Şimdi Ara

Spotify, podcast dinleyicilerinin ısrarla istediği özelliği kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dijital müzik platformu Spotify, son dönemde Podcast’e yoğunluk vermeye başladı. Spotify, podcast dinleyicilerinin ısrarla istediği özelliği sonunda kullanıma sundu.



    Bundan böyle sevdiğiniz Podcast yayınlarının yeni bölümü yayınlandığında mobil uygulamadan bildirim alacaksınız. Bunun için podcast profil sayfasındaki bildirim özelliğini etkinleştirmeniz yeterli. Her ne kadar küçük bir özellik gibi gözükse de podcastleri takip edenlerin hayatını kolaylaştıracağı kesin. Normalde yeni bölüm yayınlanıp yayınlanmadığını podcast sayfasına girip elle kontrol etmek gerekiyordu.





    Podcast için bildirim özelliğinin podcast yayını yapan kişiler tarafından da övgü aldığı görülüyor. Yayıncılar, bildirim özelliği olmadığı için bazı takipçilerinin yeni bölümleri gözden kaçırdığını ve bu nedenle dinlenme sayılarının beklenenden düşük olduğunu ifade ediyordu.



    Ayrıca Bkz.Spotify, Türkiye'deki ilk TV reklamını yayınladı



    Bildirim özelliğini kullanabilmek için Android veya iOS uygulamanızı güncellemeniz gerekiyor. Özellik henüz tüm kullanıcılar için aktif olmadı ancak birkaç gün içerisinde herkesin kullanımına sunulacak. Premium abonesi olmayan Spotify kullanıcıları da bu özellikten yararlanabilecek.












  • TV de reklam yapmaya başladı uygulama para kazanmasa yapmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.