Şimdi Ara

İş Bankası Fonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş Bankası fonları hakkında bilgisi olan veya İş Bankası fonlarını kullanan var mı? Daha çok tercih edilenleri hangileridir?



  • merhaba en çok kazandıranı 812 Teknoloji fonudur.
  • Yatırım tercihleri kişiden kişiye değişiklik gösterir, kişinin risk tolerans düzeyini bilmeden önerilerde bulunmak her iki tarafa da zarar verir.

    Elinizde 1000.-TL var ve bu para 900.-TL olduğunda uykunuz kaçacak biriyseniz, vadeli mevduat ürünleri, Para Piyasası Fonları, bankaların günlük, valörsüz fonları size uygundur.

    100.-TL benim için önemli değil, ben paramı 11oo-1200 TL yapayım, enflasyonun altında kalmasın derseniz, az riskli, 2-3 gün valörlü değişken, karma, şemsiye fonlara, ya da bono-devlet tahvili gibi, düşük riskli yatırım araçlarını düşünebilirsiniz.

    Ben yarısını kaybetsem bile önemli değil, ben uzun vadeli düşünüyorum, yıllar sonrası için yatırım yapıyorum diyorsanız, borsayı, eurobondları, yerli-yabancı banka hisse senedi fonlarını, altını ya da dövizi düşünebilirsiniz. Ancak kısa dönemlerde bu yatırım araçları oldukça farklı yönlere gidebilir, ana paranızın ciddi bir miktarını kaybedebilirsiniz.


    Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/Sayfalar/default.aspxhttps://www.isportfoy.com.tr/tr/anasayfa




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.