Şimdi Ara

Xbox Game Pass PC betadan çıkıyor: Fiyat iki katına çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft'un büyük ilgi gören Xbox Game Pass PC abonelik servisi beklendiği gibi çok yakında betadan çıkıyor. Yapılan resmi açıklamaya göre servisin PC platformundaki beta süreci önümüzdeki hafta itibarıyla sonlanacak ve fiyat artacak. Şu anda 15 TL olan abonelik fiyatı 29 TL'ye çıkıyor. Yani Xbox One'daki fiyatıyla aynı olacak.



    Game Pass PC'nin betadan çıkması servisin oyun kütüphanesi için ne anlama geliyor şu anda bilemiyoruz. Game Pass Xbox One platformunda PC'ye göre daha zengin bir içeriğe sahip. PC'deki fiyat daha ucuz olduğu için bu kütüphane farkını anlayışla karşılayabiliyorduk. Ancak şimdi fiyat iki katına çıkınca tabi oyuncuların da Microsoft'tan beklentisi artacak. 



    EA Play, Game Pass'e geliyor



    Microsoft dün sürpriz bir duyuru yaparak EA Play servisinin çok yakında Game Pass'e dahil olacağını duyurmuştu. Sims, FIFA, Battlefield, NFS, Titanfall gibi popüler serileri de dahil olmak üzere 60'dan fazla kaliteli EA oyunu hem PC hem de Xbox One için Game Pass kütüphanesine dahil olacak. 



    EA Play'in Game Pass'e katılıyor olması, PC tarafındaki fiyat artışını bir anlamda daha makul kılıyor. Umuyoruz Game Pass PC'nin kendi oyunları da Xbox One kalitesine çıkar. 29 TL'ye EA Play+Game Pass oyunları her şeye rağmen oldukça uygun diyebiliriz.



    Kaynak:https://www.pcgamer.com/xbox-game-pass-for-pc-exits-beta-next-week-and-the-price-is-going-up/







  • Kesinlikle haklısın. Ama yıllık üyelik yapmasalar bile ben aylık " 30 TL " veririm bu pakede halihazırda bile Gamepass PC'nin içeriği gayet doyurucu, Son zamanlarda çıkan ; Wasteland 3 , Crusader Kings 3 ve Microsoft Flight Simulator gibi çok kaliteli oyunlar bile yeterde artar bile benim açımdan. Oynanacak bir yığın güzel oyun sunuyor Microsoft. Birde EA Play ile extradan oyunlar gelirse çekiversinler kartımdan 30 TL'cik helali hoş olsun derim. Xbox Gamepass biz oyuncuların " Netflix "i gibi birşey olacak EA oyunlarıda eklenince  

  • Uygun fiyat, boşuna söylenmeye gerek yok.

  • ucuz fiyat diğer oyunların ne kadar fiyat olduklarını bilmiyorlar sanırım:(

  • 2 sene ea access kullanan birisi olarak gerçekten uygun aynı fiyata sanırım 2 sini almış oluyoruz bu sefer.

  • Gayet uygun fiyat. Özellikle ea play de eklenmişken kimse bu fiyata laf söylemesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 lira gerçekten çok iyi ama zam gelirse çarşı karışır. Tamam 30 lira 3-4 dolara denk geliyor ama bu Türkiye’de maaşı kimse dolarla almıyor buda bir gerçek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi de hali hazırda game pass aboneliği olan ve yıllık ea play alan kişiler ne olacak? O zaman boşuna aldık biz ea play’i, saçmalık... Madem öyle paramızı iade etsinler game pass’ten devam edelim iki platforma birden...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Larry Hryb:

    "Users who have both Xbox Game Pass Ultimate and EA Play purchased through Xbox will have their EA Play membership canceled and any remaining time over 50 days will be rounded up and converted to the nearest month of Xbox Game Pass Ultimate at a ratio of 3:1 based on ERP"


