Şimdi Ara

İphone X ön cam kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam ,

    İphone X in ön camında catlak olustu.Dokunmatiğinde herhangi bir sorun yok. Apple 2100 tl fiyat istiyor.Bu tutar cok pahalı geldi. Bazı yerlerde ön cam değişimi garantili vs vs 600 tl gibi ücretler görüyorum.
    Telefonumun garantisi bitti.Daha önce orjinal apple servisinde değil de daha uygun fiyata başka yerlerde yaptıran arkadaşlar oldu mu ? Olanlar memnuniyet derecelerini tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 31 Ağustos 2020; 10:28:10 >



  • Yeni konu acmaktanfa yazayim hem konu yukari ciksin hem insallah cevap aliriz. Bu konudan bende sikintidayim. Telefonun ekrani kirildi yuz okumada dokanmatikte veya kullanmada sorun yasamiyorum ama orjinal deistirmek istediginde apple 2009 lira fiyat veriyor. 550-750 araligindada (telefoncularin soylemesine gore) bire bire sorunsuz uygun ekran ile degisim yapiyorlarmis. Garantisi bitti telefonun ama ekran degisiminden sonra sorun yasarmiyim. Orjinal yada yan sanayi ekran da ne gibi farklar ve sikintilar olur. Bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imamoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam forumdan bir arkadaşın önerisi ile Beşiktaş ta bir telefon servisine gittim . Ön camım kırıktı , arka kameram da çalışmıyordu . İphone yetkili servis 3000 TL ye yakın para istedi . Bu Beşiktaş’taki özel telefon servisi yaklaşık yarısından daha düşük bir fiyata telefonumu tamir etti . Dokunmatikte sorun olmadığı için sadece ön cam değişimi yapıyorlar . İnstagram sayfalarını vs inceleyince çok profesyonel servise benziyor . Ben gayet memnun kaldım . Arka kameramı da değiştirdiler . Suan 5-6 gündür sorunsuzca kullanıyorum . Dokunmatik hassasiyeti , kamera odağı vs hiç bir sorun yok eskisinden farksız oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Peki uzun vadede kullanımda nasıl bir sonuç var şu an yapılan işlemlerden memnunmusunuz
  • thearcx kullanıcısına yanıt
    Henüz bir problem yok gayet iyi ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.