Şimdi Ara

dustime tustime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba tus ve dus çalışacağız iki kişi olarak, dershane denen hekim sömüren sisteme karsıyız, gitmeyeceğiz hekimleri daha ögrenciyken kandıran data yı özellikle sevmiyoruz. Şimdi benim soracağım soru tustime ya da dustime ın kaynaklarını kullanmayı düşünüyoruz, tecrübeli arkadaşlardan yorum almak istedik, yeterli olur mu, başka kaynağa ihtiyaç duyar mıyız ya da eksik bir kısım kalır mı? cevaplarınız ve düşünceleriniz için şimdiden tesekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Tustime'a gidiyordum. Kitapları yeterli evet derece istemiyorsan tustime ile çok rahat götürebilirsiniz.
  • TUS ve DUS, format gereğince her türlü sorunun sorulabildiği sınavlardır, dolayısıyla hiçbir dersanenin çalışma kitabı bana kalırsa yeterli değil.

    Bana kalırsa bu işin sırrı bol bol soru çözmek; çünkü sadece konu çalıştığın zaman konuyu öğrendiğini zannedersin. Ama soru çözerken tıbbın t'sini bilmediğini farkedersin. Yani eksikleri görmek için soru çözmek, konu çalışmaktan daha önemli bence.
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    tesekkürler cevabınız için, 2013 mezunuyum dişhekimiyim temeli Bilimleri baya unuttum, detaylı çalışmaya da oyle vaktim olmaz. Etrafımda herkes datanın kitaplarından çalışıyor, infodus kitaplarının basımı yazımını daha çok begendim sormak istedim o yüzden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de data ile çalışmayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi infotus kitapları çok okunaklı geldi gözüme sayfa da büyük sanırım. Yani insanın okuyası geliyor ilk bakışta😅. Tabii ki içeriği daha önemli. Kolay gelsin diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim hepimize kolay gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dustime 'a kayıt oldum ve hiç memnun değilim. Reklamlarında bahsedildiği memnuniyet oranı tamamen uydurma. 2 büyük problem var
    1. Si hocaların kalitesizliği
    Periodontoloji hocası inan kürem sadece slaytları okuyor ve dus ile uzaktan yakından ilgisi olmayan biri
    Endodonti hocasını dershane bile yetersiz buluyor ama başka hoca gelmiyor
    Pedodonti hocası aynı şekilde hoca bile kendinden memnun değil
    Radyoloji hocası o kadar reklamı yapılmasına rağmen bugüne kadar dinlediğim en kötü radyoloji hocası.

    Normalde her şehir için ayrı ayrı hocalara para ödüyordunuz, yol masrafları, otel masrafları vs.
    Bütün Türkiye'deki öğrencilerinize sadece 1 tane hoca ders anlatıyor ve bu hocaların da yarısı kalitesiz hocalar. Kaydolduğum için çok pişmanım ve kaydolan bir sürü arkadaşım mutsuz.

    2. Si bütün reklamlarda yazan 7/24 offline ders eğitimi, Dilediğiniz dersi dinleyebilirsiniz gibi ifadelerin hepsi uydurma. Dershaneye kaydolduktan sonra sisteminizde bütün ders videolarını göreceğini umuyorsunuz ama öyle değil.
    Sadece dershanenin o hafta açtığı dersi dinleyebilirsiniz. Başka ders çalışmak istiyorsanız belki yalvararak dersinizi açtirabilirsiniz. Dershaneye kayıtlı bütün öğrenciler bu durumdan şikayetçi ama "Yönetim" böyle bir karar almış. Online dershane de ders dinlememizi kısıtlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4. Sınıf öğrencisi olarak açıkçası dershaneden memnunum. Oturmuş bi sistemleri var ve öğrencilerle ilgileniyorlar. Pandemide online olarak gördüğümuz dersler gayet akıcı hoş. Birkaç hoca dışında diğerlerinden gayet memnunum. Yönetimle konuştum seneye o hocalar değişebilirmiş. Kitaplar gayet güzel renkli yeteri kadar açıklama yapılmış beğendim. Gidilebilir normal bi dershane 4.5/ 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CzzrTurk C kullanıcısına yanıt

    tus için mi dus için mi gidiyorsunuz ? ben tus için aşırı kararsız kaldım memnun musunuz ?

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.