    Yani Xbox üzerinde 12 aylık EA Access'iniz varsa, iptal edilip 4 ay Game Pass Ultimate eklenecek. Şu an EA Access'i 12 ay 65 liraya alan, aylığı 16,25 liraya 4 ay Game Pass Ultimate almış olacak, 24 ay için de 8 ay aynı şekilde... :)


    Ayrıca 17 Eylül'de Game Pass promosyon fiyatları değişecek ve zam gelecek, yani üşüşün EA Access'e...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: allaturca89

    İyi de hali hazırda game pass aboneliği olan ve yıllık ea play alan kişiler ne olacak? O zaman boşuna aldık biz ea play’i, saçmalık... Madem öyle paramızı iade etsinler game pass’ten devam edelim iki platforma birden...

    onu da düşünmüş adamlar. ea play ,gamepass a dönüşüyor. eger yıllık aldıysanız 4 ay gamepass ultimate oluyor

  • Yillik paketler cikarsalar pc icin daha iyi aylik 30 yerine yillik 200-250 tl gibi bir fiyat olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum, teşekkürler. 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslan0058

    Yillik paketler cikarsalar pc icin daha iyi aylik 30 yerine yillik 200-250 tl gibi bir fiyat olabilir

    Kesinlikle haklısın. Ama yıllık üyelik yapmasalar bile ben aylık " 30 TL " veririm bu pakede halihazırda bile Gamepass PC'nin içeriği gayet doyurucu, Son zamanlarda çıkan ; Wasteland 3 , Crusader Kings 3 ve Microsoft Flight Simulator gibi çok kaliteli oyunlar bile yeterde artar bile benim açımdan. Oynanacak bir yığın güzel oyun sunuyor Microsoft. Birde EA Play ile extradan oyunlar gelirse çekiversinler kartımdan 30 TL'cik helali hoş olsun derim. Xbox Gamepass biz oyuncuların " Netflix "i gibi birşey olacak EA oyunlarıda eklenince  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaL_KnighT -- 10 Eylül 2020; 18:25:4 >




  • Haha müneccim miyim be daha dün "Microsoft ve EA'dan müthiş iş birliği: EA Play, Xbox Game Pass'e dahil oluyor" haberine bunun olabileceğini yazmıştım. Yine de aylık EA Play ücretinin 30 lira olduğu Steam'e göre çok iyi fiyat. Senede 360 liraya yeni çıkan 2-3 tane AAA oyun indirimlerle ancak alınabiliyor zaten. EA Play oyun kütüphanesi de Steamdekinden daha zengin olursa sonuna kadar fiyatını hak eder.
    Bu arada Xbox Gamepass PC amerikada 10 dolar/ay Türkiye'de 30 TL/ay yani bölgesel fiyatlandırma söz konusu.

  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt

    Birde xbox gamepassinde cok daha fazla oyun var en basidinden witcher 3 ve rdr2 pcde mevcut degil. Ayni iceriklere sahip olsalar aylik 30 tl gercekten iyi gibi. Gunumuzde 1 tane AAA oyun 300 400 tlden cikiyor bu fiyata 1 yil boyunca bircok oyun almak guzel birsey.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC versiyonu 20tl civarında olmalı konsol ile oyun farklılıkları var ve aynı fiyat bu olmamalı ben rdr2 yi witcher i örn oynuyamicaksam neden konsol ile aynı fiyatı veriyorum tamam konsola özel oyun olabilir ama PC kütüphanesi ve konsol kütüphanesi karşılaştırıldığında PC kütüphanesi geride kalacağı için aynı fiyat vermek istemem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Strateji oynayan ve 3d aaa oyunlarla pek ilgilenmeyen biri olarak PC paketi mantıklı ama DLC olayının çözülmesi gerek, sebebide dediğim bu tarz oyunlar hep bir dolu DLC ile geliyor, stellaris, endless space/legend, bunlar base ile oynanacak oyunlar değil, ayrı paket şart yoksa steame mahkum kalıyorsun benim gibi strateji severler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.