Şimdi Ara

Fortnite’a ışın izleme ve DLSS desteği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fortnite’a ışın izleme ve DLSS desteği geliyor



    Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Fortnite, yakında görsel anlamda ciddi bir sıçrama yapacak. Nvidia CEO’su Jensen Huang’ın açıklamasına göre oyun, alacağı güncelleme ile ışın izleme ve şirketin yapay zekâ destekli görüntü iyileştirme çözümü DLSS 2.0’a sahip olacak.



    Nvidia’nın ışın izleme paketi içindeki iyileştirmelerin çoğunu destekleyecek oyun, ışın izleme destekli yansıma, gölgelendirme ve evrensel aydınlatma (global illumination) ile ortam aydınlatması (ambient occlusion) efektleri ile görsel anlamda çıtayı yükseltecek.



    Ayrıca Bkz.135 TL değerindeki The Division oyunu ücretsiz oldu!



    Nvidia’nın yaptığı açıklamayı bir video ile taçlandıran Epic Games, RTX güncellemesinin ne zaman geleceği ile ilgili bir açıklama ise yapmadı. Aşağıda paylaşılan videoya göz atabilirsiniz.





    Kaynak:
    https://www.dsogaming.com/news/nvidia-announces-ray-tracing-and-dlss-support-for-fortnite/







  • RTX multi oyunlarda olsada olur olmamada olur adam zaten rakipleri ile boğuşurken görsellere bakmaz single oyunlarda bu işler vede çokda güzel olur tabi zamanla şimdileri çok az bir fark var

  • joven kullanıcısına yanıt

    3 arkadaş warzone oymuyoruz. Grafik kalitesinin oyuna etkisi çok fazla. Bende 2080 var arkadaşın birinde 1050 var. Ben uzaktaki adamları net olarak görürken arkadaşım göremiyor veya gördüğündede net olarak göremiyor buda oyunumuzu etkiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst seviye oyuncular iyi güzel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.