Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    zeus v2 de geçerli değil kupon? tanımlanmadı mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: unstained

    zeus v2 de geçerli değil kupon? tanımlanmadı mı?

    Merhabalar Efendim;

    Xprime Zeus V2 Modeli Extra ve özel bir indirim dahilinde olması sebebi ile indirim kuponu tanımlanmamıştır efendim.

    Bilgilerinize Sunarız;
  • King modelinin siparişini vermiş bulunmaktayım. Ürün elime geçince ilk izlenimlerimi paylaşırım.

  • YENİ: XPRİME TİTAN OYUNCU KOLTUĞU (KOMPLE KUMAŞ)

    XPrime Titan Oyuncu Koltuğu Tamamen sizlerin taleplerine göre düzenlendi. Komple Kumaş yapısı size uzun süreli kullanımlara karşın büyük bir konfor sunmaktadır. Kullanılan 1.kalite Kaşe Kumaşı ile En çok Tercih edilen Oyuncu Koltuğu Modeli olaraktır.

    Deri Koltuğa Vücudum Yapışır mı ? Deri Koltuk Terletir mi ?

    Yukarıdaki soruları soruyorsanız ve sizin aklınızı Oyuncu koltuğu Satın almak noktasında Soru işaretleri bırakıyor ise XPRİME Titan Oyuncu koltuğu Sizin için tasarlandı. XPrime Titan Oyuncu Koltuğu Modelini Öğretmenler, Bankacılar, Grafikerler, Avukatlar, Muhasebeciler, Gamerlar, Yayıncılar ve Tüm Uzun süreli PC Başında Koltuğa ihtiyaç duyanlar kesinlikle tercih edebilir. Rengi ve Yapısı ile her yaşa uygun bir yapıya sahip. 65+ Dansitelik Dökme Sünger Yapısı, Çelik Konsürüsyon iskelet ile uzun yıllar kullanabileceğiniz kalitededir. Kalın Ağır Yük tekerlekleri, Kalin Metal Ayak ve CLaas4 Amortisör yapısı ile Kaliteden asla kaçınılmadı.

    Çok Değerli Donanım Haber Kullanıcılarına verilmiş olan DH-XPRİME İndirim kuponu ile 75 TL'lik indirim Kazanıyorlardı. 11.04.2021 itibari ile Aynı DH-XPRİME Kodu ile 100 TL'lik İndirimden faydalanabileceklerdir.

    XPRime Titan Oyuncu Koltuğunu İncelemek için Hemen Tıklayınız !
    Oyuncu Koltuğu Titan

    Xprime Oyuncu Koltukları




  • Xprime ile Ayrıcalıklı Olun !

    XPrime Markası sadece bir Marka değildir. PRİME yani VIP,ÖZEL, AYRICALIKLI anlamına gelmektedir. Xprime Oyuncu Koltuklarından satın aldığınızda Prime bir Kaliteyi de satın almış olursunuz. Müşteri Desteği her an yanınızda. 0850 302 10 83 Müşteri Hizmetleri ve Whatsaap Destek Hattı ile Sizlere en hızlı desteği her daim sunmak için bekleyen Prime bir Müşteri Hizmetlerine sahip olursunuz.

    ürünü Satın alırken Sormak istediğiniz Tüm Teknik bilgileri Whatsaap Destek Hattından Bilgi alabilirsiniz.

    İSTANBUL, İZMİR olmak üzere toplam 3 Adet Satış Mağazamızdan ürünlerimizi deneyimleyebilirsiniz.

    Tüm Oyuncu Koltuğu Modellerimize Ofisel.com ve Xprime.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

    Ofisel.com

    XPrime.com.tr




  • Xprime Oyuncu Koltukları


    Xprime Oyuncu Koltukları


    HEMEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
    Oyuncu Koltuğu için tıklayınız




  • XPRİME MARKUS RGB LEDLİ OYUNCU MASASI (KUMANDALI)

    Xprime Oyuncu Koltukları


    XPrime Markus RGB ledli Oyuncu Masası
    XPrime Markus Oyuncu Masası, kusursuz bir oyun deneyimi için ihtiyacınız olan masa seçenekleri ve aksesuarlarından oluşan XPRİME Ailesi’nin orta boy olarak tabir edilen oyuncu masasıdır.

