Şimdi Ara

netspeede geçtim iyimi yaptım kötü mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turknet de malum müşteri temsilcisine bağlanmıyor bir destek açıyorsunuz yarına cevaplanıyor ayrıca oyunda pingler yüksek çok fazla memnun değildim. Müşteri hizmetlerinin çözüm süreçlerinde de memnun değildim ve ayrıldım. Netspeedin hızlı ve uygun internet verdiğini gördüm ve oraya geçmeye karar verdim, geçiş çok hızlı oldu 1 güne geçtim. 3-4 gündür netspeed kullanıyorum ama pubg de aşırı paket kayıpları oluyor. Turknete göre 10-15 ping daha az.

    netspeede geçtim iyimi yaptım kötü mü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 17 Eylül 2020; 15:24:16 >







  • Öncelikle hayırlı olsun. Eski netspeed kullanıcısıyım çok sorun yaşamıştım. CGN IP verdikleri için çok ciddi paket kayıpları vardı. Çözüm olarak sabit ip al dediler ben de hattı kapattım. Çünkü hizmet ve hat kalitesi o kadar kötüydü ki sabit ip nin işe çözüm olacağını bildiğim halde firmaya güvenemedim. Umarım sorun, sıkıntı olmadan kullanırsınız. Ha olur da memnun kalmaz değiştirmek isterseniz; millenicom kullanıyorum tavsiye etmem. Bu işlerin artık iyice cılkı çıktı ama halk olarak farkında değiliz henüz. Nereye gidersen git aynı şeyleri konuşuyoruz, aynı dertleri yaşıyoruz. Ping, paket kabı, dslam kilidi vs vs.
    AKN kampanyası gibi bir kampanya daha yapılması lazım aslında. ADAM GİBİ İNTERNET HİZMETİ İSTİYORUZ diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 18 Eylül 2020; 13:52:55 >
  • bir şey daha ekleyeceğim. WOW oynarken speednettte pingler oynamaya izin vermiyor. 3k veya 4k oluyor. Cep telefonuna bağlıyorum(turkcell) ping 200e düşüyor??????

    Netspeedle


    Ping statistics for 188.138.40.87:
    Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 90ms, Maximum = 91ms, Average = 90ms


    turkcelle


    Ping statistics for 188.138.40.87:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 81ms, Maximum = 297ms, Average = 138ms
  • speednetten önce işyerinde turknet ve millenicom abone olmaya çalıştım. bir gün dahi internet kullanamdım veremediler .
    üçüncü buna başvurdum bunlar verdiler bu sferede pingler bitik vaziyette sayfalara takılmadan yavaşlamadan giremiyorum.

    Ekleme : bu yazıyı yazarken bile sorun oldu. iki tane mesaj atmışım gibi post attı. ardından sil diyince log out yaptı. log in olmaya çalıştım. her sitede sorun yaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 18 Eylül 2020; 18:16:23 >
  • speednetten önce işyerinde turknet ve millenicom abone olmaya çalıştım. bir gün dahi internet kullanamdım veremediler .
    üçüncü buna başvurdum bunlar verdiler bu sferede pingler bitik vaziyette sayfalara takılmadan yavaşlamadan giremiyorum.
  • Yıllar önce de netspeed'in oyun ve netflix gibi içeriklere uygun olmadığını fark ettiğim için çıkmıştım. Uzun uzun yazmanın çok anlamı yok. Diyebileceğim tek şey, iç tesisatınız da sorun olabilir. Modem içinden hat değerlerini bakıp internetten bir kıyaslayın. Genelde olumsuz değerlerde çıkan SNR değerleri iç tesisat kötü olduğu için olur. Direk ankastreden çıkan hatta kendiniz, eksiz bir kablo çekip evdeki modeme kadar getirebilirseniz en azından sizin tarafınızda olan veya olabilecek sorunların önüne geçmiş olursunuz.
    Şu mesajı bile atmakta sorun yaşıyorsanız direk saha dolabına ekibin gelip bakması gerekebilir. Değerleriniz abez yüksek.
  • oyunlarda %10-20 arası paket kaybı oluyor ve 1 haftadır çözemediler bugün oris telekoma geçişimi yaptım burasıda olmazsa bakacaz artık.
  • Netspeed'de kronik paket kaybı sorunu var. Çözülmez ve çözülmeyecek. 2 senedir var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eluveitiee kullanıcısına yanıt
    Bizde yok dolayısıyla kronik mronik bir şey yok 0 paket kaybı ile tıkır tıkır kullanıyoruz.
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    sende olmaması bizde olmadığı anlamına gelmiyor, teknik destek ekibi çekip attığım linkleri bile izlememişler sen mutlu mutlu kullanmaya devam edebilirsin







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 25 Eylül 2020; 14:15:18 >




  • Bende 2 senedir kullanıyorum, farklı bir adreste fiberinide deneyimledim 3-4 ay. Paket kaybı oluyor netspeed'te. Çözebildikleri falan yok. Bina içi alt yapım eksiz cat6 ile yenilendi yine aynı. Hergün yoğun olmuyor tabi örneğin haftanın 5 6 günü ufak paket kayıplarıyla oynuyorsun çok göze batmıyor ama bazı 1 2 gününde kanser edicek duruma gelebiliyor. Özellikle son birkaç aydır bunda bir artış gözlemliyorum, olmazsa bende farklı bir firma deniyeceğim millenicom turknet hariç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.