Şimdi Ara

Tek büyük ekran mı yoksa çift monitör mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan elimde 27" Asus PB278Q 2K monitör var 60hz, herhangi bir sıkıntısı yok. Oyun monitörü almak istiyorum ana monitör olarak kullanıp bunu 2. monitör olarak kullanacağım. Şuan 2. monitörüm eski 21" LG. Çözünürlük farklı olunca kullanım açısından saçma sapan bir şey oluyor. Yeni alacağım monitöründe eşit olması için 27" 2K 144 hz olmasını istiyorum. 180cm uzunluğunda 80cm derinliğinde masam var.
    Estetik açıdan 34" tek ekran monitör mü alsam diye düşünüyorum. Oyun anlamında istediğim gibi olmayabilir fiyatı çok uçabilir tabi.
    Hangisi gelecek açısından daha iyi olur bilemiyorum. Şuan bekarım tabi evlenince falan bu sistemi kurmak yer açısından sıkıntı olabilir :)
    Şuan yaptığım işler
    Adobe Premiere, Photoshop, Web Tasarım kodlama, ara sıra oyun oynamak. İddaa oynarken birden fazla maçı aynı anda izlemek gibi şeyler. Ayrıca TV kartımda var. TV kartı işin içine girince tabi ayrı bir ekranı tv gibi kullanma olayı oluyor. O açıdan çift ekran alayım diyorum. Kararsız kaldım.

    Şuanki masa düzenim

    Tek büyük ekran mı yoksa çift monitör mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 11 Eylül 2020; 23:11:25 >







  • Çift monitörün konforunu herhangi bir monitöre değişmem. 2 adet 27'' monitör çok ferah ve kullanması keyifli olacaktır. 34'' tek bir monitörde kafayı bir sağa bir sola çevirene kadar 2 tane 27 ile keyifli keyifli vakit geçirip aynı anda birden farklı alanda çalışabilirsiniz. Grafik işlerimi yaparken sol tarafta genelde arşiv dosyalarım açık oluyor yada yardımcı programlarım. Ana monitörde ise asıl işi yapıyorum. Tek monitörde bu rahatlığı bulamazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeroztrk

    Çift monitörün konforunu herhangi bir monitöre değişmem. 2 adet 27'' monitör çok ferah ve kullanması keyifli olacaktır. 34'' tek bir monitörde kafayı bir sağa bir sola çevirene kadar 2 tane 27 ile keyifli keyifli vakit geçirip aynı anda birden farklı alanda çalışabilirsiniz. Grafik işlerimi yaparken sol tarafta genelde arşiv dosyalarım açık oluyor yada yardımcı programlarım. Ana monitörde ise asıl işi yapıyorum. Tek monitörde bu rahatlığı bulamazsınız.
    Yeni alacağım monitör konusunda 27 ile 31.5-32" arasında kalıyorum bu sefer. FİFA oynarken 27" den bir tık büyük olsa iyi olurdu diyordum. Acaba 32+27 büyük mü olur kullanırken.
  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    İkisinin de aynı olması görsel olarak daha iyi olur kanaatindeyim, lakin elinizde mevcut olan monitör pivot özellikli. 32'' bir monitör alırsanız onu ana ekran olarak kullanır diğerini kenara alabilirsiniz. Aslında burada olay sizin paranız ve kullanım amacınız. Hangisi ile rahat edecekseniz öyle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.