Şimdi Ara

Akıllı saat arızası ve tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Garmin Fenix 3 akıllı saatim denizde düğmelere bastıktan kısa bir süre sonra bozuldu. Bir süre görüntü gelmedi fakat artık açılıyor. Ama açıldığında kendi kendine tuşlara basıyor. Teknik servisi anakart arızası olduğunu söyledi. Yedek parçaları da yokmuş. Sadece düğme arızası varsa yurtdışından düğme getirtebilirim fakat lehimini yapamam. Kartta başka arıza var mı kontrol edebilecek ve düğmeyle düzelecekse lehimini yapabilecek tamirci var mı bildiğiniz?

    Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Servis standart cevap vermiş sanırım.
    Kendi kendine düğmelere basıyor ve ekranda değişiyorsa büyük ihtimal anakartınızda sağlam. Düğme içlerinde veya altlarına su damlası kalmış olabilir. İçini açma imkanınız varsa, açıp saç kurutma makinası ile ılık hava üfleyerek veya kapaklarını açık bırakarak kalan neminde buharlaşmasını sağlayın.
  • internetten baktımda 4300 tl şuanki fiyatı, bence ne tamirciye verme, neden kendin yapmaya kalkma garantisi devam ediyor ve su geçirmez garantisi var ise mecbur yapacaklar parça yok vs bunlar bahane yapamazlar ise güncel kur fiyatındaki etiket fiyatını vermek zorundalar yada yenisi yada daha üst modeli, şayet garanti bitti ise serviste yaptır
  • quote:

    rafet32

    Ben de bundan şüphelenip bugün kontak temizleyiciyle temizlemeyi denedim.

    Şuan açılacak kadar normal çalışmaya başladı. Sadece bir tuşu 5dkda bir kendi kendine basıyor. İyice temizlemeye çalışıyorum ama daha iyi bir temizleme yöntemi lazım sanırım.

    quote:

    canersever

    Bayağı eski bir saat bu yüzden o kadar edeceğini sanmıyorum fiyatın artık. Garantisi de yok saatin. Su geçirmez olmasına rağmen suda düğmeye basmayın yazıyor kitapçıkta. Servis yapamayız dediği için düzeltmeye çalışıyorum maalesef ilk oraya götürdüm. 1800tlye sayalım fenix 5 alın dediler sağolsunlar da 4k para gerekiyor üzerine. İşini iyi bilen küçük kart tamircisi bulsam bunu kolayca yapar diye düşünüyorum ama bulduklarım saate bakmıyoruz diyor.

    Supersonik kart temizleyiciler oluyor sanırım titreşimle kartın küçük yerlerine temizleyici sokan. Bununla temizletebileceğim bir yer var mıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KEndi kendine basma dokunmatik ve soketten kaynaklı olabilir ya da anakart. Eski cep telin başına geldi, soket de pert edildi bulunmuyor denildi buluruz diyenler de yüksek meblağ talep ettikleri için yaptırmadım yeni aldım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.