Şimdi Ara

Ninja yuvaya dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz yıl multi milyon dolarlık bir anlaşma ile Microsoft’un Mixer platformuna transfer olan ünlü Twitch yayıncısı Ninja’nın macerası kısa sürdü. Microsoft’un Mixer platformunu Facebook Gaming platformuna devretmesinin ardından YouTube kanalına devam eden Ninja şimdi yuvaya geri dönüyor.



    Yeniden başlıyor



    Geçtiğimiz haftalarda Mixer’e transfer olan Shroud da Twitch kanalına geri dönmüştü. Tyler Brevins de yaptığı duyuru ile Twitch kanalında yayınlarına yeniden başladığını bildirdi. Ninja’nın Twitch ile uzun vadeli bir anlaşma yaptığı belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar!



    Ninja ismi oyun yayıncılığı alanında yıldız haline gelmiş durumda. Twitch üzerinde 15 milyon, YouTube üzerinde 24 milyon takipçisi var. Fortnite oyununda adına özel görünüm çıkartılan ilk oyuncu Ninja olmuştu. Fall Guys oyununda da özel bir görünüm hazırlanıyor.



    Ninja’nın Twitch ile nasıl bir anlaşma yaptığı bilinmiyor ancak Microsoft ile 10 milyon dolara yakın bir meblağ üzerine anlaştığı biliniyor. Twitch ile muhtemelen biraz daha fazla bir rakama anlaştı. Diğer taraftan Twitch’in sözleşme boyunca başka bir platforma geçmemesi için yayıncılara özel bir madde koymaya başladığı dile getirildi.



     






    Kaynak:https://www.engadget.com/ninja-twitch-mixer-streaming-170015433.html







  • misterrium kullanıcısına yanıt
    Siz dünya da adaletin yada eşitliğin varolduğunu, ya da hak edenlerin hak ettikleri yerde olduğunu falan mı düşünüyorsunuz yoksa.

  • misterrium kullanıcısına yanıt
    Yaptığı işin kolay bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz?

    Eğlence sektörü yüzyıllardır böyle. Dünya'ya fiilen bir faydası yoktur ama kolay olduğunu da söyleyemeyiz. En büyük sektörlerden de biri ayrıca.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Yaptığı işin kolay bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz?

    Eğlence sektörü yüzyıllardır böyle. Dünya'ya fiilen bir faydası yoktur ama kolay olduğunu da söyleyemeyiz. En büyük sektörlerden de biri ayrıca.

    Ah evet ben üniversite okudum, üstüne yüksek lisans yaptım yurt dışında okudum 9 yıldır çalışıyorum ve hala yeni konsol çıktığı zaman alabilecekmiyim endişesi varken, bir bok olamamış birinin kamera karşısında oyun oynamasına asla ayyy amann işi çok zormuş diyemeyeceğim kusura bakılmasın. Butarz bir iş yapılmasın demiyorum, ama yapılan iş ne yani? Gerzek gerzek konuşup oyun oynamanın karşılığı milyon dolarlar mı yani?

  • misterrium kullanıcısına yanıt
    Online bir platform üzerinden yayın yap ve kameraya sadece sabit durarak saatlerce baktığını düşün ve 30 milyon takipciye ulaştığını düşün. Haberde geçen şahıstan daha fazla kazanırsın. Bir eformu sarfettin? Çokmu yoruldun? Aslında evet bir yerde saatlerce oturmak insanı yorar hehe. Şaka bir yana, arz talep meselesi. Ne sunduğunun , ne kadar uğraştığının ve ne kadar kariyerli bir geçmişe sahip olduğunun hiçbir önemi yok. Milyonlarca kişiye kendini izlettirebiliyorsan bir o kadar da para kazanırsın. Olaya “Adam napıyo ki yaa aptal aptal oyun oynayıp sadece gevezelik yapıyor “ olarak bakıldığı zaman çok basit düşünmüş olursun ve sonunda bu yaptığın yorum ortaya çıkar. Eğlence sektörü en büyük sektörlerden biri ve adamı milyonlar izliyor. Yayın yaptığın platformdan aldığın ücret, sponsorluklar, ürün satışları.... Kazanacağın paranın haddi hesabı yok. Yeterli seni takip eden birileri olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • misterrium kullanıcısına yanıt
    Cidden bu streamer işi benim insanlıga olan inancımı yok ediyor. Ya bir insan neden oyun oynayan birisini izler, onu geçtim niye ona para atar? Yabancıları geçtim Türk yayıncılara bir bak cogu küfür kıyamet gidiyor, 10 yaşındaki bebeler anasının babasının kredi kartını çalıp bunlara 50-100 lira atıyor. Adam bir gecede 1000 lira kaldırıyor sadece bagıslardan. bunlar bir de az-orta bilinen yayıncılar hee gerisini sen düşün...

    Yine aynı sektörden gideyim, oynadıgı competitive oyunda en iyi olan e-sport oyuncuları bu kamera karşısında oyun oynarken komiklikler şakalar yapan küfür kıyamet giden yayıncıların yarısını bırak çeyregini kazanamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Eylül 2020; 20:7:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.