Şimdi Ara

Panoramic Açılabilir Cam Tavanlı Araç Tavsiyesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 80 bin lira ile 150 160 bin tl ye kadar bütçeli sunroof veya cam tavan olmaksızın araç arayışı içerisindeyim. Crossover veya Sedan Hatchback (5 kapı) araç olabilir mpv ve a b e segment düşünmüyorum. İlgilenenlere treşekkürler

    Bulabildiğim bazı araçlar
    Audi A3
    Alfa Giullietta
    Fiat Bravo
    Hyundai İ30
    Hyundai İX35
    Nissan Juke
    Kia Ceed
    Kia Optima
    Kia Sportage
    Opel Astra H HB
    Renault Laguna 3
    Renault Megane 2/3
    Seat Leon
    Vw Golf 7
    Vw Tiguan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 4 Ekim 2020; 20:47:25 >



  • hyundai i20. ayrıca ben de satıyorum
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    B segment istemiyorum hocam
  • Dusunursen ilk sahibi oldugum komple servis bakimli dizel otomatik 13 kia ceed concept plus araç verebilirim..çok memnunum hic bir sorunu yok. Uzun yilar sorunsuz kullanirsin.
  • serhat:_19 S kullanıcısına yanıt
    hocam zaten söyle bir baktım net param ile megane astra alabiliyorum. Ancak banka kredisi ile 150 160a kadar da çıkıyorum. Baktığım araçlar içinde beni en cezbeden golf 7 ancak optima ve ceed de çok yakışıklı daha önce hiç uzak doğu aracı kullanmadım açıkçası aklımı hep çelen alman arabaları oluyor. Teşekkür ederim araştırıyorum durumu göre iletişime geçebiliriz
  • Optima kullanmadim yorum yapamam ancak golf 7 kullandim. Golf dsg sanziman her an patlama potansiyeli var, sunroof kucuk panaromik değil..yürüyen aksam ceed e göre takir tukur sesler yapiyor. Neredeyse tüm c hatcback araclari kullandim. Tam otomatik olmasi ve tasarimi beni ceed cekti. Halen kullaniyorum alt takimda halen cit yok sanziman ilk gunki gibi ici golften daha ferah. Golfun iyi oldugu yanlar koltuklar ve ses sistemi..ha ceed ses sistemi o kadar vasat degil siemens uretimi ancak golfte ses sistemi hatta vw grupta ses sistemleri gercekten iyi oluyor..
  • serhat:_19 S kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-asya-auto-1.6-tdi-highline-golf-845700993/detay

    hocam baktığım araç bu ancak cam panoramic tavanın büyüklükleri konusunda bilgi sahibi değilim standart sanıyordum hep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 5 Eylül 2020; 0:28:3 >
  • Vay be 2020 Eylül’de araç bakan var :)
  • Burda yazarak yada resimlerle tarif etmek pek doğru degil bence yaniltici olur senin icin. Oncelikle araclari gidip incelemeni tavsiye ederim..panaromic tavan gercekten aracin icerisini çok ferah hale getiren ve araca renk katan benim cok begendigim bir donanim.
    ilandaki golf icin fikrimi sorarsan, bagaj kapaginda ecufast yaziyor ciplenmis araci kesinlikle almam. Ayrica en onemlisi aracin neredeyse ellenmemis degismemis yeri kalmamis hayatta bulasmazdim
  • Aile varsa Tiguan bekarsan ve hız seviyorsan golf 7
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat:_19

    Optima kullanmadim yorum yapamam ancak golf 7 kullandim. Golf dsg sanziman her an patlama potansiyeli var, sunroof kucuk panaromik değil..yürüyen aksam ceed e göre takir tukur sesler yapiyor. Neredeyse tüm c hatcback araclari kullandim. Tam otomatik olmasi ve tasarimi beni ceed cekti. Halen kullaniyorum alt takimda halen cit yok sanziman ilk gunki gibi ici golften daha ferah. Golfun iyi oldugu yanlar koltuklar ve ses sistemi..ha ceed ses sistemi o kadar vasat degil siemens uretimi ancak golfte ses sistemi hatta vw grupta ses sistemleri gercekten iyi oluyor..
    Leonla da karşılaştırma yapabilir misin hocam? Ayrıca senin aracın yakıt sarfiyatı nasıl?
  • 2013-2016 arası dizel premium paket auris tavsiye ederim hocam.

