Şimdi Ara

Yanlış uygulanan tedavi ve düzelmeyen parmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.


    3 yıl önce mallet finger çekiç parmak oldu işaret parmağım ve medicanaya gittim. 3 ay atelde kaldı parmak yaklaşık. normalde bu kadar uzun kalmıyor araştırmalarıma göre.


    ameliyat etmedi. sonra fizik tedavi uygulandı ama iyileşmedi. böyle kalacak dendi. sadece az bükülebiliyor avuç içine. dışa bükülmüyor şu an.


    Aylar sonrasında 2 doktora gittim el cerrahı. biri memorialda askeriyeden gelmiş bir el cerrahıydı. o da böyle kalacak dedi.


    sonra üstelemedim. geçenlerde yine bir ortopediste gittim ve zamanında ameliyat olsaydı düzelirdi dedi. atel kullanıldıysa dümdüz olması lazımdı ama benimki hala eğik vs dedi. Yani yanlış tedavi dedi uygulanmış.


    hala umut var dedi ameliyat yapılabilir dedi.


    umutlandım tabi. ama 10bin filan diyo ve sigorta karşılamayacak. eğer 3 yıl önce yapılsaydı sigorta karşılardı muhtemelen. sigortam varken kaza geçirdim çünkü ve karşılaması lazım . Şu an geriye dönük karşılamıyor.


    medicanaya da şikayette bulundum. napacaklar bilmiyorum. gerekli dökümanları edinip önce sağlık bakanlığı sonra dava açmak da aklımda var. çünkü o parmakla fizik tedaviye gittim ve eziyet gibiydi.iyileşmeyecek bir şey için uğraştım haftalarca. Psikolojimi de etkiledi. elektrik şok vs çok şey yaptılar.


    bu arada 3 yıl önceki doktor ayrılmış ve onu da aradım.başka yerde muayene açmış gel bakalım dedi. Bakıp ne olacak onu da bilmiyorum.


    şu an ne yapacağım bilmiyorum. önceliğim parmağın eski haline gelebilmesi. geçenlerde gittiğim doktorun (bu arada başka medicana şubesinde bu doktor da ) dediğine göre araya plak koyulacak ve düzelecekmiş eğer ameliyat ettirirsem.


    tazminat için uğraşsam mı sizce? haklı olduğumu düşünüyorum parmak düzelmedi çünkü. 3 yıl geçti ama o zamanlar pek peşinde koşacak gücüm yoktu. Bu doktora gitmesem aklıma da gelmezdi. iyileşeceğini bile bilmiyordum. belki de o doktor kendi kendine umutlandı, öyle bir şey yok belkli de.


    şu an en az 2 doktora daha göstereceğim. direk ameliyat olmam da. GEçmişteki o yanlış tedavi için napabilirim nasıl kanıtlarım?rapor ve tetkik vs yeterli mi?








  • Kardeşimin dizi için on doktora gittik. Onu da birbirini küçümsedi. Hepsi de farklı metot ile ameliyat önerdi. Kime güvensek bilemedik. Demek o ki niş alanlarda çok fazla subjektif yorum oluyor. Hasta kime güveneceğini şaşırıyor. Mesela o doktor sırf para kazanmak için atmış da olabilir. Bence daha çok doktora gidip bol bol veri topla. Öyle karar ver.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.