Şimdi Ara

Apple yeni fitness abonelik hizmetini duyurdu: Fitness+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple'ın 15 Eylül tarihli lansman etkinliği merakla bekleniyordu. Büyük gün geldi çattı ve şirket bugün yeni ürün ve hizmetlerini birbiri ardına duyurdu. Bunlar arasında abonelik sistemine dayalı Fitness+ olarak adlandırılan bir fitness hizmeti de var.



    Ayrıca Bkz.Garmin'in yeni akıllı saatleri ortaya çıktı



    Koronavirüs salgını milyonlarca insanı spor salonlarından uzaklaştırırken akıllı telefon, dizüstü bilgisayar veya televizyon aracılığıyla spor yapmak artık "yeni normalin" bir parçası haline geldi.





    Sanal egzersiz trend oldu



    Apple'ın pandemi döneminde, mobil cihazlar ve televizyon aracılığıyla erişilebilen fitness abonelik hizmetini duyurması son derece mantıklı görünüyor. Şirket bu hamlesiyle Pelaton ve Fitbit'e rakip oldu.



    Televizyonun icadından bu yana evlerde spor yapılıyor olsa da, sanal egzersizler ve fitness dersleri günümüzde oldukça popüler hale gelmiş durumda.





    Abonelik hizmetinde neler var?



    Apple'ın fitness hizmetine iPhone'lardaki yeni Fitness uygulaması arcılığıyla erişim sağlanabilecek. Aynı zamanda iPad ve Apple TV'lerden de ulaşılabilecek. Abonelik içeriğinde sanal sınıflar, fitness dersleri ve egzersiz programlarının bulunacağını belirtelim. Bunlara her hafta yenileri eklenecek.



    Mevcut egzersizler arasında yoga, bisiklete binme, koşu bandında yürüyüş ve koşu, kuvvet antrenmanı, temel antrenmanlar, yüksek yoğunluklu antrenmanlar ve daha fazlası yer alacak. Egzersizlerin çoğu sadece bir çift dambıl gerektirecek veya kullanıcılar yapmak için hiçbir spor aletine gerek duymayacaklar.



    Apple Watch, yaptığınız egzersizleri harcanan kaloriden, zamana kadar otomatik olarak izlemeye başlayacak ve oraya çıkan verileri egzersizleri izlediğinizin cihazın ekranında görüntüleyecek.





    Abonelik fiyatları



    Yıl sonuna kadar kullanıma açılacak hizmet ilk etapta Avustralya, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüketicilere sunulacak. Şirketin abonelik sistemine dayalı fitness hizmetinin farklı fiyat etiketlerine sahip abonelik seçenekleri var.



    Apple Fitness+ abonelik fiyatları şu şekilde:




    • Aylık: 9.99 dolar

    • Yıllık: 79.99 dolar



    Fitness+ ayrıca şirketin yeni Apple One hizmet paketinin bir parçası olarak da satın alınabilecek. Son olarak yeni Apple Watch müşterilerinin fitness hizmetini 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceklerini de belirtelim.









  • muzik, film, dizi, video abonelikleri bitti bir de fitness aboneliği? yakinda 1 maaş aboneliklere yetmeyecek duruma gelir cunku sirada daha apple ve google uygulama oyun abonelikleri var. bakalım daha neler çıkacak. 3 tane film dizi koyan abonelik yapiyor amazon prime video gibi. halkı maaşa bağlamak en garanti gelir yöntemi, ne guzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 15 Eylül 2020; 20:59:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Havadan para."

  • Umarım Nike Training uygulamasını üyelikle satmazlar. Bedava kullandığım uygulamayı aylık abone ile kullanmak istemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye gelse 150 olur aylığı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.