Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.515
Cevap
31
Favori
105.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ACE 2012



    Alıntıları Göster

    selam.

    ben zaten telefon uzerınden telekom uygulaması ıle denedım acmıyuor .

    fakat dıger telefonun aynı telekom hatlı sımkartı takınca hıc bır ayar yapmadan hd+ yazıyor

    yanı bızım kart eskı sanırım ne zaman alındı bılmıyorum kartı degıstırınce duzelmesı lazım





  • Arkadaşlar merhaba. Muhakkak konusu geçmiştir ama bulamadım. Kılıf ve ekran için cam /nano koruyucu öneriniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, cep telefonu için kılıf ve ekran koruyu Web de çokça var birini beğenmeli; ama telefonu korumak için kılıf ve ekran koruyucu gerekli. Ben de şu yüzüklü kılıfları merak ediyorum kullananlar nedir çok mu kaba.
    Telefon izlenimi ise
    Ekranı gerçekten iyi evde birde M20 var ekranı pls tft o ekranda çok güzel M20 ekranının beyaz renginin albenisi ne amoled ekranlarda var nede ips lcd ekranlarda. M20 beyazı tam kar beyazı M21 de ise siyah renk muhteşem bence telefonda ekran çok önemli çünkü telefonun güç tuşuna basınca bizi ekran karşılıyor.
    Telefonda ısınma yok
    Görüşmeler ses kalitesi iyi
    Arayüz iyi
    Daha önce LG g2 kullanıyordum çok ısınıyordu
    M21 Araştırarak almıştım memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt

    Klıf için


    https://www.spigen.com.tr/urun/samsung-galaxy-m30s-kilif-ultra-hybrid


    Ekran camı için piyasada bir çok nano cam var onlardan birisini kullan gitsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun içinde gömülü gelen mcafe virüs programı kullanmalı mı karar veremedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACE 2012 -- 29 Kasım 2020; 14:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

    Geliştirici özellikleri açık değilse bence gerek yok. 4GB RAM var zaten. Bir de arka planda o çalışırsa hem pil hem de performanstan kayıp olur. Onun yerine market dışı uygulama yüklemeyin. Dosya indirirken dikkatli olun.

  • 40 dakika görüntülü konuşma sonrası telefonda ısınma olmadı +++

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda soylenen isi sorunlarina pek rastlamadim gunluk kullanimda sarj nasi gidiyor derseniz bugun sabah 9.30 da 100 sarjda aldigim telefon suan 72 sarja dustu anca kisacasi oyun oynamayana 3 gun gidiyor
  • arkadaşlar genel olarak yorumlara göz gezdirdim fakat bu telefon ile realme 5i arasında kaldım. Telefonu annem için alacağız sizce bu segmentte en güvenilir uzun süre kullanılabilecek telefon nedir ?

  • selam, kutusu açılmamıs m30s cihazımı 2000 TL ye satmak isterim.

  • merhaba;

    otomatik yeniden başlatma hakkında bilgileriniz, bu yeniden başlatma faydalımı; eğer öyle ise sıklığı ne kadar olmalı.

    Teşekkürler.

  • Ok google diyerek asistanı kullanamadım ceyd-a mı yüklesem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda 4.5g den 3gye gecme ayarinin nerede oldugunu bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riquelme76 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar..baglantilar. mobil aglar...4.5 var kapatip acabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frantic2

    Ayarlar..baglantilar. mobil aglar...4.5 var kapatip acabilirsin

    Tesekkurler hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ACE 2012 @SouthhPark Ben de o yüzüklü mıknatıslı hardcase kılıflardan kullanıyorum. İmkanınız varsa şahsen gidip almanız çünkü bazen arka taraftaki yüzük aparatı kırık gelebiliyor ama sırf bunun için dışarıya çıkacaksanız covid varken riskine değmez. Önceliğim dayanıklılık, kılıf bunun hakkını veriyor. Görsel açıdan ise kaba durduğunu düşünmüyorum, hatta telefonun kılıfsız hali, kılıflı halinin yanında gariban duruyor. Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] Tercih meselesi tabi. Seramik Cam da taktırdım, sanırım daha yeni bir teknoloji. Aşağıya link bıraktım, gerçekte kılıfın rengi bu kadar canlı değil, lacivertini adım güzel duruyor bence.


    https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu-aksesuarlari/cep-telefonu-kiliflari





  • Telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, kıyaslamam Lenovo P2 bazlı olacak,


    Artılarla başlayalım:


    + Lenovodaki en büyük eksiklik adam akıllı bir galeri uygulamasının olmamasıydı. Siliyorum siliyorum resimler gene geri geliyordu. Birde SD karta bir türlü onay veremiyordum. Hem android sürümü hem de telefonun kendi galerisinden olsa gerek, abi bi kere siliyorsun bitiyor. Ne işkence çekmişim. Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]  Şahsen en büyük rahatlamam bu oldu.

