Şimdi Ara

27' üstü 1440P 165Hz GSync uyumlu monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ryzen 3900X işlemcili bir sistem topladım. Ekran kartıda bekliyorum şu an onuda RTX 3080 serisi alacağım. Başlıkta belirttiğim gibi bir monitör lazım. Maks. bütçem 3500₺. Asus TUF Gaming VG27BQ model hem aradığım özelliklere ve fiyat aralığına uyuyor ama malesef TN panel. Gigabyte G32QC modeller var, aradığım özelliklerden daha fazlasına sahip neredeyse ama hakkında hiç inceleme bulamadım. Reddit'te translate aracılığıyla bir araştırma yaptım. Mükemmel bulanda var kötü diyende var. Ayrıca Gigabyte servis konusunda sıkıntılıymı? sanırım, daha önce hiç Gigabyte marka bir ürün kullanmadığım için ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur bu fiyat aralığında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer rekabetçi oyunlar oynayacaksanız ve hızlı bir panel olsun istiyorsanız VG27BQ modeli çok doğru bir tercih olur. Diğer türlü Va panel olan VG27WQ modeline bakabilirsiniz bu modeli de çok sağlamdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cho35

    Eğer rekabetçi oyunlar oynayacaksanız ve hızlı bir panel olsun istiyorsanız VG27BQ modeli çok doğru bir tercih olur. Diğer türlü Va panel olan VG27WQ modeline bakabilirsiniz bu modeli de çok sağlamdır.
    BQ modeli TN panel olduğu için uzağım biraz ona hocam. Ama WQ modelininde GSync uyumu yok malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.