Şimdi Ara

Löwe mi, Strv s1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. 8 seviye bir pre tank alacağım. Kararsız kaldım. Garajımda Strv 103-0 mevcut. Löwe ve Strv s1 arasında karar veremiyorum. Löwe alırsam mürettabat yok, ama kısa zamanda kasılır. Strv mürettebatı mevcut. Avcı oynamayı daha çok seviyorum ancak ağır tank oynunu da öğrenmek istiyorum. Caernarvon ve S.Conq garajda var. İlk markları takmaya az kaldı. Kredi kasma konusunda birbirine yakın tanklar sanırım. Yorumlarınız benim için çok önemli. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, iyi forumlar..

    Löwe hiçbir zaman üzmez. Oyunda premium hesapla para kasabileceğin en efektif tanklardan birtanesi. Ön gövde alt zırhı saklayarak oynarsan ciddi hasarlar sektirebilirsin ve top gerçekten iyi odaklanması ortalama hasarı. Ortalama 3k hasarlı maçlarında 200k civarında para toplayabilirsin. Pişman olmayacağını düşünüyorum.

  • Löwe tabiki de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • strv çok harita ve konum seçer löwe ise alayına gider

  • Strv var bende güzel yere konumlanırsan hemen hemen tüm tanklari delersin getirisi yüksek bir tank düşük profil spotlanmasi zor standart zirh delici mermisi iyi nüfuz değerlerine sahip tek sıkıntısı spotlandigin andan itibaren kuşatma modundan çıkıp geri çekilmesinin zaman kaybi yaşatması eğer yakalanırsan anında imha olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • löve

  • İkisi de kendi sınıfında iyi araçlar, seçenek daha çok td mi yoksa heavy mi oynamalıyım şeklinde olmalı, onu da sen bileceksin.

  • Löwe, gerek topu olsun gerek zırhı olsun gayet yeterli olsa da hızı zayıf ve hareket kabiliyeti sınırlıdır. Ancak yine de oyunda kredi getirisi yüksek olan bir tanktır. Ön alttan mermi yediğinde muhtemelen motor bozulacak ya da motor tamamen kırılacak. O yüzden dikkatli olman gerekli oynarken. Tabii löwe ile dikkat etmen gereken nokta strv s1 kadar değil. Löwe hata kabul eder. Strv asla kabul etmez. Anında yok olursun. Ama yine de güzel bir harita geldiğinde çimenin içinde adamların kafasına takır takır mermi sokmak gayet iyi haz veriyor.

    Bu daha çok sizin oyun tercihinize bağlı. Şahsen kendi hesabımda löwe var ve gayet severek oynuyorum hâla. Dün normandiya çıkarmasını simüle edilmeye çalışılan haritada 7k sektirdim
    sadece kafayı göstererek. HE mekanikleri değişirse 9k ya kadar yolu var bu sektirmenin.

    Ek olarak şunu da eklemek istiyorum. Premium tank sadece para kasmak için değildir. Murettebat da kasmayı düşünmelisin. O yüzden sence strv alıp strv 103b ye murettebat mı kasmak daha mantıklı yoksa löwe alıp vk, e100, maus ve premium vk için murettebat kasmak mı daha mantıklı? Sen karar ver

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ikisi de güzel pişman etmez, farklı sınıf tanklar o yüzden hangi tarzda oynarsın önemli olan o. Benim tercihim ise Strv.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.