    Örnek İlan:

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yogun-ilginize-tesekkur-ederiz-yeni-sahibine-hayirli-olsun-843606860/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizzz111 -- 5 Eylül 2020; 9:44:18 >
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    Leon da bariz kalite eksikliği var çoğu detay golfe göre daha kalitesiz. Ben arac aldigim donem de dizelde fr yoktu style vardi. Fr benzinlide idi oda manuel vites di dsg olsaydi bi ihtimal alabilirdim..ozellikle koltuklar cok kotu ve konsol çok fazla siyah plastik..vites topuzunun uzerindeki dsg yazisi bile golfte aluminyum gorunumlu leonda simsiyah plastik..
    Leonda led farlar basarili sonra ses sistemi opsiyonu vardi onunla birlikte oldukca dolu bir arac olabiliyordu..bence leon fr donanim ile birlikte kotu bir arac degil.
    Benim yakit tuketimine gelince, ceed tam otomatik bir arac ve sehir icinde diger araclardan fazla yakiyor sehir ici 8litre kesin yakar..sehir disi ise kullanima gore 5litrelere kadar iner..sanziman kilitlemeden dolayo oldugunu dusunuyorum cunki sehir disi neredeyse duz vites araclar kadar yakiyor..
    Arac 70-80km hizlara kadar neredeyse butun viteslerde yarim debriyaj tarzi gidebiliyor..
    Saniyorum 2015den sonra cift kavrama sanzimana gecti kia ceed onlari tam olarak bilemiyorum.
  • hyundai ix35.
    mercedes e serisi (w211)
  • serhat:_19 S kullanıcısına yanıt
    Hocam hata benim ben öylesine size örnek olsun diye koplayıp attım :) Araca bakmadım bile cam tavan var diye ilk bu denk geldi :) Yoksa tabi ki oynanmamış kazasız araba bakıyorum ancak bu fiyata hatasız panaromic golf bulmak zor gibi
  • gereksizzz111 G kullanıcısına yanıt
    Auris ve tüm toyotalarda açılabilir panaromic cam tavan yok hocam. Ya sunroff var yada komple cam tavan
  • F/P olarak Leon düşünülebilir. 150 civarına 1.6 TDi bulunabilir, 2013 civarı.. Diğer araçları kısa kısa yorumlamak gerekirse,

    Astra H HB - 150bine çıkılacaksa son tercih olmalı. 1.3 oldukça sıkıntılı..
    Alfa Giullietta - Fiat ile ortak malzemelerden dolayı ben soğuk baktım..
    Fiat Bravo - Yukarıdaki nedenden ötürü. Punto Evo kullanıyoruz kötü bir marka değil ama satarken piyasası düşüyor.
    Hyundai İ30 -
    Kia Ceed - Korelileri direk elemiştim. Kaliteli gözükmüyorlar. Arkadaşımda vardı hep bir trim sesi..
    Kia Optima -
    Renault Laguna 3
    Renault Megane 2/3 - Megane 4'e çıkılmazsa diğerlerine ben bakmazdım..
    Golf 7 - Bu seçenekler arasında bende en mantıklısı. Kasa olarak yenine en yakını.. 8 gelise bile kaça gelir belirsiz..
    Kia Sportage
    Vw Tiguan - Bu fiyatlara Suv tarzı büyük araç almak biraz kumar olur..
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    hocam bakıyorum da hakkaten 7 8 yaşında arabalar 150 bin lira ödemek delilik gibi geliyor 0 km ceed fiyatı 330 bin lira yazıyordu inanılacak gibi değil. Astra megane 2 vs alırsam kredi çekmeyeceğim tek fark bu yoksa tabi ki 150 bin liralarda o araçların esamesi okunmaz ancak golfun temizi 170 180 den aşağı değil leon için ise style ve fr paketlerin birçoğunda cam tavan var yeni farkettim fiyatlar 110 bin liradan başlıyor 200 üstü isteyenler bile var sanırım 2017 sonrası makyajlı diye geçiyor. Eco tsi act erine 1.2 ve 1.4 tsi alırsak bu fiyatlara bulunur gibi ancak çoğu kişi malzeme kalitesini vasat olarak yorumlamış
  • 2017 Leon Style Plus 1.6 TDi aldım Haziran ayında. Ben oldukça memnunum. Şimdiye kadar kullandığım araçlar, Astra H, Punto Evo ve Peugeot 207..

    Bu araçlara göre gayet iyi bir araç. Benim lastik ölçüm 205/55/R16 olarak kullanıyorum. FR olmadığı için bu lastik ölçüsü ile gayet konforlu bir şekilde geziyorum. Ayrıca malzeme kalitesi bana yeterli geldi. Şimdilik bir trim sesi de yok. Ayrıca ben 145e aldım ama benzer donanım benzer hasarsızlık için 190bin istiyorlar artık..

    Megane 4 HB de çok hoşuma gidiyordu. Astra K da düşünüyordum aynı vakitte ama 3ü arasında o anlık en makul fiyatlı ve makul donanımlı bu aracı bulmuştum..
  • Hocam şunu bilmelisin ki vag grubunda açılabilir panoramik cam tavan yok. Onlar sunroof’un biraz daha büyük hali. Dediğinden istiyorsan i30 ya da Cee’d alacaksın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.