Şimdi Ara

Asus ROG yeni fare ve klavye modellerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus ROG yeni fare ve klavye modellerini duyurdu



    Meta Buffs oyuncu donanımları etkinliğinde Asus her sınıfa yönelik oyuncu ürünlerini getirmişti. Bunların arasında oyuncu klavyesi, oyuncu faresi ve fare matı yer alıyor. Yeni set farklı yeniliklere saihp.



    ROG Strix Scope RX klavye



    ROG Strix Scope RX oyuncu klavyesi ROG RX Red optik mekanik tuş anahtarı barındıran ilk ürün durumunda. RX Red anahtarları yine dünyada ilk kez oyuklu kare tasarımı sunuyor. Çerçeve RGB aydınlatması olan bu anahtarlar sıfıra yakın gecikme ile tepkileri anında oyuna iletiyor. Ayrıca X dengeleyici mekanizma da çoklu basışları dengeliyor. Anahtarlar 100 milyona kadar basışa dayanıklı.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar!



    IP56 ile su sıçramalarına dayanıklı olan klavye aydınlatmalı bir ROG logosuna da sahip. CTRL tuşu ise fps komutları için biraz daha uzun tasarlanmış. Hayalet tuşu tüm uygulamaları anında saklayıp sesi kısmanızı sağlıyor. USB 2.0 portu ise şarj veya depolama gibi işlemler için geçiş sağlıyor. Armoury Crate yazılımı ise oyun esnasında bile ayarları değiştirmenize imkan tanıyor.



    Asus ROG yeni fare ve klavye modellerini duyurdu



    ROG Keris kablosuz fare



    ROG Keris Wireless oyuncu faresi sadece 79 gram ağırlığında ve konforlu bir kullanım sunuyor. Avuç içine en uygun şekilde tasarlanan fare modeli 16000 dpi seviyesine çıkan bir sensöre sahip. Sensör 400 ips ve 40g hızlanma ile ultra hassasiyete ayarlanmış.



    70 milyon basışa dayanıklı ROG Micro Switch tuşları ile soketli bir tasarıma yer verilmiş. 2.4GHz ve Bluetooth LE teknolojileri ile iki farklı bağlantı sunuluyor. Ayrıca şarj azaldığında USB kablosu ile de kullanabiliyorsunuz. Farenin ayakları akıcı bir sürükleme sağlıyor.



    ROG Scabbard II fare matı



    ROG Scabbard II fare matı da dayanıklı bir kumaş ve askeri standartlarda nano kaplama ile geliyor. Sürükleme için ideal bir yüzey sunan fare matı kaymayı önleyen bir alt katmana da sahip. Henüz bu ürünlerin fiyatı açıklanmadı.



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/271668/asus-republic-of-gamers-announces-meta-buffs-product-lineup







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.