Şimdi Ara

Kızım ve Oğlumla Youtube kanalımıza yardım etmenize ihtiyacımız var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Öncedlikle sorumu yanıtlasanızda yanıtlamasanız da teşekkürler,

    Kızım ve oğlumla beraber maceracı aden adında youtube kanalımız var yaklaşık 95 e yakın videomuz bulunmakta,eğleniyoruz aslında para kazanmaktan çok çocuklarla eğlendiğimiz için kanala sürekli video atıyorum,
    Şimdi okadar ilgilenince de emeğin karşılığında abone sayımız yükselsin istiyor insan, lakin discovery reklam da versem istediğim abone sayılarına ulaşamıyorum. Başka çocuk kanallarına bakıyorum örnek veriyorum adam elinde gopro ile neredeyse hiç editlemeden direk atıyor daha saatinde 200-300 bin izlenme alıyor.
    Biz henüz 250 aboneyi geçemedik tabii yılmadan videoları düzenli atmaya çalışıyorum. Lakin bu işten anlayanlar kanalımızı bir incelese bize biraz fikir verse hiç fena olmaz yardımınız dokunur. Şimdiden teşekkürlerhttps://www.youtube.com/channel/UCYz8eiUNcMpK_ZANvwO-DBA/







  • Merhaba, Allah bağışlasın öncelikle. Kanalınıza ufaktan baktığımda videoların bir kısmında kart eklememişsiniz galba ve bitiş ekranında abone olmaya teşvik, video önerisini göremedim. Videolara filigran eklemenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda kategori tercihi yapmadıysanız blog olarak veya çocuklara özel olan seçenekleri ve video dilini seçmenizde fayda var. Videoların nerdeyse hepsine küçük resim ekleyebilirsiniz. Sonuçta izleyenlerde çocuk olucaktır ilgilerini çekmek lazım. Bunlar videolarınızın kalitesini arttırdığından Youtube, ilgili kişilere ve eşleşme olasılığı yüksek olan kelimelere öneri sağlayacaktır. Oynatma listelerinizin isimlerine göre açıklama kısımlarını doldurabilirsiniz, buda oynatma listesi olarak önerilmesini sağlar. Telefondan baktığımda bunlar gözüme çarpanlar eve geçtiğimde detaylı olarak isterseniz bilgisayardan inceleme sağlarım. Diğer benzer kanalların (tahmin edebiliyorum o kanalları) izlenme sayıları ve abone sayılarını baz alırsak günümüzde bot alımı çok yaygın olduğundan sizleri manipüle edebilir aldanmayın ve moralinizi bozmayın. Pek çok yoldan bunu sizlere kanıtlayabilirimde. İyi forumlar dilerim :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DimaGe34

    Merhaba, Allah bağışlasın öncelikle. Kanalınıza ufaktan baktığımda videoların bir kısmında kart eklememişsiniz galba ve bitiş ekranında abone olmaya teşvik, video önerisini göremedim. Videolara filigran eklemenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda kategori tercihi yapmadıysanız blog olarak veya çocuklara özel olan seçenekleri ve video dilini seçmenizde fayda var. Videoların nerdeyse hepsine küçük resim ekleyebilirsiniz. Sonuçta izleyenlerde çocuk olucaktır ilgilerini çekmek lazım. Bunlar videolarınızın kalitesini arttırdığından Youtube, ilgili kişilere ve eşleşme olasılığı yüksek olan kelimelere öneri sağlayacaktır. Oynatma listelerinizin isimlerine göre açıklama kısımlarını doldurabilirsiniz, buda oynatma listesi olarak önerilmesini sağlar. Telefondan baktığımda bunlar gözüme çarpanlar eve geçtiğimde detaylı olarak isterseniz bilgisayardan inceleme sağlarım. Diğer benzer kanalların (tahmin edebiliyorum o kanalları) izlenme sayıları ve abone sayılarını baz alırsak günümüzde bot alımı çok yaygın olduğundan sizleri manipüle edebilir aldanmayın ve moralinizi bozmayın. Pek çok yoldan bunu sizlere kanıtlayabilirimde. İyi forumlar dilerim :)
    Merhaba kusuruma bakmayın geç kaldım cevabınıza sönmekte işler dolayısı ile , öncelikle teşekkür ederim, bir kaç konuda değişen youtube özelliklerinden dolayı bitiş ekranı ve kart olayını çocuklara özel kanallarda kaldırdı, ikincisi kapak fotograflarını elimden geldiğince yüksek çözünürlükte ve çocukların ilgisini çekecek şekilde yapmaya başladım.
    Ayrıca adam 3 dakikalık çocuğu ile parkta oynarken video atmış bir bakıyorum 10 milyon seyredilmiş, çok enteresan geliyor bana bunun formulü ne birtürlü çözemedim




  • Estafurullah, kart ve bitiş ekranını listeden çıkarabiliriz o zaman :). Diğer özelliklere emek verdiğimizde gerisi Youtube önermesi ve kanalın elimizden geldiğince biraz paylaşmamız gerekiyor. Yüklediğimiz videoları bir, iki ay sonra zirveye çıkarabilir veya üç, dört ay sonra, Youtube önerme prensibi tam çözülmüş bir durum değil. Örnek verdiğiniz videoları tabikide 10m gerçek kullanıcının izlemesi mümkün değil. Onları ilk yüklendiği zamandan itibaren belirli bir süre bot ile destekliyolar trendlere girmesini sağlıyolar zaten girdiğinde kanalın önerilmesi ve videolarının önerilmesi farklı boyutlara ulaşıyor. Emek veren kişilerin emeklerine ister istemez haksızlık söz konusu oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DimaGe34 -- 19 Eylül 2020; 20:50:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.