Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.672
Cevap
124
Favori
169.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Aracın multimedya ekranı açılmıyor(simsiyah) ama radyo sesi veya telefona bağlantı gerçekleşiyor. Neden olduğu ile ilgili bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 2020 eat innovation paket ile aranıza yeni katıldım sormak istediğim birkaç sorum var ;


    Servistende teyid ettiğime göre yurtdışı kaynaklar navigasyon yükleme yöntemleri varmış ama ben bulamadım kaynak link var mıdır elinizde ?


    MyOpel uygulamasına aracı ekliyorum sayfayı yenileyince tekrar araç ekle diyor eklediğim aracı göremiyorum.


    Aracın gizli özellikleri gibi birşey var mı açılabilecek.


    Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

  • hoodt H kullanıcısına yanıt

    Aynı problem bendede oluştu sorunu çözebildinizmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelden K kullanıcısına yanıt
    Ertesi gün servise götürecektim ama sabah kendi kendine düzeldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hoodt H kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoodt H kullanıcısına yanıt

    Şimdi tekrar denedim bendede düzeldi ekran


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran ile alakalı sorun var gibi. Bende de arada komple kapanıyor, ertesi gün düzeliyor. Aç kapa yapıyor sık sık. Ama bu problem peugeotlarda da varmış. Muhtemelen kronik birşey. YAzılım yükleyip gönderiyorlarmış; ama düzelmiyormuş. Ama kimisinde de hiç sorun olmuyor. Şans işi gibi.

  • kral2003 K kullanıcısına yanıt

    bende de aynı cihaz var. Navigasyonla ilgili bilgi denk gelirse paylaşırsanız sevinirim.


    myopel sorunlu , güncellemeyle falan ilerliyor.

  • Herkese Merhaba,


    2020 Model Innovation paket Corsa sahibiyim. EAT8 - Benzinli. Son zamanlarda iyice canımı sıkmaya başlayan birkaç sorundan bahsetmek istiyorum. Belki aramızda aynı sorunları yaşayıp sorunun üzerine gitmiş arkadaşlar olabilir diye düşündüm. Aynı zamanda aracı yaklaşık 1.5 sene kullanan birisi olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.


    Öncelikle belirtmeliyim ki aracı yeni aldıysanız ve plastik aksam ile alakalı ses gelme probleminiz varsa, bekleyin, daha hiçbir şey görmediniz. Araç içinde plastik aksamdan ses gelmeyen neredeyse hiçbir yer kalmadı. Torpido kapağından tutun, arka kapı cepleri, hoparlör kaplamaları, emniyet kemeri aksamları... Daha sayabilirim.


    Son zamanlarda özellikle dikkatimi çeken ve giderek de daha fazla rahatsız olduğum iki durum söz konusu. İlki yokuş yukarı durmak zorunda olduğumda fren pedalından direksiyona kadar arabanın zangır zangır titremesi. Özellikle fren pedalına bastığım ayağımı resmen rahatsız ediyor. Ayağımı çekme ihtiyacı hissediyorum. O derece bir titremeden bahsediyorum.


    Diğeri de 1. vitesten 2. vitese ve 2. vitesten 3. vitese geçişlerdeki arabanın sarsılması ve düz vites arabadaki debriyaj pedalından tam ayağını çekemeyip son anda ayağını hızlıca çektiğinizde arabanın sizi ileri doğru itmesi gibi (umarım tam ifade edebilmişimdir) bir sarsma oluyor. Bu söylediğim vitesler için geçişler hiç temiz değil. 4. vites ve sonrası için sorun yok. Gayet temiz geçişler yapıyor.


    Diğer bir problemde Start/Stop özelliği. Arabaya bindiğimde ilk yaptığım şey bunu kapatmak, çünkü devreye girip çıkma sırasında araçta çok ciddi bir sarsıntı yaşıyorum. Devreye girip/çıkma hiç temiz değil. Çok yoğun trafikte kullanımı da çok uygun değil gibi geldi bana. Daha önce bu kadar uzun süre bu özelliğe sahip bir araç kullanmamanın etkisi de olabilir tabi. Bilemiyorum.


    Bahsettiğim konular ile alakalı iş yoğunluğum nedeniyle henüz servise başvuramadım. Aracın garantisi bitmeden en kısa sürede götürüp şikayetlerimi dile getireceğim. Konu ile ilgili gelişmeleri daha sonra buradan sizlerle paylaşmak isterim. Eğer aynı sorunları yaşayanlar varsa nasıl bir yol izledikleri ve sonuçları ile alakalı bilgilendirebilirlerse çok memnun olurum.


    Herkese iyi sürüşler dilerim.

  • ugur.ozel U kullanıcısına yanıt

    1 dk daha neden bekliyorsunuz merak ediyorum cidden, bende bu kadar arıza olsa kafayı yerdim.


    Kemer tokaları kumaşla kaplı ses yapmasın diye. Start stopu trafikte kapatın, düzgün çalışan araç yok. Opelde diğerlerine göre daha seri, renolardan daha hızlı.