    Oyuncuların ihtiyaçları ve deneyimleri doğrultusunda tasarlanan Xprime Markus Oyuncu Masası G:120 cm genişlik ve EN:70 cm Yükseklik:64 cm Yerden Yükseklik ölçüsüne sahiptir. Oyuncu Masası olarak ideal ölçülere sahip olan Xprime Markus Oyuncu Masası her odada rahatlıkla yerini alacaktır. Kasayı Alta almanız durumunda 3 Adet Monitör sığabilir.

    Paket içeriğinde yer alan ve RGB Led Kumandası ile 16 Farklı Renk ve Kombinasyon Özelliğe sahip uzaktan kumandası yer almaktadır. Uzaktan Kumandası ile Modunuza göre masanızın rengini belirleyeceğiniz gibi ışını alçaltıp yükseltebilirsiniz. Oyuncu Masamızda RGB Geçişli efectler yanında Yanıp Sönme ve Tek Renk seçimlerini kolaylıkla yapabilirsiniz.

    Ürün üst yüzeyinde kullanılan siyah MDF Malzeme ile herhangi bir game ped ihtiyacı duymadan kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bunun yanında sadece Nemli Bez ile silinmesi yeterlidir. Deterjan veya Kimyasal temizlik malzemesi kesinlikle kullanmayınız.

    Oyun Deneyiminizi Zenginleştirecek Aksesuarlar
    Xprime Markus Oyuncu Masası Orta ön tarafında Monitörünüz ve kasanızın ihtiyacı olacak kabloları düzenleyebilmek amacı ile kablo kanal çıkışı yer almaktadır. Bunun Yanında gönderilen hareketli kanca ile Kulaklıklarınızın yerini belirleyebilirsiniz.

    Dakikalar İçinde Kolay Kurulum
    Xprime Markus Oyuncu Masası, koruyucu kutusu içinde ve yarı demonte şekilde size ulaştırılacaktır. Kurulumuna ürün açıklamasında yer alan Kurulum videomuz ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Kurulu oldukça basit olup paket içerisinden Alyan çıkmakta olup Yıldız Tornavidaya ihtiyaç duyacaksınız.

    Çelik Konsürüsyon ile Sağlam Yapı
    Xprime Markus Oyuncu Masası, Paslanmaz Çelik gövdeye sahiptir. Bu dayanıklı malzemeler, masanızın uzun yıllar boyunca ilk günkü sağlam yapısını korumasını sağlar. Ayakların altında yer alan yer tutma ayakları ile kullandığınız zeminin yamuk olması durumunda sağlam bir şekilde dengede ayarlayabilirsiniz.

    DONANIM HABER İÇİN DÜZENLENEN 1200 TL VE ÜZERİ İÇİN GEÇERLİ DH-XPRİME İNDİRİM KODU İLE 100 TL SEPETTE EXTRA İNDİRİM ALABİLİRSİNİZ. ANLAŞMALI TÜM KREDİ KARTLARINA PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT İMKANINI KAÇIRMAYINIZ!

    XPRİME MARKUS RGB LEDLİ OYUNCU MASASI İNCELEME VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ:https://www.youtube.com/watch?v=5aeO9R5m_4M

    Ürün Linki:https://xprime.com.tr/xprime-markus-rgb-ledli-oyuncu-masasi-133.html

    OFİSEL.COM Oyuncu Masası Linkli.https://ofisel.com/923-xprime-oyuncu-masasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 11 Nisan 2021; 1:8:57 >




  • Selamlar; Uzun zamandır Oyuncu koltuğu bakıyordum. Nihayet karar verdim. Ev alsam bu kadar bakmazdım :) Almadan önce bu topic'i incelediğim için Deneyimlerimi paylaşmak istedim. King fabric Modelini aldım. Bugün geldi. 1,75 boy (benim 1,78) ve üstü boyu olanlar için ideal. Sağa yada sola yatma durumu yok (telefondaki su terazisi uygulaması ile test ettim) Xprime Oyuncu Koltukları  90 kiloyum baldırlarım geniş, koltuğa rahat sığdım. Koltuk da gıcırdama yok. Oturma alanı süngeri çok sert değil . Dayım, "Aerocool AE-AC110BR-AIR AC110BR" modelini aldı. Onunla kıyasladığımda kesinlikle bu koltuk daha iyi diyebilirim. Ben Memnun kaldım. Verdiğim paraya değmiş. Bir sorunuz olursa cevaplarım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eko3434

