Şimdi Ara

İç Cephe Boyası Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba. Geçen hafta deneme amaçlı olarak 2.5 kg Filli boya ve boya malzemeleri alarak çocukların odasını boyadım. Bant çektim, zemin örtüsü vb. kullandım. Güzel ve temiz oldu. Şimdi koridoru boyamak istiyorum. Kiracıyız. Çocukların odasında kullandığımız filli boyaya 75 tl vermiştim. Açıkcası hem koridor hem de mutfağı boyayacağım 10 kg lık bir boya almak istiyorum. Ancak çok pahalı bir boya almak istemiyorum.

    Fiyat performans olarak tavsiye ettiğiniz bir boya markası var mıdır? Şuan olan renge yakın bir renk almayı düşünüyorum. O yüzden kapatmada çok problem yaşayacağımı sanmıyorum.



  • Tekzen de kampanyalı iç cephe boyaları var. Bolero marka Polisan üretimi 15 kg 99 TL. Bana da usta tavsiye etti kullandık memnunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenmavi Z kullanıcısına yanıt
    Valla hocam tesadüf sanırım ondan aldık. 2 gündür boyadım vs. Önceki boya 2.5 lt lik di ve bir oda boyamıştım. Filli boyaydı. Ancak bu 15 lt likte bizim bazı duvarlarda yandan (25-50 derece açıdan) bakınca rulo izleri oluyor. Sorun etmiyoruz aslında. Kiracıyız en nihayetinde. Ancak bunun sebebinin ne olduğunu anlayamadım. Bazı sitelerde boya kalitesi diyenler var. Ancak yine de genel olarak bu fiyata iyi bir iş çıkarttık gibi rulo izleri haricinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.