    + Bataryayı %50 parlaklıkta AOD kapalı kullanıyorum. Yani sabah alsam kafamı hiç kaldırmadan internet - sosyal medyada takılsam bataryayı yaklaşık 16 - 18 saatte bitirebiliyorsunuz . Günlük iş rutin temposuyla 2 günü çıkarır kanaatindeyim.

    + Ekran Gövde oranı lenovoya kıyasla çok daha iyi. Bu da video izlerken daha fazla alan demek.

    + Kamera hiçbir zaman önceliğim olmamıştı, yani bunun da kamerası diğer telefonlara kıyasla iyidir bilmiyorum ama Lenovo P2'de resmen kamerayla değil ütüyle çekiyormuşuz resimleri. Selfi çekerken arka planı flulaştıran zımbırtıyı ayrı bir beğendim.

    + Arka gövdedeki parmak okuyucu şahane, umarım lenovonun ki gibi bir süre sonra bozulmaz. çift tıklamayla ekranı açmak da güzel.


    Gelelim Eksilere:

    -- Valla en çok aradığım olay bildiğim ışığının olmaması, bunda telefonu bırakıp tuvalete gitsen o arada atom bombasının patladığı bildirimi telefona gelse, telefona bakmasan haberin olmayacak. Çok büyük bir handikap. Halen alışamadım. Uygulamalar falan var tabi de birde onun bataryayı tüketmesini çekemem. Samsung APK, Root moot bişey yayınlasa sırf bunun için telefonu 0'dan kurarım. Birde aldığım ekran koruyucunun kenarından siyah hat geçiyor sanırım o da ön kameranın ledini kapatıyor. Şimdilik bu konuyu rafa kaldırdım.

    -- Batarya tüketimini göremiyorsun, lenovo da grafik olarak çıkardı mesela yani kaç saatte ne kadar tüketmişim grafik şeklinde görülürdü. Bunun için uygulama yüklemek saçma geliyor.

    -- Aynı şekilde veri bağlantısı sırasında o sıradaki veri transfer hızı batarya simgesinin yanına ekleyip görebiliyorduk lenovo'da. Samsung'da bu da yok.

    -- Ekran, uygulamaların simge boyutu sanki biraz ufakmış gibi kalıyor tam çözemedim.

    -- Lenovo yağ gibi kayardı, bunda ara sıra takıla oluyor adamın asabını bozuyor. Lan sen 2 haftalık telefonsun, kendine gel!


    Ama genel olarak memnunum telefondan eksiler biraz "derdini seveyim" tarzı farkındayım, alışkanlıkları değiştirmek kolay olmuyor ne yazık ki. Lenovo 3,5 yıl idare etmişti ama bu bizi o kadar götüremeyecektir diye düşünüyorum. Oyun falan oynamadığımdan o yöndeki performansı hakkında bir fikrim yok. 2400 fiyat bandında NFC, 4 GB Ram, 64 GB hafıza ve 6000 Mah bataryasıyla kendini bana kabul ettirdi. Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] 





  • natural pathfinder kullanıcısına yanıt

    Batarya tüketimini görebiliyorsunuz da grafik olarak değil. Yoksahangi uygulama ne kadar yemiş süresi ve yüzdesiyle gösteriyor.


    Bir de bildirim için AOD tavsiye ederim. Tabi full AOD değil. Ekrana tek dokunduğunuzda aktif hale gelecek şekilde ayarlarsanız telefonu açmadan bildirimleri kontrol etmek mümkün oluyor. Telefonu sürekli açıp kapatmakta şarjı tüketen şeylerden birisi. Bu yöntem hem daha pratik hem de batarya tasarrufu.

  • M21 i annem için aldım, deneme amaçlı bikac saattir kendim kullanıyorum, telefonda bariz bir ısınma problemi var.
    Birde internet hızında sorun yaşıyorum, ayni evde bircok cihazla turktelekom hattimi kullandım, bu cihazin internet hizi cok yavaş.
    Almadan once gerek duyup bakmadığım 4g band seceneklerine baktim durum resimdeki gibi, kiyaslama m51 ile yaptım, cok olan m51..

    Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • marophat M kullanıcısına yanıt

    Sağolasın Hocam. Kastım bildirim gelip gelmedigini telefona dokunmadan anlamak, led bildirim isigi onu sagliyordurdu. Hic yanip sonmuyorsa ne mesaj ne arama ne uygulama bildirimi gelmemis demekti. Aramaya, whatsappa, sms e, uygulama bildirimlerine değişik isiklar atiyordum dadindan yinmiyordu.

    Bu arada telefona gelen samsung klavye çok sikko. Space tuşu çok ufak, gittim google klavye yukledim de rahatdim. Hayir space e basicam diye noktaya basiyorum google arama degilde web sitesi yaziyormusum gibi kabul ediyordu.

    Onun disinda sanirim benim gelen olarak samsung a alerjim var. Ulan Lenovo ne kadar guzel f/p urunu telefon urettiginin farkinda değilsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.