Şimdi Ara

Huawei, uygulama mağazası AppGallery'nin kullanıcı arayüzünü güncelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei, AppGallery dijital içerik mağazası için bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, beraberinde bir dizi UI (arayüz) değişikliği ve kontroller için yeni yeni bir düzen getiriyor.



    Ana yenilik, çalışma alanının alt kısmında bulunan panelde ek elemanların ortaya çıkması diyebiliriz. Artık burada "Sık Kullanılanlar", "Uygulamalar" ve "Oyunlar" gibi sekmeler mevcut.  Böylece, daha önce kullanılan "Kategoriler" ve "Üst" sekmelerinin yerini "Uygulamalar" ve "Oyunlar" almış oldu. Yukarıda belirtilen bölümlerden birine giderek, uygulamaları ve oyunları türe ve diğer kriterlere göre sıralamak için filtreler kullanabilirsiniz.





    AppGallery arayüzü güncellendi



    Daha önce uygulamaları yüklemek ve güncellemeleri kontrol etmek için kullanılan Yönetici sekmesi tamamen kaldırıldı. Uygulama yönetimi bölümü profile taşındı ve hediyeler, ödüller ve yorumlar gibi bazı seçenekler artık güncellemeler bölümünün üzerinde simgeler olarak görüntüleniyor. Ek olarak, uygulamada kullanılan simgelerin görünümünde küçük değişiklikler de yapılmış durumda. AppGallery güncellemesinin dağıtımı yakın zamanda başladı, bu nedenle şu anda tüm kullanıcılar tarafından kullanılamayabilir.



    AppGallery platformunun Çinli Huawei şirketinin dijital içerik mağazası olduğunu hatırlatalım. AppGallery, tüm Huawei ve Honor akıllı telefonlara ve tabletlere yüklenebiliyor. Çinli şirkete göre, AppGallery şu anda dünyanın en popüler üçüncü mobil uygulama platformu ve aylık 400 milyondan fazla kullanıcı kitlesine sahip.








  • Huawei, uygulama mağazası AppGallery'nin kullanıcı arayüzünü güncelledi
  • Bence arayüzü 3. parti apk marketler gibi hatta bazılarından daha kötü. Appstore veya playstore gibi hissettirmiyor özellikle ufak uygulama ikonları felan huaweiye yakıştıramadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abidik kubidik hiç güven vermeyen tanınmamış uygulama dolu. Banka hesaplarınızı boşaltsa huawei zararı tazmin edecek mi acaba?!

    Bir de bu mağazada bir uygulama güncellemesi 40 mb Google play de 8 mb o halde neden Google play den indirmeyim ki?


    Huawei in kendi uygulamalarını kullanmıyorum bu arada hiç kullanışlı değil ve çok eksikleri var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    valla bende dün indirdim ama incelemedim..


    şunu söyleyebilirim.. nesine gibi 3. parti uygulamasını güncelleyeyim mi diye sorunca pozitif olarak şaşırmadım diyemem..

    kimse ayağa kalkıp koşamaz emekleme, yürüme evreleri olacaktır..


    apple ve play'daki uygulamalar bile dünya kadar izin istiyor rehber/galeri/mesajlar vb sırf google play güvenli dedi diye bir uygulama güvenli olmuyor Huawei, uygulama mağazası AppGallery'nin kullanıcı arayüzünü güncelledi 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.