Şimdi Ara

Türknet Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta Ttnet'den Türknette geçis yaptim. Gecisi yapmadan önce ne kadar hiz alacagima baktilar ve 60megabiti destekledigini soylediler.


    Gecisler tamamlandi bi baktim halen 11-12 megabit hiz aliyorum, aradim, aaa pardon sizi adsl'e gecirmisiz, vdsl gecisinizi yapacaz dediler.


    Aradan 4 gün geçti ve hic bir sekilde musteri temsilcisine ulasamadim, adamlar ilk basvuruda ulasilabilir kildiklari musteri temsilcisini ulasilamaz hale getirmisler. Yani musteriyseniz tek muattabiniz telesekreter oluyor, hic bir sekilde musteri temsilcisine baglanamiyorsunuz.


    Neyse 4. Gunun sonunda iptal kaydi actim ancak boyle beni aradilar. Dedim ki boyle boyle ne oldu bu is? Port yok dediler o yuzden adsl kullanacaksiniz dedi musteri temsilcisi. Dedim siz gecis yaparken bana 60megabiti destekliyo eviniz dediniz, madem yoktu port siz niye benim gecisimi yaptiniz ben zaten bu hizi turk telekomda birak 85, 75 liraya kullaniyodum dedim.


    Hem beni zarara soktular hem de bi ton ugrastirdilar. Sonuc tam bir fiyasko. En cok sinir bozucu durumda musteri temsilcisine ulasamamak. Adamlar sadece iptal secenegini secerseniz size geri donus yapiyolar.


    Boyle rezalet gormedim, aman ha boyle bir hataya dusmeyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İnternet şirketi aradıgım bu günlerde böyle bi konu açtıgın için teşekkürler dostum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam. Geçeceksen port-mort bahanelerine hazır ol. ve en önemlisi de hiç bir şekilde geçiş sağlandıktan sonra müşteri temsilcisine bağlanamayacağını bil.

  • Starlink gelse de kurtulsak hepimiz keşke.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.