Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
61
Favori
84.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu altından Tv-Monitör-Kulaklık sorularınızı tavsiyelerinizi yazarak bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bati-Wan_Kenobi -- 5 Ekim 2020; 13:36:54 >



  • Tam performans alabilmek icin soyle bir cikarim yapabilir miyiz ?

    Series s alanlar icin 4k 2.o hdmi tv yeterli iken

    Series x alanlar icin 4k 2.1 hdmi tv almasi gerekli
  • Bende HDR10 destekli 4k TV olmasına rağmen fiyatlardan ötürü Series S tercih ettim.
    Hikayeli oyunları 4k TV den,Online oyunları (Fifa, apex warzone vs.) 24" monitörümden oynamayı düşünüyorum ama monitörüm eskidi biraz 1080p veya 2k 144hz freesync destekli bir modele geçiş yapmayı düşünüyorum Acer Nitro modelleri hoşuma gitmişti onlar olabilir.
  • Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt
    4K 2.1 hdmi TV veya Monitorler piyasada çok az ve bayağı pahalı durumda şuan şirketler dahi en başta 2.0 yeter ayağına çekmeye başladılar
    Ama ileriye dönelik olarak en mantıklısı 2.1 almak tabii ki bütçe yeterli ise, konuyu hem TV Monitor hemde kulaklık vs olarak da değiştirmeyi düşünüyorum çünkü xbox bölümünde bu tarz sorular hep cevapsız kalıyor en azından cevaplayabiliriz bu konu altından
  • Series X için 100hz/120 HZ TV almalısınız. Gerçek panel hızı bu olmalı.


    Ancak o şekilde 120 FPS'in keyfine varabilirsiniz. Saniyede 50/60 kare gösterebilen bir TV, 120 FPS'de kareleri yutarak çalışacaktır.


    TV'nizin panelini buradan bakıp kontrol edebilirsiniz.


    https://www.displayspecifications.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 5 Ekim 2020; 12:3:57 >
  • Seçmeyi düşündüğünüz monitör ile rekabetçi online oyunlar oynayacaksanız 2k, 120Hz ekran tazeleme oranına destek veren bir monitör seçmeniz faydanıza olacaktır. Nitekim hali hazırda One X'de dahil olmak üzere yeni nesi konsollar için bir çok oyun 120fps'i desteklemeye başladı, başlayacak. Ancak 4K ve 120Hz bir monitör gayet pahalı iken, 2k-120Hz bir monitörü daha uygun bir ücrete alabilirsiniz.

    Almayı düşündüğünüz monitörün "User Manuel"ini mutlaka okuyun, çünkü her 144hz monitör, 120hz'i desteklemeyebiliyor. Ezbere almış olmayın. Benim araştırdığım kadarıyla, MSI Optic MAG271C, Samsung LC27HG70 modellerini sıfır veya 2nci elde makul sayılabilecek ücretlere bulabilirsiniz.

    Onun dışında çözünürlük benim için daha öncelikle diyen biri de Benq el2870u modeline bakabilir. Naçizane fikirlerim bunlar, bu konuda eminim çok daha bilgili ve ilgili arkadaşlar vardır.




  • xcage46 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar bende dediğiniz gibi düşünüyorum elimde 4k 60 hz bir tv mevcut zaten pek çok oyun en fazla 60 fps olacağı için değişmeyi düşünmüyorum .

    Rekabetçi oyunlar için iste https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-1ms-144hz-display-2xhdmi-freesync-2-qhd-kavisli-qled-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Elmac%C4%B1k&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&gclid=CjwKCAjw-5v7BRAmEiwAJ3DpuGxj8ULfuZiWJoJ-Xr2sqQzqk0w3-FERued7nFAInmMtZMrWjg4s6BoC_0AQAvD_BwE


    Samsung'un bu modelini düşünüyorum 2k 144Hz ve bir çok özelliği var bu fiyat segmentinde daha iyi bir ürün olduğunu düşünmüyorum One x cihazında olduğu gibi muhtemelen 2k çözünürlüğü destekleyecektir diye düşünüyorum series x .





  • Ben de bir arkadaşım için araştırırken bu modeli fark etmiştim. Gayet güzel bir monitör. 2nci el konusunda bir sıkıntınız yoksa 1000₺ daha ucuza bulabilirsiniz de. Yukarıda da yazdığım gibi biz de arkadaşıma bunu ve diğer yazdığım MSI'ın monitörüne bakıyoruz. Bu arada MSI'ın model kodunun sonu CQR olmalı dikkat edin.

  • Xbox one x ile lg 27uk650 kullanıyorum monitörden çok memnunum ah bi de ips glow olmasa..
  • Lg 32 ilk smart weboslu tvden var bende yeterli olur mu
  • LG c9 7 aydır kullanmaktayım çok memnunum tavsiye ederim hdmi 2.1 mevcut üründe.

  • Bende düşünüyorum yeni Monitör.

    2K 144 hz, tercihen 1 ms
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt




  • 3.parti kablosuz kulaklıkları sorunsuz destekliyor mu açıklaması yapıldı mı ? Anker vb markaların kablosuz kulaklıklarını kullanabilecek miyiz yani ?

  • Üstad kavisli ekranlarda ışık sızması olur diyorlar ama...


    Birde kavisli ekranda oyun tecrübesi nasıl oluyor bilemesim. Siz hiç kullandınız mı? Veya kullananlar tavsiye eder mi?

  • Series S için 2K 75-144hz freesync 1ms ıps monitör arıyorum 1800-2200 bandında. Var mıdır önerebileceğiniz model
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Kullandım hocam ilk bir garip geliyor sonra alışıyorsunuz böyle güzel derken ilerleyen zamanda göz çok alışınca pek bir artısı kalmıyor ama deneyim etmenizi öneririm.
    Işık sızması mevcut ama çok takılmamak gerekiyor çünkü sorunsuz bir monitör yok hepsinin belirli sorunları var en çok hangisini beğenirseniz onu almak denemek lazım birazda şans işi monitör
  • Ps5 adli traktorun aksine Xbox series s ve x Dolby Atmos ve Dolby Vision destekliyor.

    Vision hadi cok elzem degil (ki oneririm) ama Dolby atmos inanilmaz bir sey. O yuzden butcesi uygun olanlar kulaklikta sanal surround ile yetinmek yerine Dolby Atmos destekli AVR (asla soundbar degil) ve 5.1.2 tavan kurulum yapmali. Ben pcde bu sekilde oynuyorum ve ozellikle MSFS 2020, Borderlands 3 harika bir ses destegine sahip.

    Tv olaraksa Oled 'den baskasina gitmeyin. Son model LG'lerde artik burn in soz konusu bile degil. En iyi goruntuyu alacaksiniz. Lami cimi yok bunun. 4k 120hz Hdmi 2.1, tum yeni teknolojiler ve 10ms civarinda performansiyla dev bir profesyonel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ekim 2020; 14:58:2 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam hdmi 2.1 ve 120 hz ekran şuan için gereksiz. 4k da en iyi şekilde 60 fps si geçmez zaten. Belki 3 5 sene sonra bunlar olabilir ama şuan bu özellikleri tam anlamıyla kullanamadıktan sonra ekstra para vermeye gerek yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.