Şimdi Ara

Mezuna kaldım dershaneye gitmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben bu sene mf'den 21k yaptım fakat sanırım biraz idealist biri olduğum için bir sene daha denemek istedim.

    Açıkçası ders düzenini oturtmak konusunda kendime pek güvenmiyorum fakat bu artık kendime güvenip güvenmeme meselesi değil istesem de istemesem de çalışmak zorundayım.

    Asıl sorum ise dershaneye gidip gitmemek. Şu pandemi döneminde ne kadar mantıklı bilmiyorum (hem kapanabilir hem de yeterince verim alamayabilirim) Bu sene sorumlu olduğumuz konulardan çok eksiğim yok zaten ama kendim kapatabilir miyim bilmiyorum. Limit-Türev-İntegral , fizik konuları , kimya konuları vs. vs. özel ders almayı düşünüyorum.

    Konuları da bir şekilde hallettiğim takdirde deneme sınavlarıyla kendimi evden hazırlayabilir miyim acaba paslanma olur mu bir sene içerisinde (ki aslında bu senenin de çoğunluğu evden geçirdim bu süreci.)

    Hedefim 6k altı beni hedefime ulaştırır 10k altı da kesinlikle üzmez. Sizin çevrenizde bu işi dershaneye gitmeden kendi halleden tanıdıklarınız var mı fikirlerinizi bekliyorum.




  • Çok iyi bir sıralamadan bırakmışsınız evde durabilirim diyorsanız kesinlikle gitmemelisiniz bence bir dershaneyle deneme sınavları için anlaşabilirsiniz
  • Merhaba ben de mezuna bırakmıştım. Dershaneye gitmedim 8k yaptım. Ayt biyoloji olmasa 3-5k gelirdi sanırım. Ben 12 iken dersaneye gitmiştim ve biraz sıkıcı geliyordu ve pek verim alamıyordum. Eğer dersaneden verim alırım, evde kendim düzen oluşturamam diyorsan gitmeni öneririm. Düzen/plan derken ben kendimi bildiğimden beri ders konusunda hiç planlı düzenli hareket etmedim. Bu sene de düzenim planım yoktu sadece ne çalışacağımı nerelerden eksiğim olduğunu biliyordum, Canım fizik çalışmak istiyorsa onu çalışıyordum sonra matematige geçiyordum vs vs. Sadece son dönemlerde erken kalkıp deneme çözdüm düzen diyebilecegim sadece bu vardı. Ben şahsen evde daha rahat çalışıyordum o yüzden sıkıntı olmadı. Aklına takılan sorular varsa yardımcı olmak isterim şu anlık aklıma gelenler bunlar.
  • Teşekkürler arkadaşlar düşüncem biraz daha fakat sanırım evdeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.