Şimdi Ara

Teknobiyotik para iade sorunu ve yaşadıklarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayın 18'iydi yanlış olmasın eski fx 8350 li kasama bir kart arayışına düştüm Teknobiyotikden biostar Rx 560 yada yine hepsiburada satıcı teknobiyotik olan Asrock rx 570 arasında kaldım neyse dedim rx 560 olanı alayım , eve kart geldi küçük kutuda ufacık bir kart hoşuma gitmedi hiç takmadan iade ettim.

    Diyorum iade olsunda Asrocku alayım neyse yatan falan yok 3. günü sitelerinden destege mesaj attım akşam 16:00 gibi mesaj geldi 850₺ hesabınıza kupon olarak eklendi diye.

    Neyse işten 16:00 da çıktığım gibi 18:00 kadar saatlerce aradım ulaşılmıyor ulaştığım kişi bir öncekine aktarıyor , biri dahili numara veriyor arıyorum oda boş, ertesi gün oldu yine sabah aradım her aradığım kafadan savıyor yok şurayı tuşla diyor orayı tuşluyorum biz ilgilenmeyiz diyor.

    Baktım olacak gibi değil şikayet vara yazdım aradan kısa bir zaman geçti, beni Teknobiyotikden aradılar kuponu iptal edip paranızı kartınıza yükleyeceğiz dediler tamam dedim ama şikayetinizi de kaldırırsanız seviniriz.

    Yukarıdaki görüşme bittikden yaklaşık bir saat sonra birdaha aradılar beyefendi para iadenizi yapacağız şikayeti kaldırabilirmisiniz , bende dedim para iadesi olsun öyle kaldırayım , ama diyor firmamızın prodüsürü gereği şikayeti kaldırmazsanız iade yapamayız, lafa bak !

    Güzelce iade etseler bu kısımda ben şikayeti yine sileceğim ama bunlar yine sallamasyon derdinde bende şikayeti silmedim.

    Yahu bunların genel müdüründe pisikolojik sorunları mı var ? bir insanı durduk yere firmadan soğutuyorlar halbuki adam gibi iade etseler asrocku alacaktım arızasıda yoksa kullanacaktım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 31 Ağustos 2020; 1:5:23 >







  • 3cü günde iade ediliyor sorun ne ?
    Daha önceden amazondada hb dada yaşadım iade süreci 1 haftadan sonra alabildim.
  • kupon yapmışlar hocam para iadesi yapılsa bende bekleyeceğim diyorlar ki şikayeti kaldır öyle alalım işleme olay bu. Ama şikayet vara yazana kadar ulaşılmıyordu kimseye.
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Gene alırsınız asrock kartı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

    Gene alırsınız asrock kartı.
    nasıl alacağım sitelerinde kupon olarak duruyor 850₺ , bunlardan başka iadeyi kupon olarak veren var mı ? ben duymadım.
  • Satın alma birimini arıyorum olayı anlatıyorum diyor biz ilgilenmiyoruz teknik bakımla görüşmeniz gerekir diyor , Tekniği arıyorum abi biz teknik bakımız seni buraya kim yönlendirdi diyor.
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim amazon ve hb dada kupon gibi veriyor sende istediğin ürünü alırken o kupon kodunu giriyorsun. Fark çıkar ise farkınıda ekstra verip yeni ürünü alabiliyorsunuz.
  • bizim iştede müşteri neyle alışveriş ettiyse ona para iadesi olur , faturası yoksa ozaman alışveriş kuponu veriyoruz ama adam kredi kartıyla yaptıysa kredi kartına , alışveriş kartıyla yaptıysa ona yapılır.

    Hb olsun amazon olsun vatan olsun hepsinde kredi kartıma iade oldu.
  • Kupon işi de yeni mi çıkmış saçmalığa bak. Bir de şikâyeti kaldırmaya çalışıyorlar o haltı yemeden önce düşüneceksin onu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mxsr

    Kupon işi de yeni mi çıkmış saçmalığa bak. Bir de şikâyeti kaldırmaya çalışıyorlar o haltı yemeden önce düşüneceksin onu
    Şikayeti kaldırmazsanız para iadesini gerçekleştiremiyoruz diyor birde :/ yemin ediyorum normal davransalar anında şikayeti kaldırıp bir yanlışlık olmuş diyeceğimde nereden baksam olumlu bir yanı yok.
  • Öne çıkardım. Bu ne saçmalık
  • öne çıkardım hocam kupon olarak vermek ne demek düpedüz saçmalık.
    salvatore_volkan isimli arkadaş gereksiz saçmalamış amacı ne anlamadım.
  • Bu firma maalesef asla düzelmez, bu kaçıncı sorun anlam veremiyorum...

    İlk önce müşteri memnuniyetini sağla ondan sonra müşteri gereğini yapar zaten, mantığa bak yani şikayeti geri almadan iade yapılmıyor vs bu kadar saçma bir şey duymadım.
  • geçmiş olsun... bu sacmalık yenı heralde. 2008 den berı ınternetten alısverıs yaparım daha basıma boyle bırsey gelmedı.

    sen kım oluyorsunda benım paramı çeke cevırıyorsun hangı hakla ?

    thh basvuracagınızı belırtın paramı yatırın hesabıma deyın.

    zaten vukuatlı fırma ıdı sıtelerı guvenlı degıldı. ınsan bırazcık duzelme gosterır.
  • Amazon'dan başka bir yerden pahalı şeyleri almayın.
  • iyi yapmışsınız hocam benim de aynı şey başıma gelse para hesaba geçmeden şikayeti kaldırmazdım konuyu öne çıkarttım ki herkes görsün müşteriye yapılan muameleyi
  • 10/10 rezalet. İade seçenekleri arasında varsa böyle bir seçenek, kupon olarak iade istiyorum demediyseniz karta iade etmeleri gerekir. Yapmaları gereken işlemi şart koşup şikayet sildirerek yapmaya çalışıyorlar.
  • kupon iade işini itopya'da da yaşadım ben orası da aynı şekilde kuponla iade veriyor.
  • Şikayeti kaldırmazsan iade yapmayız ne demek ya. İade yapmak keyfemi bağlandı?
  • meku kullanıcısına yanıt
    Bunların baş mimarı Vatan'dır. İadelerde hediye çeki veriyordu sürekli.

    Bu durumlar şikayet edilmeli, tüketiciye seçenek sunulması gerekir.

    Teknobiyotik'ten ana parça alımı yapmayın. Çok zor durumda kalırsanız anca kablo, ıvır zıvır alınabilir en fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 26 Ağustos 2020; 11:38:22 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.