    Selamlar; Uzun zamandır Oyuncu koltuğu bakıyordum. Nihayet karar verdim. Ev alsam bu kadar bakmazdım :) Almadan önce bu topic'i incelediğim için Deneyimlerimi paylaşmak istedim. King fabric Modelini aldım. Bugün geldi. 1,75 boy (benim 1,78) ve üstü boyu olanlar için ideal. Sağa yada sola yatma durumu yok (telefondaki su terazisi uygulaması ile test ettim)   90 kiloyum baldırlarım geniş, koltuğa rahat sığdım. Koltuk da gıcırdama yok. Oturma alanı süngeri çok sert değil . Dayım, "Aerocool AE-AC110BR-AIR AC110BR" modelini aldı. Onunla kıyasladığımda kesinlikle bu koltuk daha iyi diyebilirim. Ben Memnun kaldım. Verdiğim paraya değmiş. Bir sorunuz olursa cevaplarım.

    Merhabalar;

    Güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sizden öneri talep edeceklere destek olmanız çok naif bir davranış.

    Teşekkür ederiz




  • Xprime Oyuncu Koltukları


    DİKKAT: 1000 TL ÜZERİNE GEÇERLİDİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 23 Nisan 2021; 21:58:18 >
  • magnetherapy bel desteğinin boyun desteği olan versiyonu da gelecek mi?

  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    İndirim kodunu Zeus V2 modelini alırken kullanamıyorum, minimum miktarı karşılamıyor diyor halbuki attığınız reklamda tüm koltuk modellerinde indirim geçerlidir diyor.

  • Koltuğu alalı 2 ay oldu.İlk günden beri ne zaman otursam çatır çatır ses geliyor alt mekanızmadan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: T h r a c i a n

    Koltuğu alalı 2 ay oldu.İlk günden beri ne zaman otursam çatır çatır ses geliyor alt mekanızmadan.

    Merhabalar;

    Oyuncu Koltukları Yoğun mekanizma kullanımından dolayı normal klasik ofis koltuklarına göre özel bakım gerektirir ve bu durum zaten Oyuncu Koltuğu Bakım Talimatlarında belirtilmektedir.

    Linki Aşağıda bırakıyoruz. Bu Bakım Talimatı Sadece Xprime Oyuncu Koltukları için değildir. Tüm Markalı OYuncu Koltuğu Modelleri için Aynı Şekilde akım Talimatlarının uygulanması gerekmekedir.
    https://ofisel.com/blog/73_oyuncu-koltugu-bakimi-nasil-yapilmali.html

    Teşekkürler;




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

    İndirim kodunu Zeus V2 modelini alırken kullanamıyorum, minimum miktarı karşılamıyor diyor halbuki attığınız reklamda tüm koltuk modellerinde indirim geçerlidir diyor.

    Merhabalar;

    Konu Başlığında yer aldığı üzere 1000 TL ve Üzeri için Geçerlidir. Sadece 999 TL Zeus V2 modeli değil diğer Alpa Oyuncu Koltuğu Modellerimizde de 899,90 TL olup Donanım Haber indirim kuponu yer almamaktadır.

    Tekrar Buradan Yazalım; DH-XPRİME Kodu ile 1000 TL ve Üzerindeki Tüm Modellerde 100 TL Sepete indirim kazanırsınız.

    Teşekkürler;
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    magnetherapy bel desteğinin boyun desteği olan versiyonu da gelecek mi?

    Merhabalar;

    MagneTherapy Yastıklarında önemli olan Bel Desteğidir. Boyun desteği ve Bel Desteği aynı anda kullanımı Sağlık açısından uygun olmadığından dolayı sadece Bel Bölgesi için tasarlanmıştır.

    MagneTerapy Bel Yastığını sadece Koltuklarda değil; Arabalarda, Ofislerde, Oyuncu Koltuklarında , Ofis Koltuklarında kullanılmaktadır. Ürün Linkini Aşağıda Bırakıyoruz. Ürün Açıklamasında İnceleme Videosunu izleyebilirsiniz.

    MagneTherapy Ürün Linki:https://ofisel.com/xprime-oyuncu-koltugu-aksesuarlari/30387-xprime-magnetherapy-bel-yastigi.html

    MagneTherapy inceleme Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=KagaKdmN8yk

    Xprime Oyuncu Koltukları


    Teşekkür Ederiz;




  • hepsi pu deri 2 sene sonra çöpe gidecek bilginiz olsun. Şuan bende aynı dertten muzdaribim ve yaptıracak yer yok.

  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.