Şimdi Ara

RTX'li fragmanlar geldi: Cyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs Legion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RTX'li fragmanlar geldi: Cyberpunk 2077, Black Ops Cold War ve Watch Dogs Legion



    Nvidia dün gerçekleştirdiği online etkinlikte RTX 30 serisi ekran kartlarını duyurdu. Etkinlikte yeni oyunların RTX’li gameplay fragmanları yayınlandı. Ayrıca Fortnite’a RTX özelliğinin geleceği duyuruldu.



    19 Kasım 2020’de yayınlanacak Cyberpunk 2077’nin RTX desteğine sahip olacağı daha önce de duyurulmuştu ancak bu sefer RTX’li fragman yayınlandı. Işın izleme (RTX) teknolojisi sayesinde şehirdeki yansımalar, gece ışık yansımaları büyüleyici görünüyor. Gameplay fragmanın RTX 30 serisi ekran kartlarından birisiyle kaydedildiği belirtiliyor. Oyunda DLSS özelliği de bulunacak.





    Bir bölümü Trabzon’da geçen Call of Duty: Black Ops Cold War oyunu RTX ve DLSS özelliklerine sahip olacak. Oyun 13 Kasım 2020’de piyasaya sürülecek.





    Ayrıca Bkz.RTX 3000 serisinin ülkemiz fiyatları açıklandı



    Watch Dogs: Legion oyunu RTX, DLSS özellikleriyle birlikte 29 Ekim 2020’de çıkış yapacak.










  • misterrium kullanıcısına yanıt
    konsollar ekransız çalışıyor değil mi? bu kadar malca bir yorum görmedim o konsoldan o verimi almak için en düşüğü 5k tl olan bir uhd ekran şart!

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Yeni konsolların ara nesilleri gelicek merak etme hazırlık yaptılar çok dan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 videoyu da izledim. Bana göre 3'ü de hayal kırıklığı ne yazık ki. Rtx, ışıkların gerçek zamanlı yansıması, fov, epey uzaklara kadar modellemelerin görünmesi, aynı anda bir çok objenin realtime renderlanabilmesi falan bunlar okey. Ama ne zaman ki insanlara ve hareketlerine bakıyorsunuz hala daha 10 sene önce ki fifa daki, cod daki, gta'daki yüzler, animasyonlar. Yani bas bas kalitesizlik bağırıyor, hiç gerçekçilik yok. Anladık su birikintilerinde yansımalar var, diskolar epilepsi geçirtecek kadar ışıl ışıl. Rtx'i göstereceğiz diye sürekli abartı derecede bordo, pembe, mavi led ışıkları. Ama bazı binalara bakıyorsun hiç kaplama yok, insan yüzleri, iskelet hareketleri aynı. 4K'lara 8K'lara çıkabilmek için mi hiç geliştirmiyorlar anlamıyorum? Çünkü onlar gelişse haliyle yine işleme gücü onlara gidecek 1K-2K lara geri dönmek zorunda kalınacak. Ama bu kadar kalitesiz kaplamalarla, yüzlerle, 16K ya çıkılsa ne olacak ki? Daha gerçekçi olmuyor ki? Mario'da, tetris'te 16K oynanabilir. Bu onu daha gerçekçi yapmaz.





  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın, her şeyi grafik sanan yeni nesillerden değilim. Ama bu 3 oyunda da olayın büyük bir kısmı grafik. Zaten sözde onun güzelliğini göstermeye çalışıyorlar. Yoksa ben zaten çoğunlukla bunlar yerine paradox oyunları ile ya da 2d tarzı oyunlar ile takılmayı yeğlerim. Ama bu tarz oynayacaksam da biraz daha gerçekçi yüzler, animasyonlar görmeyi tercih ederim.

  • PS5 PRO yolda anlaşılan

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka birisi 500 dolara komple kurulu sistem satıyor diğeri 500 dolara sırf ekran kartı satıyor cpu nerde ram nerde depolama nerde? Konsolların rakibi yine ancak kendileri pc değil.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende grafiklerde göz boyamadan başka bir şey göremiyorum hala cizgi film vari grafikler resmen..Kartlar gelişiyor fakat oyunlar bildiğin oldugu yerde sayıyor.

  • Oy8unları konsollara göre yapacakları için bence çok şey bekliyorsunuz.

  • Mion kullanıcısına yanıt

    Evet, bilgisayarları unuttum kusura bakma, kasanın üstünden kendiliğinden hologram çıkyordu ekrana gerek olmadan

  • Ray traycing hâlâ boş bir balon...

  • Ps5 'te gösterilen unreal 5 demosunu gördükten sonra bütün pc ler gözümde patates oldu.
    https://www.youtube.com/watch?v=d8B1LNrBpqc

  • Ben bu sene çıkması muhtemel yeni nesil konsolları pas geçiyorum Nvidia yeni kartları ile ortalığı toz duman etti denge kalmadı ara nesil konsolları bekleyeceğim.

  • misterrium kullanıcısına yanıt

    Bota bırakıp yorum yazdırmış galiba hocam çok şey yapmayın.

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    kağıt üstünde doğru. yakın geçmişteki last of us 2 nin grafiğine baktığında ps4 ün kağıt üstünde o grafikdeki bir oyunu oynatması zor gözüküyor ama oynatıyor. pc gibi değil konsollar. oyunlar genellikle çok iyi optimize ediliyor.

  • kuklacini kullanıcısına yanıt

    Hhahahaha :) değişik kafada arkadaş :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.