Şimdi Ara

Bigo live Kullanan arkadaşlar bilenler içeri girebilir mi hesap çalınması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.


    Beyler bügün başıma geldi ya fena tufaya geldim 1 aydır burayı kullanıyorumda, mesaj kısmından resmen dolandırıldım 300 elmas gitti. Müşteri hizmetleri sandım biri mesaj attı, telefon ne gelen kodu istedi bende verdim 10 saniye içinde hemen ayıktım 300 elması yok etti.


    Elmas felan umrumda değildi allahtan banka kart eklemeyi silmiştim google hesabımda. Bigo id kimliğimi değişmiş kadın bunu yapan o çok kötü oldu ne yapcam aslında ordakileri yaptım ama buraya da yazayım dedim. Dolandırıcılar kaynıyor tel msj kodu isteyince ayıktım az çok aslında paylaşmayın diyordu ama tufaya geldik!




  • Bigoda iyi para var diyolar nasil kazanılıyor ne yapmak lazim hocam olayı ne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

    Bigoda iyi para var diyolar nasil kazanılıyor ne yapmak lazim hocam olayı ne

    valla ben yayıncı değilim de ama az fasulye kazanan normal bile ayda 4 bin alabiliyormuş öyle yani para var gibi. yayın yaparak ajanslar felan var değişik bir yer ben zevkine takılıyordum ama bügün dolandırıldım resmen güvenlik çok kötü ya banka ekli olsa kesin bir de onla uğraşacaktım.


    adam müşteri hizmetleri nikiyle bana mesaj atıyor 750 elmas kazandınız diye bende dün yüklemiştim ondan sandım oyuna geldim. ŞİMDİ TEK DERDİM İD KİMLİĞİMİ EDİTLEMEMİŞTİM 1 HAK DİYOR ONU DEĞİŞMEK ELMAS NE UMRUMDA DEĞİL SİNİR OLDUM WHATSAP HATLARIDA HEMEN DÖNMÜYOR

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.