Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.970
Cevap
124
Favori
673.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, telefonu dün teslim aldım. Eski telefonum Huawei Mate 9 u uzun zamandır kullanıyordum. M51 den genel olarak memnun olacaktım ki, kulaklık ile müzik dinleyince dünyalar başıma yıkıldı. Telefonun hopörlerinden bahsetmiyorum, kablolu kulaklık ile ses seviye rezalet ötesi ki aynı kulaklığı eski telefonuna takınca arada gece gündüz kadar fark var. Kulaklık ses çıkışı sizde de çok kötü mü ??? Blutooth kulaklık ile henü denemedim, orada da aynı hüsranı yaşar mıyım ?

    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares74 -- 30 Kasım 2020; 16:54:58 >
  • brolog kullanıcısına yanıt

    Çok saçma bir durum olur bu...

  • n11- samsung türkiye kargo sıkıntısı hala devam ediyor mu? yakın zamanda sipariş veren oldu mu acaba? yardımcı olur musunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ares74

    Arkadaşlar, telefonu dün teslim aldım. Eski telefonum Huawei Mate 9 u uzun zamandır kullanıyordum. M51 den genel olarak memnun olacaktım ki, kulaklık ile müzik dinleyince dünyalar başıma yıkıldı. Telefonun hopörlerinden bahsetmiyorum, kablolu kulaklık ile ses seviye rezalet ötesi ki aynı kulaklığı eski telefonuna takınca arada gece gündüz kadar fark var. Kulaklık ses çıkışı sizde de çok kötü mü ??? Blutooth kulaklık ile henü denemedim, orada da aynı hüsranı yaşar mıyım ?

    Ben Bluetooth kulaklık ile kullanıyorum bir önceki poco x3 cihazimdan farkı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt

    N11den 3450 liraya aldım. Ekran yansıtmayı denemedim bir şey diyemem ama diğer sorunlarla karşılaşmadım. Ben memnunum. İşim gereği uzun şarj gitmesi için aldım. Beklentimi karşılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt

    kargolamada sıkıntı yaşadınız mı?

  • 11 kasım sabah 7de verdiğim sipariş 16 kasım öğlen teslim edildi. Paketlenmesi iyiydi. Koruyucu baloncuk mu deniyor ondan kaplamışlardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5g mobili kapatarak denedinizmi acaba
    Belki şebeke biraz daha yükselir.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt

    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-m51-kilif-spigen-rugged-armor


    97,44 TL'ye stokta görünüyor şu an. M30s spigen kılıfı 30 tl civarına almış ve çok memnun kalmıştım. Şu an 100 tl çok uçuk olsa da elimde telefonu tutarken şu anki Çin malı kılıfın verdiği histen rahatsız olmaya başladığım için sipariş vereceğim şimdi ben de.

  • Göstergeye takılmayın. Samsung yazılımı bu şekilde. Görüşme yapın bir problem olmadığını göreceksiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

    Hocam ben Turk telekom 4.5g de 20 download 20 upload alıyorum, 100 nasıl yaptın onu :D

  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt
    Hiçbir kronik sorun yok diyemeyiz benim gördüğüm tek kronik sorun ön kamera pembeleşmesi yani kırmızı rengi abartması. Bu durum özellikle cilt tonunda hoş olmayan bir kırmızılık oluşturuyor. Bu da yazılım güncellemesi ile düzeltilebilecek bir sorun muhtemelen güncelleme gelecektir.
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

    Şimdi tekrar denedim 15 download 25 upload geldi. Bu değerler niye düşük olabilir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün m51 tayfaya katıldım. Alan, alacak herkese hayırlı olsun. Farkettiğim bir kaç şeyi söyleyeyim hem de bir süredir kullanan arkadaşlardan bazı konular hakkında soru sorayım. Benim farkettiğim en büyük gariplik ekrana tam karşıdan bakınca ciddi anlamda sarımsı. Ama farklı açılardan bakınca(daha aşağıdan,yukarıdan,sağdan,soldan vs) ekran daha beyazımsı bir karaktere bürünüyor. Keşke hep öyle olsa :D. Ön kameradaki pembelik olayında ekranın bu sarımsak karakterin çok büyük rol oynadığını söyleyebilirim. Bilgisayara veya başka telefona attığımda o kadar pembelik olmadığını farkettim. Hafif bir pembelik mevzu var diyebilirim ama. Onlar ıps ekran diye de olabilir bilemiyorum. Arka kapağın daha kaliteli olmasını beklerdim. Acayip bir şekilde parmak izi tutuyor. Çabuk çizileceği aşikar. 1080p 60fps olmaması tam bir rezillik. İade konusunu sürekli aklıma getiren bir mevzu. Bu fiyata sorunsuz telefon bulabilir miyiz bilmiyorum :D Bilen varsa lütfen söylesin. Hoparlör performansı ehh. Kaç yıllık note 4 den iyi değil. Mobil hat takmadım daha. WiFi hız testinde mi8 lite 38mbps alırken m51 taş çatlasın 30mbpslerde takılıyor. İşin ucunda beklediğim gibi çıkmadı diyebilirim. Ekran sarılığı amoled takıntıma değmezmiş dedirtti. Şimdi size sorarım kullanan dostlarım. İade etmeli mi yoksa masal olup yola devam mı etmeli :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilemiyorum , belki belli bantlarda ( her operator farkli bu konuda sanirim ) sorun oluyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 26 Kasımda verdiğim sipariş bu akşam elime ulaştı.Sipariş ederken emin olarak sipariş etmiştim fakat sonrasında kafam biraz karıştı, almasa mıydım acaba dedim. İade etmekle etmemek arasında kararsızım. Samsung iade koşullarına baktığım zaman Wi-Fi bağlantısı yapılmışsa ve sim kart takılmışsa iade olmaz yazıyor. Bunlara bakmadan telefonu nasıl anlayabilirim? Saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simkartı biliyordum da wifiyi ilk kez duyuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WİFİ ve şebeke sorunu gerçekten var mı ya ? Eğer varsa da pil performansına da etki ediyordur...Günlerdir araştırıyorum her yorum okuduğumda daha da kafam karışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

    Bende yok, ikisi de sorunsuz calisiyor. Yani tam hizda vs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.