Şimdi Ara

ingilizce b1 seviyesine nasıl gelebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar çok az bir bilgim olsada 0 dan ingilizceye başlamak istiyorum yurt dışına çıkacağım 7-8 ay'da günlük konuşmada b1 seviyesine nasıl gelebilirim neler yapmam gerekir neler önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum




  • Kelime bilgisi bu noktada çok önemli
  • I strongly suggest you the series BBC learning English. It is a comprehensive study site for all levels. I benefit from the site, and I hope you would enjoy.
  • B1'e kadar birçok YouTube eğitimleri var. Onlardan birini seçip takip edebilirsiniz konu konu.
  • bi yds kursuna git c2 olursun

  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çalışmasını yaptığımız İngilizce kursumuz sonunda tamamlandı. Sıfırdan ileri seviyeye kadar konuları anlattığımız, bol bol ingilizce kelimelerden bahsettiğimiz kursumuz şimdi Udemy platformunda.


    Kurs fiyatı çok uygun ve sınırsız kullanım hakkına sahip. 229 TL olan kursumuza sadece 36,99 tl ödeyerek sahip olabilirsiz. Evet sadece 36,99 TL ödüyorsunuz ve başka da para ödemiyorsunuz. Kursa sınırsız olarak sahip oluyorsunuz.


    Her ay yapılan güncellemelerden de ücretsiz yararlanıyorsunuz.


    Kursun indirimli haline aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.


    SIFIRDAN İLERİ SEVİYEYE İNGİLİZCE KURSU İNDİRİM LİNKİ


    https://www.udemy.com/course/sifirdan_ileriye_ingilizce_kursu/?couponCode=SUBAT2021





  • Reklam gibi olucak ama buradan 0(sıfır)'dan başlıyabilirsin; Özer kıraz

  • Benim de İngilizce Rehberim isimli Youtube kanalıma bakabilirsiniz. Kanalda sıfırdan dil öğrenme konusunda oldukça fazla bilgi, tecrübe paylaşımı, öğrenci yorumları ve 300'den fazla İngilizce Ders videosu var. Özellikle 'Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Cepte' serisi sayısız kelime, telaffuz ve grameri en kolay şekilde öğrenmek için çok faydalı. Videoları izlerken kelime, örnek cümle ve alıştırmaları dinledikten sonra not alın ve telaffuza dikkat ederek tekrarlayın. Sıfırdan İngilizce öğrenmek ya da kendini geliştirmek isteyenler için hazırlamış olduğum derslerde yeni kelimeler resimlerle destekleniyor ve bu nedenle çok akılda kalıcı. Ama verim almak ve İngilizce'yi gerçekten öğrenmek istiyorsanız kesinlikle bir kelime defteri tutmanızı, her kelime ve cümleyi dinledikten sonra 3 kez tekrar etmenizi tavsiye ederim. Başarılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.