Şimdi Ara

Trafik Cezası iptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Bu sabah başımıza az kalsın talihsiz bir olay meydana geliyordu. Akşam saatlerinde kızımızın ateşi 39 dereceye kadar yükselince acile gittik. Bir kaç ilaç verdikten sonra ateşi düştü. Sonrasında sabaha karşı ısınamadığını farkettik. Hareketlerimize tepki vermeyince hanımla diğer çocuğu alıp apar topar tekrar hastaneye gittik. Giderken iki ya da üç adet kırmızıdan kontrollü bir şekilde geçtik. Bir iki de EDS kamerasından geçmiş olabiliriz. Sormak istediğim sorular şunlardır;

    1) Ceza kesilir mi? Olası bir ceza durumunda acil durum olduğu için iptal edilir mi?
    2) Ceza gelirse nasıl bir yol izlemek gerekir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • öncelikle geçmiş olsun, bir ara ceza zamanlarıyla uyuşan rapor, acil muayene evrağı vb. ile itiraz edildiğini duymuştum. ancak her tolere konusunda olduğu gibi suistimal edildiği için artık uygulanmadığını da duydum. ceza gelirse şansını deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

    öncelikle geçmiş olsun, bir ara ceza zamanlarıyla uyuşan rapor, acil muayene evrağı vb. ile itiraz edildiğini duymuştum. ancak her tolere konusunda olduğu gibi suistimal edildiği için artık uygulanmadığını da duydum. ceza gelirse şansını deneyin.
    Çok teşekkür ederiz. Aslında durum şöyle, hastane gece kayıt aldığı için sabaha karşı tekrar işlem yapmadı. Ama kamera görüntüleri vardır mutlaka.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.