Şimdi Ara

Neden sert kurallar ve cezalar yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almanya, Japonya ve hatta ABD gibi birçok ülkede çok sert kurallar var. Bu kurallar çok iyi denetleniyor, uygulanıyor ve cezaları da baya caydırıcı. Bizim ülkede bu neden olmuyor? Maske takmayana ceza var örneğin. Denetlemesi düzgün değil. Ceza verilenlerin de cezaları mahkemede kaldırılıyormuş. İstanbul’un varoş bir semtinde yaşıyorum. Hergün sokaktan patlak motorlar bangır bandır geçiyor, müziği köklüyorlar. Apartmandaki bir daire mutfak yeniliyor bütün molozları, çöpleri apartmanın girişine dolduruyorlar belediyeden izinleri yok. Çöpleri sokağa fırlatmalar, yere tükürmeler vs. hiç saymıyorum bile. Hadi bizim halkımızın bir kesimi bilinçsiz, eğitilemiyor. Devlet bunların başına niye binmiyor. Maske takılmıyor diye ceza kesiyor onu da sonra iptal ediyor. Denetleme falan zaten hiç yok, bekçiler ne işe yarıyor bilmiyorum. Aylardır bekçi falan gördüğüm yok hiçbir yerde. Kurallar, denetleme ve cezalar hakkındaki bu olumsuzlukları aklım almıyor? Bunların sebebi nedir? Neden olmuyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Bence de duzenlemeler yapılmalı hatta elektrikli sandalye gelsin ama turkiyede bunlar olmalı mı emin değilim. Adalete guvenmiyorum ulkedeki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 25 Ağustos 2020; 18:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kuralı cezası la. Millet mafyalara tapıyor, hırsıza uğursuza af çıkıyor kimse gık demiyor. Kendini koru ülkede

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaletlik durum yok ki. Sokağa tükürüyorsa, maskesiz dolaşıyorsa, patlak egzozla geziyorsa, müziği köklüyorsa vs. Bekçi görüyorsa bu durumları anında durdurup 1k üzeri cezayı basacak kimliğine bakıp. Bekçi sayısı artırılacak neredeyse her sokakta olacak. Böyle bir ortamda kim suç işleyebilir ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halk bunları yapmayı seviyor çünkü iyi denetlense iktidar oy kaybeder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim aklımdakileri yazmışsın. Bir de ülkede özgürlük yok derler, bence bazı konularda haddinden fazla özgürlük var. Yukarıda bahsettiğin şeyler ve daha birçok şey çok daha sıkı denetlenmeli bir cezası yaptırımı olmalı, düzen ancak o şekilde sağlanır gelişmiş ülkelerde olduğu gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosmic Love

    Yemin ederim aklımdakileri yazmışsın. Bir de ülkede özgürlük yok derler, bence bazı konularda haddinden fazla özgürlük var. Yukarıda bahsettiğin şeyler ve daha birçok şey çok daha sıkı denetlenmeli bir cezası yaptırımı olmalı, düzen ancak o şekilde sağlanır gelişmiş ülkelerde olduğu gibi.
    Ulan bu özgürlükmü.adam suçların cezasız kalmasını özgürlük sanıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.