Şimdi Ara

Telefon seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar burada çoğumuz özelliğine ve dizaynına göre telefon seçmekte yanlız atladığımız bir konu var telefon un sürgülü olması kapaklı olması yada normal tuş takımı olması
    Şu anda son derece özellikleri tatmin edici bir telefon kullanmaktayım sürgülü bir telefon e65 ama mesaj ozelligini çok kullanan biriyim ve sürgülü kapaklı telefonlar bunun için son derece kullanışsız bence onun için açıkçası keşke almasaydım dediğim zamanlar oluyor özellikleri ne kadar tatmin etsede telefonu ne kadar temiz kullansamda
    Burada bu şekildeki tecrübelerimizi aktarırsak telefon alacak arkadaşlar sükütü hayale uğramamış olur.



  • walla benim için tipi arka planda ben ilk önce özellliklerine bakıyorum
  • Az kalsın sırf iyi foto çekiyor diye k790i alıyordum fakat tuş takımını görür görmez vazgeçtim.. O tuşlarla msj yazmak ölüm olsa gerek.. Şimdi hafızası geniş bir tel arıyorum.. W810i bana en iyi cevabı veren tel olacağından büyük ihtimalle bu teli alacağım.. Çünkü piaysada 4gb desteği veren çok az tel var..
  • Arkadaşım K790 la zor mesaj yazılıyor diyen birinide ilk defa duydum yok öyle bişey, almamakla hata etmişssin, eğer W810i ile arasında kalıpta W810i alırsan gerçekten yazık olur, çünkü W810i hem eskidi hemde kulaklık sesinde bir parça daha yüksek sesinden başka K790'a karşı en ufak bir artısı yok + herkeste var.

    Yinede seçim senin...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sky__walker

    Arkadaşım K790 la zor mesaj yazılıyor diyen birinide ilk defa duydum yok öyle bişey, almamakla hata etmişssin, eğer W810i ile arasında kalıpta W810i alırsan gerçekten yazık olur, çünkü W810i hem eskidi hemde kulaklık sesinde bir parça daha yüksek sesinden başka K790'a karşı en ufak bir artısı yok + herkeste var.

    Yinede seçim senin...



    Walla sky denedim ancak çok küçük tuşlara sahip.. Tuş kombinasyonu da tıklım tıklım.. W810i + Digicam bana daha mantıklı geldi..
  • ok hayırlısı olsun ozaman
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sky__walker

    ok hayırlısı olsun ozaman


    Sağol.. Ama bu demek değil ki k790i den vazgeçtim.. Bakınız yine aklım bulandı..
  • SAVIAR düşündüğün kadar zor olmuyor
    bende k750 kullanıyorum
    tuşlar boyut bakımından aynı
    ilk zamanlar bende zorlanırım sanmıştım ama çatır çutur yazıyorum
  • Ben özellik ve fiyat performansının yüksek olduğu için K750i'yi tercih ettim ve çook memnunum.
  • ben de n72 yi görünüşüne önem vererek aldım hemen eskidi ve arka kapağın tam ortasının dışarı doğru şişik olması sebebiyle masaya falan koyunca telefon yamuk duruyor çok rahatsız ediyor beni
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Maxy_

    ben de n72 yi görünüşüne önem vererek aldım hemen eskidi ve arka kapağın tam ortasının dışarı doğru şişik olması sebebiyle masaya falan koyunca telefon yamuk duruyor çok rahatsız ediyor beni


    evet kasa da çok önemli bir faktör
    kim ister ki aldığı telefonun 3 ay sonra çizikler içinde kalmasını?
  • bende ilk olarak özelliklere bakarım 2.planda ise sağlamlık ve tasarım'a bakarım.
  • Bende ilk olarak özelliklere sonra tasarıma ve en son sağlamlığa bakarım..aslında çok yanlış birşey bu.
  • walla ben ilk tasarıma bakarım mesela d900ü seçerken ölyle yaptım az pişman oluduum yerleri oldu ama aynı sınıftaki telleri getirsinler önüme ben yine D900 ü seçerim ilk önce tasarım sonra özellikleri sonra sağlamlığı (çok dikkat etmem çünkü telefonu çok az düşürürüm gözüm gibi korurum)
  • bende tasarıma büyük önem verenlerdenim, ancak tasarım tek başına yeterli değil müzik ve foto kalitesinin iyi olması, ilave bellek kartı takılabilme özelliğinin mutlaka olması tercihimde etkili olur.
  • Önceden fazla özellik aramazdım. Ama şu anda aramaya başladım. E900 kullanıyorum. Tasarım konusunda bir numara bence. Samsung tasarım konusunda hem Nokia'dan hemde S.E.'den bir adım önde buluyorum. Ama yazılım ve özellik konusunda S.E.'nin eline su dökemez diye söylüyorum.

    İmkanım olsa E900'ü satıp 6233 almayı planlıyorum ama telefonumun taksitlerinin bitmesine daha çok var. O zamana kadarda kesinlikle Nokia veya S.E. çok güzel cihazlar çıkartacaklardır. Eğer Samsung, S.E. ve Nokia gibi cihaz çıkartırsa hiç düşünmeden alırım. Gözümü kırpmadan hemde.
  • telefon seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli şey;sizin bir telefondan ne beklediğinizdir..
  • Malzeme kalitesi iyi olmalı, elime aldığımda kalite ve güven duygusu vermeli. Onun dışında ekran kalitesi ve Ses kalitesine de dikkat ederim. N91 kullanıyorum ama sırf ses kalitesi ve çelik malzemesinden dolayı ekranından vazgeçtim. N91 Harddisk kullandığından telefonu hiç düşürmemek gerekiyor. Çünkü sarsıntı anında Harddisk bozulabilir. Ben ne olur ne olmaz diye titreşimi bile kapalı tutuyorum Ama dediğim gibi, N91'in verdiği kalite hissi bambaşka. Kullananlar veya eline alanlar bilir.

    Boyut-pil-kamera-video gibi özelliklere hiç önem vermem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.