Şimdi Ara

Dijital klimam kendi kafasina gore çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar 2007 model golf 5 aracim var. Son zamanlarda dijital klima ilginc bir sekilde calismaya basladi. Cift bolgeli klima kendi kendine dual modu aciyor ben kapatiyorum o yine açıyor. 21 derece iken bir tik ceviriyorum high yani en sicaga geçiyor azaltmaya çalışıyorum 25 23 20 25 high sonra birden low yapiyor. Yani yarim derece artip azalmasi gerekirken sapitiyor. Sizce sebebi ne olabilir ne yapilabilir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 4 Eylül 2020; 23:4:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • gösterge bölümü arızalanmış hocam. ön paneli değiştirirseniz problem çözülecektir büyük ihtimalle. Paneli söktüğünüzde arkadaki kablolamayı da kontrol edin kablolarda erime temas kısa devre var mı diye yoksa panelin altındaki kart ve düğmeler arızalanmış gibi duruyo.
  • derece olayı muhtemelen düğmeyle alakalı ama diğer mevzu devre kartından gibi. bir şekilde kısa devre olmuş.
  • Lehim çatlağı dediğimiz durum büyük ihtimalle. Kontrol panelinin özellikle rotary encoder parçaları ve mikroprosesor pinlerinin lehimleri elden geçerse düzelir gibi geliyor. Komponent seviyesinde çalışabilen iyi bir oto elektronikçisi halleder.

    K

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaslar elektrikciye goturecegim artik bakalim ne cikacak. Cok sorun cikarmaya basladi bu aralar ama yapacak birsey yok 14 yasinda araba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.