Şimdi Ara

3 saat kadar sonra input lag başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eski sistemimden msi gtx970, hdd ve ssd dışında ryzen 5 3600, arctic freezer 34 esports duo, msi b450 gaming plus max 4133mhz, gskill flare x 3200mhz cl16, high power 650w 80+ gold
    bu parçaları alıp kendime yeni sistem topladım. 1.1v da 4.2ghz de overclocklu kullanıyorum işlemciyi ve stabil çalışıyor. ramler de xmp acık manuel bi ayar yapmadım. sorun şu sistem 3 saat kadar açık kaldıktan sonra oyunlarda input lag olmaya başlıyor. çok fazla olmasada fark edılıyor mouse ı sag ve sola hareket ettirdigimde oyunlarda fark ediliyor. tam olarak 3-3.5 saat arasında bi anda başlıyor. pc ye res atınca ise düzeliyor. yani 3 saatte bir res atmam gerekiyor. sıcaklık sorunu da yok, stres testinde 69 derece de çalışıyordu işlemci oyunlarda 50yi geçmiyor. daha önce böyle bir şey gören duyan yaşayan oldu mu? çözüm önerilerinizi bekliyorum.


    3 saat kadar sonra input lag başlıyor3 saat kadar sonra input lag başlıyor3 saat kadar sonra input lag başlıyor3 saat kadar sonra input lag başlıyor3 saat kadar sonra input lag başlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 21 Eylül 2020; 0:53:42 >







  • Özele gel
  • Yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Bu tip durumlar genelde yazılım kaynaklı ortaya çıkıyor. Sürücüler, windows güncellemeleri veya mouse yazılımı gibi diğer programlar bu duruma sebep oluyor olabilir. Ayrıca chipset driverini yükleyin. Bu önemli bir detay.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı görmemişim teşekkürler cevap için. Chipset driverı güncel, redditde falanda böyle konular açılmış hep ama bi çözüm bulamamışlar. Overclock kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum ama stres testlerinde falan bi hatayla karşılaşmıyorum. Stok hale getirip öyle denicem, olmazsa bi format atıp temiz kurulum yapıcam bakalım. Çok sacma bi sorun cunku hiçbir sorun gozukmuyor değerlerde muhtemelen dediğiniz gibi yazılımsal bi sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.