Şimdi Ara

Antikor testi ne kadar dogru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar corona belirtileri var. Oksuruyorum, burnum akiyor/tikali, tat ve koku kaybi var. Bu yuzden corona testi yaptirmak icin ozel hastaneyle gorustugumde antikor testi yaptiklarini soyledi. İnternetten okudugum kadariyla antikor testi kisi daha onceden gecirmis mi gecirmemis mi ve bagisiklik kazanmis mi diye yapilan bir testmis.

    Ben de "suanda corona olup olmadigimi belli edecek mi" diye sordugumda evet belli eder dedi ama pek guvenemedim. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? Bigili arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArmy32 -- 26 Ağustos 2020; 11:38:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bildiğim kadarıyla antikor testi sadece virüsün vücud giriş yapıp yapmadığını tespit için kullanılıyor yani hastalığı geçirmiş isen antikor testinde bu sonuç çıkar.
    lakin mevcut hasta mısın bunu anlamak için burnuna o cubuklu şeyi sokarak test yapmak gerekir.
  • Antikor testi hastalığı daha önce geçirip antikor üretilip üretilmediğinin tespit için kullanılır.
    Ciğerler de problem var mı ?
    forumda bir arkadaşın ciğerlerin de problem vardı BT pozitif çıkmıştı..
    BT çekilmesini talep edebilirsiniz
  • Şehir hastanesi bana test yapmadı ilk.
    Özele gittim antikor testi yaptım. Negatif çıktı.
    Sonra tekrar şehir hastanesine zar zor prc testi yaptırdım. Pozitif çıktı.
    Yani antikor testine güvenip de bende yok deme.
    Tat koku yoksa virüs olma ihtimalin çok yüksek.
  • Büyük ihtimalle maalesef pozitifsin. Kendini izole edip devlet hastahanesine giderek şikayetlerini orda anlat. Özeller saçma bi şekilde antikor bakıp yolluyor. Vücut tam anlamıyla virüsü almadıysa ne için antikor üretecek?
  • Antikor testi hastalığı teşhis için yapılmaz. Sadece geçirip geçirmediğinizi belirlemek için 1-2 damla kan ile yapılmaktadır.

    PCR testi olmanız lazım. CT ile ciğerlere bakılması, tam kan testinde de CRP ve Potasyon ile Karaciğer fonksiyonlarına bakılarak destek alınmakta.

    Lütfen doktorunuza danışın. Kendinizi ve çevrenizi korumak için maskenizi takın, izole edin sonuçlarınız çıkana ve teşhis konulana kadar.

    Ve lütfen gecikmeyin...
  • Saglik ocagina yonlendirmisti 184 beni gittim ordaki doktor da bize niye yonlendirmisler biz birsey yapamiyoruz diyip sevk raporu olusturdu ve acile gitmemi soyledi. Herhangi bir hastanedeki acil olurmus dedigine gore. Fakat bu dogru mu? İstanbulda kagithanede oturuyorum simdi ciktim Sisli Etfal hastanesine gidiyorum fakat orda testi yaparlar mi? 184e soruyorum internetten bakiyorum ama dogru duzgun bir bilgi yok. İstanbulda oturan ve kagithane civarlarinda hastaneye giden var mi? Ne yapmam gerektigini soylerseniz cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheArmy32

    Saglik ocagina yonlendirmisti 184 beni gittim ordaki doktor da bize niye yonlendirmisler biz birsey yapamiyoruz diyip sevk raporu olusturdu ve acile gitmemi soyledi. Herhangi bir hastanedeki acil olurmus dedigine gore. Fakat bu dogru mu? İstanbulda kagithanede oturuyorum simdi ciktim Sisli Etfal hastanesine gidiyorum fakat orda testi yaparlar mi? 184e soruyorum internetten bakiyorum ama dogru duzgun bir bilgi yok. İstanbulda oturan ve kagithane civarlarinda hastaneye giden var mi? Ne yapmam gerektigini soylerseniz cok sevinirim.
    iki ay önce florence nightingale hastanesinde kantinin orda girişte ücretsiz test yaptırmıştım ama oranın kapanma durumu vardı bide test protokolü değişmiş olabilir bir araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.