Şimdi Ara

Tus dersane tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
22.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostlar dönem 3 oldum malum bütün dersanelerin av mevsimi su zamanlar sizce şu dönemde yazılmam mantıksız mı olur ve tustime ile ilgili bilgisi olan benimle iletisime geçebilir mi ?



  • Dershanelere kaydolmayın arkadaşlar. Ben beleş olduğu halde kaydolmadım. Kaynaklarını alın evde çalışın, isim haklarınızı kimseye vermeyin.
  • Tustimea gidiyordum buyur istediğin soruyu sor.
  • disiplin şart

    disiplini sağlayamanlar için gidilmesini öneririm
  • Hocam ben de tustime ı merak ediyorum, yayın kalitesinde sıkıntı oluyor mu, ses kalitesi nasıl ve yüz yüze olmamasının bir eksisi var mı diye
  • Ha bir de kitap mevzusu var kaynakları yeterli mi denemeleri nasıl
  • burakdag99 B kullanıcısına yanıt
    Kaynakları benim için yeterliydi gözüm derecede değil. Kaynaklar bilgi yönünden dataya göre biraz geride olabilir ama ne kadar çok şey yazarsa yazsın sen o kitaptaki her şeyi alamıyorsun maalesef. Tekrar açısından kaynakları piyasadaki en iyisi. Denemeleri kötü.
    Online dersleri çok kaliteli bu konuda garanti verebilirim. İzlerken hiç sıkıntı çıkmadı hocalar da yüzyüze derslerden daha güzel anlattı bence (saatlerce yol çekip yorulmamalarının etkisi vardır diye düşünüyorum)
    Tustimeın en büyük eksisi her dersi anlatan tek hoca var. Sen o hocayı beğenmediğinde gideyim başka hocadan dinleyeyim şansın yok.(datada bunun olması çok büyük artı) Ve en iyi hocalarımız dershaneden ayrıldı maalesef. Biyokimyacımız yavuz hocaydı gitti, farma hocamız gitti, kadın doğumcumuz gitti, mikrobiyoloji hocamız baya iyiydi ama gitti. Yani şuan hoca kadrosu konusunda size garanti veremem yeni hocaları pek beğendiğimi söyleyemem. Genel cerrahi, dahiliye ve patoloji hocaları çok iyidir sadece.




  • Teşekkürler. Şu an tusemle tustime arasındayım. Data pek seçeneklerim arasında yok sizce tusemle karşılaştırıldığında hangisini tercih etmeliyim ?
  • burakdag99 B kullanıcısına yanıt
    Tusem kaynakları bence çok kötü. Ama hocaları bizden daha iyi sanırım. Tusemi pek bilmediğim için yorum yapmayayım hocam yanlış bilgi vermek istemem.
  • Çok sağol bilgilendirmen için
  • Tusemi pek bilmediğim için demişsiniz ama neden kaynakları çok kötü dediniz
  • drtancredi D kullanıcısına yanıt
    Kullandım çünkü bazı kaynaklarını memnun kalmadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7449ED76 -- 30 Eylül 2020; 8:36:25 >
  • Tamamdır hocam teşekkür ederimm
  • Temel bilimlerde özeklikle pato farma biyokimya mikroda tusemin kaynakları en iyisidir yanlış bilgi vermeyin. Klinik bilimlerde data daha iyidir
  • her dersane ortalama aynı bilgi veriyor datanın da tusemin de time ında başkasının da


    ama genel cerrahide en iyi tus world kesinlikle ayrıyeten

  • Hazır bu konu varken bnde sorayım dedim yeni başlık açmaktansa
    Bnde dönem 3 üm ve fiyat artişını göz önüne alirsak bu sene kaydolcam başlık sahibi arkadaş gibi.
    Tustime 13k online/offline
    Tusworld 10k offline
    dedi full paket bunlar sizce hangisi kitap hoca ve genel olarak eğitim kalitesi göz önünde bulundurunca ??? Kafayı yemek uzereyim bi seçim yapmam lazım artik...
  • Arkadaşlar hangisine giderseniz gidin iş sizde bitiyor. Ama ben bir tusdata kursiyeri olarak tusdata'yı kesinlikle öneririm. Ankara şubede dersleri dinledim, tus kampına katıldım, İstanbul'daki hızlı tekrar kampını offline'dan seyrettim. Bütün hocalar cok iyi anlatıyor diyemem ama hepsi alanında fazlasıyla yetkin. Özellikle genç hocaların neredeyse hepsi zamanında TUS derecesi olduğu için hem öğrencinin halinden anlıyor hem de gerçekten alanına hakim, günceli takip ediyorlar. Periferde bir şehirde olup hoca kalitesinden şüphe edenler için yazdım bu mesajı.

    Kaynal olarak da tusdata hariç kullanmadigim icin karşılaştırma yapamıyorum ama konu sonundaki spotları ve soruları ile konuyu pekistirme imkanınız var. Yani okuyup geçince ne kadarını öğreniyorum acaba diye düşünmenize gerek yok. Çözümlü cikmış sorular da piyasada sadece tusdata'da olduğu için sürekli aynı tabloları göre göre aynı açıklamaları göre göre öğreniyorsunuz.




  • Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt
    Çok bilgilendirici olmuş teşekkür ederim.peki dershaneye gitmeden olur mu siZce?kitapları alıp kendimiz çalışabilir miyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-091269FB4

    Çok bilgilendirici olmuş teşekkür ederim.peki dershaneye gitmeden olur mu siZce?kitapları alıp kendimiz çalışabilir miyiz
    Kitaplar oldukça detaylı, neresi önemi neresi değil tek başınıza okuyarak ayırt etmek zor. Ben dinlemeden olmayacağını düşünüyorum. Hem hocaların yaptığı kisaltmalar vs. ek bilgileri öğrenirsiniz hem de hocaların derste yaptığı vurgular, anlattıklari hikayeler sınavda direkt aklınıza geliyor. Dünkü tusta bir iki soruyu o şekilde yaptım mesela.

    Ha ben dershaneye o kadar para veremem diyorsanız instagram üzerinde tusdata'nin bütün branşlar için ayrı sayfaları var. Kitaplari okuyup, çıkmışlari çözüp bu ve benzeri sayfaları takip edebilirsiniz.

    Ya da anatomi, biyokimya, mikrobiyoloji, farma için kitabı olan, derslerini internetten seyredebileceginiz hocalar var. Ben sadece instagram paylaşımları için takip etsem de oralara da bakılabilir dershane alternatifi olarak.




  • Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt

    nasıl bekliyorsunuz hocam sınavı, nasıl geçti

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.