradaki yetkiliye yazdım, twitter'dan yazdım. Sürekli aynı cevap geliyor. Herkesin turknete başvuru sürecinde söylediği şeyi ben de söyledim: "Benim başıma gelmez dedim ama geldi." Bugün itibariyle başvurumun 18.gününe girdim. Rekor 60 gün falanmış herhalde. Rekoru kıramam diye düşünüyorum ama konu Turknet olunca kesin konuşamıyorum.


    Aslında konuyu unutup gidebilirim. Millenicom'daki internetim devam ettiği için evde internetim falan kesilmedi. Sadece eski cumhurbaşkanının deyimiyle "insan hayret ediyor." Türkiye'deki herhangi bir firmaya abone olurken bu kadar beklemez uğraşmazsınız. İptal için çok uğraşırsınız ama firmaya abone olmak için uğraşmazsınız. Anında yaparlar. Firmanın ana gelir kaynağıdır çünkü. Şimdiye kadar çok fazla şirkete abone olmuşumdur ki şu anda da çok fazla aboneliğim var. İlk kez bu kadar bekledim ve uğraştım. Firmayı tebrik ederim, hakikaten Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor.


    İşin daha da trajikomik tarafı, sokak arası esnafı veya devlet memuru gibi başvurulara rastgele sırayla bakmaları. Benden 11 gün sonra başvuran aynı şartlardaki birinin aboneliğini 3 günde bitirebiliyorlar mesela. Çünkü adamlar başvuru evraklarını büyük ihtimal rastgele masanın üzerine atmış. Eline geleni yapıyor. Kurumsallık sıfır.


    Yeni abone olacaklara tavsiyem: Eğer sıfır aboneyseniz, evinizde internet yoksa ve uzun bir süre olmamasına dayanamayacaksanız hiç başvurmayın. Diğer bütün firmalar sizi havada kapar, Turknet'te siz koşarsınız peşlerinden.


    Ama evde zaten internetiniz varsa ve geçiş için başvuracaksanız her ne kadar siniriniz bozulacak olsa da başvuru yapın. Belki 20 gün geç olur geçişiniz ama geçtikten sonra fiyatı memnun eder en azından. Bir de zaten taahhüt yok, ne kaybedersiniz. 1-2 hafta bakar, beğenmezseniz Telekoma veya Millenicom'a dönersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk78 -- 3 Ekim 2020; 20:10:24 >



  • Keşke size de şans gülseydi hocam üzüldüm adınıza gerçekten, bana güldü şak açıldı :/
  • Sonunda evraklarım sisteme yüklendi. Sesli onay için aradılar. şimdi aktivasyon yapılmasını bekliyorum.

  • cenk78 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ilgili birimimize önceliğini ilettim. Arkadaşlarım evrakları sisteme yükleyerek süreci başlattı. En kısa süre içerisinde aktivasyon işlemlerini tamamlayarak bilgi vereceğiz.

  • Ve mutlu son. Konuyu açmamın üzerinden 24 saat geçmeden herşey bitti. Hız testi ekte. Gayet süper.


    Millenicom'dan Geçiş Macerası (18.günde mutlu son)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk78

    Ve mutlu son. Konuyu açmamın üzerinden 24 saat geçmeden herşey bitti. Hız testi ekte. Gayet süper.


    Millenicom'dan Geçiş Macerası (18.günde mutlu son)

    Keyifli kullanımlar dilerimMillenicom'dan Geçiş Macerası (18.günde mutlu son) 

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İyi günler Türknet müşteri hizmetlerini aradığımda fiber altyapı açıldığından modemleri beklediklerini söylediler. Yeni gelecek fiber modemlerin modeli nedir?
  • FR13NDSLX kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Telekom altyapısı üzerinden verdiğimiz aboneliklerde modemi Türk Telekom veriyor. Eğer geçiş işlemi ise mevcut modeminiz ile devam ediyorsunuz, sıfırdan yeni abonelik ise ekipler gelirken getiriyorlar.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ekiplerin getirdiği modemin modeli nedir?
    Model olarak benim için önemli.
  • FR13NDSLX kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ZTE zxhn 298A ve TPLİNK Archer c5v modem marka ve modelleri bu şekildedir. Modemi genelde TPLİNK gönderiyorlar bazen stok durumuna göre ZTE gönderdiklerini ilettiler.

  • Acaba millenicom tarafında işlem nasıl oluyor millenicom aboneliğiniz dondu mu yoksa tamamen abonelik iptal mi edildi, bir de millenicomda ki fatura nasıl oluyor örneğin ay ortasında geçiş yapıldı 1 ayın tam faturasını mı ödüyorsunuz milleniye yoksa kullandığınız gün kadarını mı?

  • kurtarastirmaci K kullanıcısına yanıt

    Merhaba, geçiş durumlarında karşı operatörden hizmet iptal edilmektedir. Faturalandırma konusunda mevcut operatörden bilgi alabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.