Şimdi Ara

Vodafone Net Genel bilgi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone net düşünen arkadaşlar için fikir vermesi açısından kendi nakil deneyimimi paylaşayım.

    Şu anda telefonda 35. dakikamdayım ve nakil işlemlerimin başlatılabilmesi için müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum. Bu hafta sonu evimi taşıyorum 1-2 güne hallolur diye son 3 gün önceden inceliyorum çünkü aklımın ucundan geçmezdi. Şikayetvar üzerinden incelerseniz 3 aydır internet nakilinin gerçekleşmesini bekleyenler var oysa ki 7-10 iş günü olarak geçiyor.

    Bakalım bende süreç nasıl işleyecek.. (Tabi ulaşabilirsem)

    Bunun dışında telefonla aboneliğimi gerçekleştirmiştim orada verilen cayma ile ilgili sözlerden hiç biri geçerli değil bunu bilmeniz lazım. Ping ve hız problemi yaşadığımda cayma bedeli 700 tl çıkarılmıştı.

    Modemi kendiniz değiştiremiyorsunuz evde farklı odaya konumlandırmak istediğimde yanlış hatırlamıyorsam 100-150 lira gibi tekrar kurulum ücreti talep ettiler. Ancak ben kurulumu yapan ekibe sorduğumda test edin olmadı gelin değiştirirz demişlerdi kimse ücretten bahsetmemişti.

    6 ay oldu sanırım hizmeti kullanıyorum ancak müşteri hizmetlerine işiniz düşer ise vay halinize..

    İptal etmekte bile problem yaşayan onlarca insan varmış yeni öğreniyorum. Taahhütüm sonrası iptal ettirebilirsem parası neyse verip salak gibi 7 senelik aboneliğimi iptal ettirdiğim süperonline tercihim olacak.


    edit: bilgi olması açısından hakkını yemeyeyim perşembe nakil başvurusunda bulundum cumartesi günü açtılar ve beni şaşırttılar. Oysa ki 7-10 iş günü veriliyordu. Yer: Bursa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 1 Ekim 2020; 14:15:9 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.