Şimdi Ara

Parça değişimi sonrası format sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Masaüstü bilgisayarımda büyük bir değişikliğe gideceğim. Anakart, işlemci, RAM ve ekran kartı değişecek fakat değişim sonrası format atmak istemiyorum. Aynı bilgisayar düzenimi korumak için ne yapmalıyım? C diskini klonlayıp parça değişimi sonrasında geri yükleme ya da benzeri bir şey yapılsa sorun çözülür mü ya da nasıl bir işlem uygulamalıyım?



  • Acronis ile sistemi değil belgeleri masaüstünü vs yedekleyin. Formattan sonra acronis yedeğini yükleyin. Benim Önerim bu olur. Farklı öneriler gelirse değerlendirirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu değişikliklerden sonra yarım yamalak iş yapmış olursunuz hocam yeniden sistem kurmak 15dk lık iş neden değiştirmek istemiyorsunuz , uygulamaların kurulumuyla uğraşmamak için mi ?
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Bilgisayarım aynı zamanda iş bilgisayarım ve çok fazla dosya, fotoğraf ve video var. E malum haliyle de bayağı karışık :) Hiçbirini kaybetmeden aynı düzende devam etmek istiyorum.

  • Normalde vistadan beridir sistem değişikliğinde format atmanıza gerek yok sistem açılır ama ne derece sağlıklı olur siz karar verin. Yarın bir gün çökmeler yaşadığınızda neyden kaynaklandığını bile bulamayabilirsiniz. Gerekli gördüklerinizin yedeğini alıp temiz kurulum yapın en iyisi budur.

  • burak.kocal B kullanıcısına yanıt
    arşivci biri olarak düzenli olarak format atarım dosyalarımı ayiklar kontrol ederim. bunu yapmazsan idare ettiğim yere kadar idare eder dosyalarımı kaybettigimde hiçbir şekilde geri gelmeyebilir. sizde bir kere olsun uğraşın tertemiz format atın sistem yağ gibi olsun sonra dosyaları programları yeniden yükleyin devam edin bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı durumdayım . Hatta konu açmıştım. Eski driver dolayısıyla çakışma olur mu? Gelecek önerileri merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompe sistem değişikliğine gidiyorsunuz format atıp temiz bir sistem kurmak daha iyi daha sağlıklı olacaktır. Depolama biriminizde eski sistemden kalan sürücüler ile yeni donanım parçaları taktığınızda yüksek ihtimalle hata ve sorunlar ile karşılaşacaksanız. Tavsiyem önemli dosyalarınızın yediğini alıp windows 10 son sürüm ile format atın. Donanımlarınızın güncel sürücülerini indirip sorunsuz bir şekilde bilgisayarınızı kullanın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 3 Ekim 2020; 14:59:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.