Şimdi Ara

Korona Testi Özel Hastane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özelde korona testi yaptırdım 3 gün sonra çıktı sonucu negatif.Devlette yaptırdıgımız anneme 18 saate çıktı.Şimdi sormak istedigim sudur.3 gun bekletilen bu ağızla burundan alınan sülüntü testi 3 gunde kaybolmazmı o cubugun ucundaki.Kimi diyordu yok plastikde şu kadar gün yasıyor yok demirde şu gün kadar yasar diyorlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit1x1 -- 16 Eylül 2020; 18:30:45 >



  • Valla adı test işte sonuç neye göre çıkıyor bilemem ama kendinizi izole etmeniz tek çare. Başka yolu yok. Annem devlette yaptırdı 4 veya 5 gün sonra sonucu geldi pozitif olarak. Sonra babamla ben gittim sürüntü testine zeytinburnundaki sante plus hastanesine sadece burundan test yaptılar. 48 saate kadar çıkar dediler bunun üzerine biz de bir günde çıkmıyor muydu diye sorduk. Hayır biz zaten devlete gönderiyoruz testleri demişlerdi. Boş yere özele gittik yani aklınızda olsun devlete gidin yaptırın ve bekleyin boşa para vermeyin. Babamla ben negatif çıktık şükür. Hastalığı hafif geçiriyor annemle kardeşim. Zaten pozitif çıkınca ilaç veriyorlar 5 gün boyunca sabah akşam tok karına içiyorsun. O ilaçla geçiyormuş galiba hastalık. Kardeşimde tat ve koku kaybı vardı yavaş yavaş düzeliyormuş. Hayırlısı kafanıza çok takmayın sakin olun güzel düşünün.




  • Devlettede yapmıyolarki her isteyene :(.Şimdi babamın karantian süresi dolucak ikinci testi yaparmı devlet.Yapmıyolarmıs artık diye okuyoruz 10 gün sonunda iş bası yapabilirmiş.
  • Kaybolmaz canlı virüs kalmamış olsada virüsler halen orada duruyordur var ise!
  • Halit1x1 H kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmıyorlar bir yakınım oldu ailece ama ilk başta belirti gösterene yaptılar. Eşine ve kardeşine yapmadılar evi karantinaya aldılar sonra belirtiler çıkınca onlarada yaptılar. 10 gün sonra tamam işe gidebilirsiniz demişler test falan yok. Ortada büyük bir risk var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halit1x1 H kullanıcısına yanıt
    Devlete herhangi bir hastalıktan gidersen yapıyorlar testi. Grip oldum veya üşüttüm ağrılarım var deyince direkt teste sokuyorlar. İkinci testi yapmıyorlarmış evet çok saçma. Benim evimde şu an 2 kişi pozitif 2 kişi negatif karantinam bitince nerden bilicem bulaşmadığını. Saçma işler işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.