Şimdi Ara

PS5 fiyatı haftaya açıklanıyor: 16 Eylül'de büyük etkinlik var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için önümüzdeki hafta önemli bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Yapılan resmi açıklamalara göre 16 Eylül tarihinde TSİ 23.00'da yeni bir PlayStation 5 etkinliği düzenlenecek. Etkinliğin 40 dakika uzunluğunda olacağı belirtildi.



    Sony'nin yayınladığı yazıda etkinliğin oyun odaklı olacağı ifade edilmiş. Hem birinci parti oyunlar hem de partner stüdyolardan yeni oyun fragmanları gösterilecek. Ayrıca PS5'in fiyatının ve ön sipariş tarihlerinin de nihayet resmen açıklanması bekleniyor.



    PS5 fiyatı konusunda şu anda elbette birçok söylenti var. Xbox Series X'in 499 dolar olarak açıklanmasının ardından PS5'in tam olarak nereye konumlanacağı merak ediliyor. Burada genel beklenti diskli PS5'in 499 dolar, disksiz dijital versiyonun ise 399-449 dolar olabileceği yönünde. Dijital konsolun fiyatı özellikle de kritik bir öneme sahip. 399 dolar olarak açıklanması halinde dijital PS5 yeni neslin en çok satan konsolu olabilir. 



    Dijital PS5 399 dolar olabilir mi?



    PS5'in diskli ve dijital versiyonları arasında elbette 100 dolarlık bir maliyet farkı yok. Ancak burada önemli olan nokta, dijital PS5 kullanıcılarının bütün oyun alımlarını PS Store üzerinden yapmak zorunda olması. Bu durum elbette Sony için daha fazla yazılım geliri anlamına gelecek zira PS Store üzerinden yapılan her bir satın alımdan %30'luk pay doğrudan Sony'ye gidiyor (kutulu oyunlarda ise bu durum geçerli değil). Dolayısıyla Sony donanım tarafında zarar etse dahi yazılım gelirleriyle çok daha fazla kazanç elde etme ihtimali var. 



    Tabi bunlar şu an için yalnızca birer söylenti. Sony nasıl bir strateji izlemek istiyor bunu önümüzdeki hafta göreceğiz.



    Kaynak:https://blog.playstation.com/2020/09/12/watch-live-playstation-5-showcase-on-wednesday-september-16/







  • Ey sony yap 399 dolar milletin yüzü gülsün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu vergileri ve kur farklarını gördükçe gram heyacan duymadığımı belirtmek istiyorum

  • 7k?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony her zamanki gibi özel oyunlarıyla kendinden söz ettirecek özel oyun bu işin sihri bu sihir sadece Sony ait herkes Ps5 fiyatından çok oyunlarını
    merak ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 12 Eylül 2020; 23:15:36 >
  • Ne kadar uzattılar bu işi

  • 1. Djital versiyonunun 2 TB kapasiteli olanını da yapsa iyi olurdu. Malum yeni nesil oyunlar bayağı yer kaplayacak gibi gözüküyor.
    2. Konsol fiyatı düşük olsa da oyun fiyatları artıyor. 60 dolarlık oyun 500 TL seviyelerine denk geliyordu. 70 dolarlar konuşulmaya başlandı. Bakalım nereye kadar gidecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu defa Microsoft da iyi bir şekilde geliyor, özel oyunlar konusunda sıkı durursa Sony i yerinden oynatma şansı çok yüksek, çünkü çok sağlam bir fiyat ile de geldi. Benim önerim 350 ve 450$ fiyatlar iyi olacaktır. Malum biraz daha güçsüz bir konsol çıkıyor, daha dikkatli olması lazım bu nesilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeler korona derdinde, dünya ekonomisi yüzde 30 daralıyor işsizlik tüm ülkelerde rekor sayıda bekleniyor, PS5 alamayacam çok pahalı vergiler var demek de ne bileyim, kafanızı az biraz çıkarıp sokağa baksanız oyunlardan kaldırıp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 13 Eylül 2020; 14:35:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Ülkeler korona derdinde, dünya ekonomisi yüzde 30 daralıyor işsizlik tüm ülkelerde rekor sayıda bekleniyor, PS5 alamayacam çok pahalı vergiler var demek de ne bileyim, kafanızı az biraz çıkarıp sokağa baksanız oyunlardan kaldırıp.

    Ee biz playstation ve oyunlarını alamazsak teknosa , vatan gibi firmalarda çalışan arkadaşlar işsiz kalacak, sony türkiyeyi terkedecek orda çalışan personellerde çıkartılacak..


    Sinirini stressini oyunla atamayan vatandaş daha da hırçın, saldırgan olacak.


    Derdini tasasını oyunla unutamayan vatandaş alkole, eroine yanaşıp intahara meyilli olacak..



    Oyun sektörü işin yanında azda olsa reel gerçeklikten uzaklaştırıp meditasyon sağlıyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanstern

    Ee biz playstation ve oyunlarını alamazsak teknosa , vatan gibi firmalarda çalışan arkadaşlar işsiz kalacak, sony türkiyeyi terkedecek orda çalışan personellerde çıkartılacak..


    Sinirini stressini oyunla atamayan vatandaş daha da hırçın, saldırgan olacak.


    Derdini tasasını oyunla unutamayan vatandaş alkole, eroine yanaşıp intahara meyilli olacak..



    Oyun sektörü işin yanında azda olsa reel gerçeklikten uzaklaştırıp meditasyon sağlıyor..



    Alıntıları Göster

    Pazar pazar bayağı güldürdün beni teşekkür ederim. Sanırım oyun sektörünü ülkenin genelinin oynadığını ve bunun ile meşgul olduğunu belirterek Türk halkının aslında zengin olduğunu ima etmişsin:) Evet herkesin evinde oyun konsolu ve bilgisayar var, tümü ailecek günde 5+10 saat nete veya solo olarak oyun oynayarak moral ve motive oluyoruz, anneanneler dedeler bir arada akşamları kombi petekleri yanında gameped sallıyoruz. PS5 gibi yeni cihazlar çıkamaz ise yeni oyunlara ulaşamaz isek hayat damarlarımız kesilir ve depresyona girerek ekonomik durgunluğa neden oluruz!!!! Dur devam edemeyeceğim, hayır üzüntü ve kahırdan değil gülmekten. Allah da seni güldürsün e mi:))))))))))))))))





  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Deveye hendek atlatmaya gidiyorum

  • Arkadaşların dediği gibi 7000 küsürleri beklerken ne heyecan var ne istek

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    400$ olması demek en iyi ihtimalle 6000? olması demektir , pek gülesim gelmedi :D

  • Herşeyin hayırlısı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.