Şimdi Ara

Pegasus 8 kg bagaj hakkı iptal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda pegasus eko paketle uçuş yapan oldu mu? Eskiden 8 kg kabin bagaj hakkımız vardı. Onu aşağı alıp 15+8 kg bagaj verebiliyor muyuz yoksa sadece 15 kiloya mı düşürdüler? Telefonla vs ulaşmak mümkün değil. Sayfalarında da çelişkili bilgiler var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Toplandı diye biliyorum fakat henüz hic denemedim o yuzden yanlis olmasin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kabin bagaji covid19 nedeniyle yasak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 gün önce pegasusla seyahat ettim sitesinde de senin dediğin gibi 0 + 15 kg yazıyordu yani kabin bagajı yoktu ben de o yüzden 10 kglık tek bir bagaj yapıp checkin kısmında verdim uçağa elim boş bindim. Kendi tecrübemi aktarayım evet kabin bagajı şeklinde bagaj yok ama insanların ellerinde hep bir şey vardı ufak el çantası sırt çantası tarzı ve bunları kabin bagajı kısmına koydular. Uçağa valizle değil ama küçük bir el çantası sırt çantası gibi bir şeyle binebilirsin bence. Kabin bagajları açıktı ve insanlar oralara bir şeyler koydu ama dediğim gibi valiz değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

    2 gün önce pegasusla seyahat ettim sitesinde de senin dediğin gibi 0 + 15 kg yazıyordu yani kabin bagajı yoktu ben de o yüzden 10 kglık tek bir bagaj yapıp checkin kısmında verdim uçağa elim boş bindim. Kendi tecrübemi aktarayım evet kabin bagajı şeklinde bagaj yok ama insanların ellerinde hep bir şey vardı ufak el çantası sırt çantası tarzı ve bunları kabin bagajı kısmına koydular. Uçağa valizle değil ama küçük bir el çantası sırt çantası gibi bir şeyle binebilirsin bence. Kabin bagajları açıktı ve insanlar oralara bir şeyler koydu ama dediğim gibi valiz değil.

    dış hatlarda da aynı kısıtlama var mı

  • kabin kabajını uçağın altına aldılar, kabinde sadece laptop çantasına ve kadın çantasına izin var.. aynı zamanda 20 kg bagaj hakkı satın aldıysan, bu 8 kg lı kabin bagaj hakkını da 20 ye ilave ediyorlar ve al sana 28 kiloluk bagaj hakkı: yani kabin bagajın yok ama 20 kg kiloluk satın aldın d,yelim; bunu 28 kiloya kadar aşabiliyorsun beleşe

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Aradığım cevap buydu teşekkürler. Sonradan müşteri temsilcisine de bağlanıp teyit ettirebildim. Kabin bagaj hakkı saklı tutuluyor ancak check-in'de teslim ediliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabın bagajını laptop çantalarıyla kullanabilirsiniz. laptop un yanında diğer eşyalarınızda olabilir çantada. fakat laptopun olması önemli yoksa almazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.