    İnno donanım olarak da güzel model, TR'ye üretim değil, avrupaya özel üretildi. Söylediklerinize hiç beklemeden baktırın

  • ugur.ozel U kullanıcısına yanıt

    Herkese Merhaba,


    Aracı geçtiğimiz hafta yetkili servise götürdüm. Hem motorda, hem de şanzımanda güncelleme olduğu ilettiler. Yaklaşık 2,5-3 saat süren bir güncelleme yapıldı. Önceki kullanımıma göre bariz farklılık ve iyileşme var. Böyle bir sorun yaşamış olun veya olmayın mutlaka en yakın zamanda servise başvurarak güncellemenizi yaptırın. Bu kadar fark edebileceğini gerçekten hiç düşünmemiştim. Start/Stop'daki silkeleme maalesef aynı. Direkt kapatmaktan başka çare yok gibi görünüyor.


    Herkese iyi günler.

  • Merhaba,


    Geçtiğimiz hafta 1.2 100 hp elegance donanım olanından satın aldık. Araçta 4 mevsim lastik bulunmakta. Viraja girerken birkaç kez arka tarafın kaydığını hissettim. Viraj sertti fakat hızım çok yüksek değildi. Yeni alan arkadaşlardan bu şekilde problem yaşayan oldu mu? Bir süre kullandıktan sonra lastik performansının artabileceği yönünde şeyler duydum fakat emin olamadım.


    Bu arada ilk kez sıfır araç kullanıyorum.

  • izkus35 İ kullanıcısına yanıt
    merhaba, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
    ben üç ay önce aldım bende EcoContact 6 var. istanbulda kullanıyorum aracı sizin yaşadığınız sorunu yaşamadım.
    Sizin lastiğin marka model bilgisi nedir? Birde sizde stepne var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrb. aracım 2020 model 1.2 innovation 100hp corsa f. araçtan çok memnunum ancak canımı sıkan ufak bir sorun var. aracı açar açmaz klima kendiliğinden devreye giriyor. her seferinde elle kendim kapatıyorum. sanırım yazılım yüklettikten sonra böyle oldu ancak servisteki arkadaşlar ısrarla tüm corsa f'ler bu şekildedir dedi ama ben geçen kış böyle olduğunu hatırlamıyorum. en son klima yada kalorifer ayarını nasıl bıraktıysam araç bunu hatırlıyordu ve yakıt ortalamam 5,5-6lt civarındaydı. yazılımdan sonra ise klima düğmesine basıp kapatsam bile çalışmaya devam ediyor gibi sanki çünkü yakıt tüketimim de 1lt kadar arttı. 2 ayrı servise gösterdim normal dediler. bu olayı yaşayan ve çözümünü bilen var mı arkadaşlar?

  • ercan1980 E kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı aracı kullanıyorum. Hiç böyle bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur.ozel U kullanıcısına yanıt

    peki siz yıllık bakım yaptırdınız mı? son yazılımı yüklettiniz mi?

  • ercan1980 E kullanıcısına yanıt

    Yakın zamanda 30.000 KM bakımı için servise gideceğim. Arada şanzıman güncellemesi için uğradım. Yazılım olarak ne yüklediler? Ben dokunmatik ekrandaki yazılımı kendim güncelledim. Herhangi bir sorun yaşamadım. Dokunmatik ekran güncellemesini servisler yapmaya yanaşmıyor diye biliyorum.

  • komple sistemi güncelledik dediler. epey uzun sürdü (3-4 saat civarı). güncellemeden sonra yakıt tüketim değerleri de sapıtmaya başladı ve yakıt tüketimim arttı. önceden karma ortalama 5,5 lt civarı yakarken şimdi 6,5 lt civarına çıktı. yeni bir yazılım çıkana kadar elimizden bir şey gelmez deyip gönderdiler. 2 ayrı servise götürdüm aynı cevabı aldım. çaresiz yeni bir yazılımın çıkmasını bekleyeceğim yada kendi çabalarımla bir şeyler yapmaya çalışacağım. peki siz kendiniz nasıl güncellediniz?

  • synthetic S kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    start/stop ile ilgili yaşadığınız soruna servisten bi çözüm buldunuz mu?
    belirttiğiniz sorunu bende yaşıyorum. trafikte yada otopark giriş/çıkışlarında start/stop devreye girecekken ayağımı frenden çektiğimde araç geri gidiyor. gerçekten çok cansıkıcı bi durum.
    bazende start/stop devreye girecekken gaza bastığımda araç öne doğru ani bi hareket yapıyor.
    start/stop’ u kapatmadan bu soruna bi çözüm buldunuz mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fb33 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Continental 195/55 R 16 H. Pek anlamıyorum bu işlerden fakat aynı sanırım değil mi?

    Bu arada geçen haftasonu Şile’den İstanbula dönerken çok da sert olmayan bir virajda aracı kaydırdım, anında toparladı kendini. Daha önce küçük araç olarak clio ve polo kiralamıştım. O araçlarda hiç problem yaşamamıştım. Biraz korkutmaya başladı açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izkus35 -- 4 Ocak 2022; 1:3:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.