Şimdi Ara

Eski laptop ekran kartsız kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende eski bir laptop var ekran karti nvidia eski bir modeli surekli bozulup duruyor fön makinesiyle isitip kullanabiliyordum merak ettigim simdi ben bu laptopun ekran karini devre disi birakip islemciyle kullanabilirmiyim yedek cpu diye bir olay oluyormu bu islemcide core 2 duo laptop islemcisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhabalar eğer iyi bir internet bağlantınız var ise hertürlü eski sistemden bile en yeni oyunları oynayabiliyorsunuz. google'da GeForce Now diye aratırsanız en başta çıkar. deneme versiyonu ücretsiz 1 saattir. memnun kalırsanız aylık 5.49 Euro ödeyerek hizmete devam edebilirsiniz. iyi günler.
  • prophed kullanıcısına yanıt
    Olayi cok yanlis anlamissiniz hocam benim amacim oyun oynamak degil internete dolasmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu cihazı çöp eden bir sorun.

    uma işlemi olarak geçen bir uygulama var. haricisi bozulan cihazları onboard kullanıma çeviren çalışma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: horozcu yavuz abi

    çoğu cihazı çöp eden bir sorun.

    uma işlemi olarak geçen bir uygulama var. haricisi bozulan cihazları onboard kullanıma çeviren çalışma.
    ekran kartı bozulduğu zaman aygı yöneticisinden intel vga diye bişey çıkıyordu. şimdi ben kendim aygıt yöneticisinden nvidia kartını devre dışı bırak diyorum bu sefer donanım kimliğinde microsfot yazıyor aygıtta nvidia yazıyor. devre dışı bıraksamda laptop gene nvidia kartınımı kullanınıyor onu anlıyamadım?
  • bildiğim kadarıyla aygıt yöneticisi çözüm için yetersiz kalıyor. anakarta bahsettiğim uygulama veya benzeri bir işlem yapılmadığı sürece bu sorunun çözüme kavuşabileceğini sanmıyorum.
  • ekran kartı diyince direkt kafa oyuna gitti benim
  • Laptoplarda genelde çift ekran kartı oluyor hocam. Biri intel HD grapich diğerinde nvidia yada amd. Bundaki amaçlı yüksek ekran kartı gücüne gerek duymayan şeyleri intel grafik kartı ile yapıp güç tasarrufu sağlamak. Oyunlara girdiğinizde otomatik olarak diğer ekran kartı devreye girer.

    Sizin laptobunda da böyle olduğunu düşünerek ve sorunun nvidia veya amd ekran kartının çipinde olduğunu varsayarak, işletim sistemini Windows 7 yaparak ve sadece intel grafik kartının sürücüsünü yükleyerek kullanabileceğinizi düşünüyorum. Windows 7'nin üstü sistemler nvidia veya amd ekran kartınında sürücüsünü tam olmasa da yüklüyor. Aygıt yöneticisinden kaldırsanızda pc yi açıp kapatınca Windows (8, 8.1, 10) tarafından otomatik olarak tekrar yükleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail Gerek -- 31 Ağustos 2020; 22:33:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.