Şimdi Ara

Peugeot 2008 Allure 1.2 Benzinli mi ? 1.5 Dizel mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar 5 yıl önce sıfır ötv muafiyeti ile aldığım i30 aracımı satıp araç araştırması içine girdim ve son olarak Tucson power edition , 2008 arasında kaldım. Tucson c segment ve hacim olarak avantaj sunsa da boş paket olduğu için şu anda bir adım geride kaldı benim için. 2008 için benzinli ve dizel farkını anlamak için siz kullanıcılara danışmak istiyorum ayda 1000 km nadir dolduran birisiyim aracı %60 eşim %40 ben kullanıyorum o da işe gidiş geliş için 2 yaşında bir kızım ve yeni doğacak bir çocuğum var sizce 1.2 benzinli modeli özellikle şehir içinde rampalarda falan kesilme yapar mı daha önce 1.6 136 bg dizel otomatik i30un performansını verir mi yakıt tüketimi nedir ? 170.000 tlye alınıp 5 sene sonra satmakta zorluk çeker miyim ?

    Allure 1.2 Puretech eat8
    Allure 1.5 Hdi eat8



  • Öncelikle merhaba. Tucson boş bile olsa Tucson tercih etmek daha mantıklı. Hyundai modellerinde elektronik altyapılar hazır oluyor diye biliyorum. Cebiniz bollaşınca orijinal bileşenlerle doldurulabilir. Lego gibi düşünebilirsiniz. 2008 e gelecek olursak Peugeotların dizelleri sağlam olur uzun yıllar hizmet eder. Ama elektrikli arabaların bollaşması ile birlikte değer kaybı yaşanabilir. Benzinli motorları o kadar dayanıklılığı ile ünlü değildir ama ileride elden çıkarması daha kolay olur. Ben 2008 tercih edecek olsam dizel tercih ederdim. Sorunsuz olması ve az yakması benim için daha önemli.

  • 3 yıl üst üste yılın motorunun kazanan 1.2 Puretech benzinli motora biraz haksızlık etmişsiniz sanki :)


    https://www.peugeot.co.uk/news/puretech-engine-awarded-2017-engine-of-the-year/


    Benzinli EAT8 kullanan biri olarak avantajları, daha hafif (rampalarda bayılma vs. hiç yaşamadım), MTV'si daha düşük ve daha az yakıyor diyebilirim. Tucson çok yaktığı için hiç ilgi alanıma girmediğinden yorum yapamayacağım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.