Şimdi Ara

Jaguar x type mı alfa romeo 159 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimdeki aracı satıp, üstüne biraz ekleyip bir ev almak istiyorum. Sonrasında 100 bin civarına bu iki araca bakıyorum.

    İş gereği nispeten karizma bir araç istediğim için bu ikisine baktım. Sizce hangisi daha iyidir. Veya siz olsanız ne alırdınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alfa 159 cok ozel bir arac ve hala cok iyi gorunuyor, tasarimi eskimedi.
    Bence bir cok alanda Jaguardan iyidir, keyif, yol tutus, ic dis tasarim vs. Jaguar bir tek konfor konusunda gecer sanirim Alfayi.

    Her ne kadar ikisi de sorunlu araclar olarka nitelendirilse de Jaguar genel olarak daha sikintilidir.

    Eskiden beri bir Alfa 159 hayrani olarak ben Alfa derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 24 Ağustos 2020; 17:24:22 >
  • 159 sahibi olarak alınacak keyif açısından kesinlikle tavsiye ederim. Ama piyasadaki 159 lar içerisinde en ucuzunu alayım derseniz sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Parçası genel olarak mevcut, bazı aksamlar biraz pahalı. Doğru usta seçimi çok önemli. Spesifik sorularınız varsa sorabilirsiniz.
  • x type ın parçaları mondeo ile ortak diye biliyorum, sıkıntı çıkarsa bile halledilir. marka prestiji olarak jaguarın yanına yaklaşamaz alfa romeo. diğer yandan karizma olarak bakarsak 159 un o farları derken bilemiyorum kararsız kaldım, hangisini alırsanız alın yakışıklı arabalar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebirol

    159 sahibi olarak alınacak keyif açısından kesinlikle tavsiye ederim. Ama piyasadaki 159 lar içerisinde en ucuzunu alayım derseniz sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Parçası genel olarak mevcut, bazı aksamlar biraz pahalı. Doğru usta seçimi çok önemli. Spesifik sorularınız varsa sorabilirsiniz.
    Kronik sorunları var mıdır hocam? Bir de özellikle şuna bakılmalı dedigin iz bir şey?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aurorax

    x type ın parçaları mondeo ile ortak diye biliyorum, sıkıntı çıkarsa bile halledilir. marka prestiji olarak jaguarın yanına yaklaşamaz alfa romeo. diğer yandan karizma olarak bakarsak 159 un o farları derken bilemiyorum kararsız kaldım, hangisini alırsanız alın yakışıklı arabalar
    Marka olarak biraz daha önde gibi ama aynı zamanda yabancı oldugumuz da bir marka. Kronik sorunları vs var mıdır bilginiz var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basligi gorunce hangisi daha zor satilir diye soracaginizi dusunmustum. Eski bir alfa kullanicisi olarak alfa 1.9 jtd 2009 sonrasi 159 tercih ederdim.Ancak jaguar daha karizma durabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: urugakhina

    Kronik sorunları var mıdır hocam? Bir de özellikle şuna bakılmalı dedigin iz bir şey?

    Alıntıları Göster
    X type mondeo altyapısı kullanıyor yani markasının aracı değil.
    159'a gelecek olursak; alt takım biraz pahalı, eğer problem varsa 1-4 bin aralığına sebep olabilir yani kontrol edin/ettirin. Otomatik alacaksanız mutlaka şanzımana baktırın. Motor yağ yakıyor mu mutlaka bakın/baktırın. Kronik problem yok denebilir 159 için. Ama mutlaka doğru usta görmüş ve problemleri sümen altı edilmemiş bir araç bulun. Bunu araç sahibini görünce anlarsınız zaten. İyi bir alfisti zaten aracının her şeyini anlatır size.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.