Şimdi Ara

Redmi Note 8 Pro malum işlem dezavantajları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba yakın zamanda malum yolla kaydedilmiş bir Redmi Note 8 Pro telefon aldım Türkiye garantili fiyatından 800-900 lira ucuza geldi ve açıkçası bana cazip de geldi forumda kısa bi araştırma yaptıktan sonra ki biraz daha araştırma yapsam cihazı almazdım. Bu konu bu tür cihazları almayı düşünenler için kücük bir rehber olsun siz duruma göre karar verin hangi cihazı almak istediğinize.

    1. Öncelikle cihazın üç versiyonu var çin, hindistan ve global hepsinin birbirine göre avantajları dezavantajları var bunu goz onunde bulundurun.
    Global versiyon en iyi bana kalırsa band sorunları yok ve nfc var
    Çin versiyonunda band 20 yok nfc var
    Hindistan versiyonunda yine nfc yok band sorunları da yok sd card takabilirsiniz.

    M1906G7G : Global Model
    M1906G7E : Çin Model
    M1906G7I : Hindistan Model
    Bu kod numaraları cihazın arkasındaki etikette yazar son harflere dikkat edin.

    2. MicroSD card kullanmak istiyorsanız cihaz hindistan modeli olmalı çünkü onun sim tepsisinde üç boşluk var iki sim ve bir sd card için diğer modellerde sadece sim 2 repair olduğu için sd card takamazsınız (sim 2 slotu hybrid slot hem sim card hem sd card uyumlu)

    3. Ben telefonu kayıtlı olarak aldım ama aldıktan sonra fabrika ayarlarına dönünce imeim gitti ve yasal uyarı mesajı geldi sonrasında kendi imkanlarımla repair işlemi yaptım başarılı da oldum ama telefonu brick de edebilirdim biraz zor bi işlem youtube dan izlediğiniz gibi gitmiyor herşey sorunları çözmek biraz da bilgisayar becerinize kalmış.

    4. Xiaomi hesabınızla giriş çıkış yapmak zorlaşıyor 5-10dk sürebiliyor cihazı bul özelliği kullanılamıyor.

    5. WiFi sorunları WiFi arama ekranında repair işlemi sırasında cihazın NVRam bilgilerini sildiğimiz için NVRam error hatası çıkıyor 2.4G de kopma sorunu yok ama 5G de kopma yaşıyorum. (Bu problem modem kaynaklı da olabilir emin değilim)

    Bu konuyu repairli cihaz almayı düşünenler için açtım aradaki fiyat farkını göz onune alınca yine alınabilir bir telefon ama alırken ihtiyaçlarınıza göre versiyon farklarına dikkat edin.
    Sd card kullanmak istiyormusunuz? NFC olmazsa olmazınız mı? ya da Operatörünüz band 20 kullanıyor mu? bunlara dikkat ederek alırsanız sonradan pişman olmazsınız.


    Not:Verdiğim bilgilerde eksiklikler, hatalar olabilir sizlerde edindiğiniz bilgileri konu altında paylaşabilir sonrasında mesajı güncelleyebilirim.
    Herkese iyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.