Şimdi Ara

Virizon101 kullanıcı hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bu arkadaşla bir satışım oldu. Steam bakiyemi nakite çevirmek için anlaştık ettik. Tabi enayilik bende güvendim ettim. 10-15gündür yazdıklarıma cevap vermiyor. Fransada yaşıyor yabancı bir numara verdi. Wp den yazıyorum cevap yok steamden yazıyorum cs go oynuyor cevap yok. Kardeşim dolandırdıysan onu söyle bari peşine düşmeyelim fransalardasın ta :) mazeretin varsa yine söyle kötü birşeyde demem. Umursamaz tavrın adamı çileden çıkardı.

    Alışveriş yapacaksınız önce paranızı alın benim yaptığım hatayı yapmayın.

    Karıncanın hakkını soran allah benimde hakkımı sorar oğuz.

    @Virizon101

    https://steamcommunity.com/id/tavaNo/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rusher- -- 9 Eylül 2020; 1:28:7 >







  • geçmiş olsun referansı bol olan kişiler ile alış veriş yapmanı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceroninoo

    geçmiş olsun referansı bol olan kişiler ile alış veriş yapmanı tavsiye ederim.
    Anlamadığım ne steamden siliyor ne wp den engelliyor. Anlam veremiyorum bu işlere çok mu ihtiyacı olur insanların böyle paralara?
  • kaç para
  • Sen baya zamandır forumdasın nasıl düştün böyle bir hataya
  • Geçmiş olsun.
    Verdiğin linkteki şahsı, bu konu linki ek olarak Steam'e dolandırıcılıtan şikayette bulundum.
    İnshallah insaflıdır da geri dönüş yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fat Tony

    Sen baya zamandır forumdasın nasıl düştün böyle bir hataya
    acil para lazımdı üstad.

    geri dönüş yapar mı bilmem yapmasada olur haram ettim bir kere. helallik istersede vermem :) konu dışında edebiyat parçalamış baya vatan millet sevgisi vs.. haram helal hak hukuktan bahsetmiş orasıda ayrı bir konu. sağlık olsun eksilen bir yerimiz çok şükür. bunu yapan adamda vicdan varsa biraz rahatsız olur.
  • Vermesede takma kafaya hatalardan ders almak lazım bana 1 2 kez oldu küçük miktarlar takmadım kafaya ama daha dikkatli oldum ondan sonra belki büyük kayıpların önüne geçti şuan miktarı bilmiyorum eğer yüksekse birşeyler yapın tabi tekrar geçmiş olsun
  • Hocam bakiyeyi nasıl çevirmek için anlaştınız oyun vs. mi sattınız ? skin alıp bekledin mi 1 hafta ?
  • Halen geri alabilirsin, Steam desteğe son satin alımının kredi kartı ekstresi ile mail at dönüş yaparlar
  • adam yeni üye nasıl güveniyorsunuz bu insanlara hayret doğrusu, eski vatan millet sakarya yorumlarıda kesin güven sağlamak içindir, bu üyeliği banlanırsa yenisini açar zor bişey değil, forumda yıllardır bu işi yapan arkadaşlar var 100-200 neyse eksik alın onlarla alışveriş yapın mesela @theknightelf veya @mrsavas02 gibi, neyse olan olmuş ilgili şahıs bide ucuz item almıyodu 2k üzeri item alıyodu yanlış hatırlamıyosam, sizinde mevla büyük heralde yazamadığınıza göre, geçmiş olsun diyelim başka ne denebilirki, aynı kişi benide kandırmaya çalıştı ama benım onca referansım var o bana güvenmiyorsa ben ona asla güvenmem.

    https://hizliresim.com/jIKuMa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_raculaa -- 11 Eylül 2020; 12:41:41 >




  • Bide eklemek isterim, neden bloklamıyor demissiniz forumda konusu açılmadan belki birilerini daha dolandırırım niyetindedir tahminimce o şekilde.
  • Adam fransa da yaşamıyordur, sim kartını almıştır. 2 tl'ye falan hollanda sim kartı satılıyor. Hem gerçek teli internete düşmüyor hem de bir sorun olduğunda hollandadayım ben vs diyordur. Bu numaraları kullananlarla alışveriş yapmayın.
  • fransada yaşıyan adam 2 kuruşun peşine mi düşmüş senin oyuna satarken ki indirimin 10 euro etmez oradan anlaman lazımdı bence
  • Fransa'da yaşamıyordur üstteki arkadaşın belirttiği gibi yurtdışı sim kartlariyla ayarlıyordur. Geçmiş olsun bu arada.
  • okuyodur bu müptezel muhtemelen burayı ağzımı bozucam da forum kuralları var malesef

    karakola gitmek için neyi bekliyosun rusher? illa engellemesi mi lazım adam sana verilen sözü zamanında tutmamış sırf bu yüzden bile karakola gidip işlemleri başlatabilirsin, borçlar kanunu diye bir şey var bu saatten sonra senin mağduriyetini giderse dahi sen tazminat isteyebilirsin kanuna göre.

    elindeki konuşmaları vs ekran görüntüsü al at flaşa götür karakola siber suçlara işlemler başlasın vaktim yok deme, uğraşamam deme bugün sana yapan kimse uğraşmıyo diye yarın başkalarının canını yakmaya kalkar. ben bu şahsın yurtdışında yaşadığını sanmıyorum yaşasa dahi hakkında işlem yapılır tr ye girdiği anda enselenir bir ömür gelemesin tr ye de aklı başına gelsin en kötü bırakma yanına




  • teşekkürler arkadaşlar. gerekeni yapmak için uğraşacağım şuan işten ayrılma sürecimi tamamlamaya bakıyorum.
    arkadaşa gelince cevap vermesede olur beddua mı ettim ben :) hırsızlıkla birşeyler yapmaya çalışıyor zengin olmaya çalışıyordur umarım olur :)
  • the_raculaa kullanıcısına yanıt
    2 3 kuruşluk dediği item de 3000 tl laflara bak at kafasının
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.