Şimdi Ara

Bu da benim haftasonnu eğlencem. Sonucu da gelecek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haftasonları en çok yapmayı sevdiğim şey budur.


    Gerek arkadaş çevrem, gerekse farklı kişilerden edindiğim tariflerle birşeyler yapmayı seviyorum. Tabi bunların tadı insananın yakınları veya arkadaşları ile olunca çıkıyor. Gurbet elde pek arkadaş ve akraba çevresi yok. o yüzden hep birşeyler eksik oluyor. Gurbette yaşamanında acı tarafı bu oluyor. İnsanın içinde hep bir memleket hasreti oluyor.


    Bu da benim haftasonnu eğlencem. Sonucu da gelecek...
    Bu da benim haftasonnu eğlencem. Sonucu da gelecek...
    Bu da benim haftasonnu eğlencem. Sonucu da gelecek...



    3,5 saat sürecek bir serüven bu. sonucu ne olacak. ilk defa öğrendiğim bir sos yöntemi ile 7 çeşit farklı eklentı ile yapılıyor...








  • Domuzmu o1


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At eti mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Domuzmu o1

    yok. dana sırt kaburgası. sosu ise sırpların yağtığı bir sos. domuz kokuyor. daha önce coffe shop da çalışmıştım. nasıl yiyorlar batılılar anlamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebavamqko

    yok. dana sırt kaburgası. sosu ise sırpların yağtığı bir sos. domuz kokuyor. daha önce coffe shop da çalışmıştım. nasıl yiyorlar batılılar anlamıyorum.



    Alıntıları Göster

    Kardeşim erasmusa gittiğinde aynısını dedi domuz eti için iğrenç kokuyor demişti. Bir de oradaki dana etlerinin de tadı yokmuş sanırım, et ucuz buraya oranla diyor ama hiç buradakiler gibi tadı yok diyor. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?

  • hayat sana güzel hocam


    müthiş eğlence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

    Kardeşim erasmusa gittiğinde aynısını dedi domuz eti için iğrenç kokuyor demişti. Bir de oradaki dana etlerinin de tadı yokmuş sanırım, et ucuz buraya oranla diyor ama hiç buradakiler gibi tadı yok diyor. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?



    Alıntıları Göster

    yona ve kekik ike besleniyors hayvan her yerde eti lezzetlidir. amerika da hayvanları mısır ve şurupla besledikleri için tadlarının olmaması doğladırç aynı olay irish beefler için de geçerli. ama almanya da ben Türklerden alıyorum. onlar da etleri estonya letonya gibi yeşili toprağı bol ülkelerden getiriyorlar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebavamqko

    yona ve kekik ike besleniyors hayvan her yerde eti lezzetlidir. amerika da hayvanları mısır ve şurupla besledikleri için tadlarının olmaması doğladırç aynı olay irish beefler için de geçerli. ama almanya da ben Türklerden alıyorum. onlar da etleri estonya letonya gibi yeşili toprağı bol ülkelerden getiriyorlar.



    Alıntıları Göster

    Türkler bu işi biliyor diyorsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

    Türkler bu işi biliyor diyorsun.



    Alıntıları Göster

    Türkler geçmişte yarı göçebe oldukları için hayvanlarına iyi bakmak zorunda idiler. bu yüzden anlıyorlar diyebiliriz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebavamqko

    Türkler geçmişte yarı göçebe oldukları için hayvanlarına iyi bakmak zorunda idiler. bu yüzden anlıyorlar diyebiliriz.



    Alıntıları Göster

    Bilmiyordum hocam sağ olun.


    Bu arada hocam ibrayim akça ile görüşüyor musunuz hâlâ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

    Bilmiyordum hocam sağ olun.


    Bu arada hocam ibrayim akça ile görüşüyor musunuz hâlâ?



    Alıntıları Göster

    evet. olmaz mı ? hayranıyım kendisinin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    hayat sana güzel hocam


    müthiş eğlence.

    öyle de arkadaş çevresi olmayınca pek tadı yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebavamqko

    evet. olmaz mı ? hayranıyım kendisinin.



    Alıntıları Göster

    Son durum ne hocam sonucu daha paylaşmamışsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

    Son durum ne hocam sonucu daha paylaşmamışsın.



    Alıntıları Göster

    şükür yedik bile de... koymadım buraya canı çeken olur veya küfreden olur diye.



    bir defasında , makedon bir arkadaştan makedon köftesi tarifi alıp yapmıştım. burada nasıl göründüğü ile alakalı paylaştım. tabi tarif isteyen oldu. tarifi vermedim. çünkü makedon arkadaşa yemin ettim. çocuk kaç sene bir restoranta çalıştı öğrenci iken. tarifi bildiğ halde kaç sene bana söylememişti. geçenlerde aldım sağ olsun verdi ama yemin ettirdi. çünkü bu tarifi için bildiğin adam dövülüyor.


    o yüzden koymayı gerek görmedim.


    bu arada sosu ile harbiden domuz eti gibi görünmüş :D ama haika tadı oldu. resmen sos pastırma gibi üstünde kaldı ...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebavamqko

    şükür yedik bile de... koymadım buraya canı çeken olur veya küfreden olur diye.



    bir defasında , makedon bir arkadaştan makedon köftesi tarifi alıp yapmıştım. burada nasıl göründüğü ile alakalı paylaştım. tabi tarif isteyen oldu. tarifi vermedim. çünkü makedon arkadaşa yemin ettim. çocuk kaç sene bir restoranta çalıştı öğrenci iken. tarifi bildiğ halde kaç sene bana söylememişti. geçenlerde aldım sağ olsun verdi ama yemin ettirdi. çünkü bu tarifi için bildiğin adam dövülüyor.


    o yüzden koymayı gerek görmedim.


    bu arada sosu ile harbiden domuz eti gibi görünmüş :D ama haika tadı oldu. resmen sos pastırma gibi üstünde kaldı ...



    Alıntıları Göster

    En azından bi' pişmiş halini ve şöyle 2-3 dilim kesip fotoğrafını koyaydınız hocam merak etmiştim.





  • Domuz etinin kokusu neye benziyor tam olarak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Cebelebettin

    Domuz etinin kokusu neye benziyor tam olarak

    bana andırdığı bu tüm gün çalışıp insan ayaklarını suda yıkarya sonra su acayip bir koku alır işte o konunun böyle kusturacak derecede yoğun halini düşün.

  • İykk kokusu burnuma geldi hatta ağzımda hafif bı tat oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

    En azından bi' pişmiş halini ve şöyle 2-3 dilim kesip fotoğrafını koyaydınız hocam merak etmiştim.



    Alıntıları Göster

    valla iyi olmuş. etin birisi yarılmış falan ilginç. kemikten dülen et kıvamıydı. iyi pişiyor bu şekilde


    Bu da benim haftasonnu eğlencem. Sonucu da gelecek...
    Bu da benim haftasonnu eğlencem. Sonucu da gelecek...




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.